Hayır, seçici bir insanımdır ve vaktim de kıymetlidir öyle saçma sapan insanlara sadece vakit geçirmek için zaman ayırmam, hayatıma almam. Ama bahsettiğin tarzda kişilere oldukça sık şekilde denk geliyorum özellikle de bu platformda.
Bu konuda genelde erkekler suçlanıyor ama bir erkeğin bu kadar sık sevgili değiştirmesi tabiatına aykırı çünkü erkek mükemmel de görünse, maddiyatı da olsa bir kadını hayatına o kadar hızlı alabilmesi, her şeye rağmen ikna edebilmesi zordur yani en zengini bile haftada bir sevgili değiştiremez desek yalan olmaz ama kadınların sırada bekleyen alternatifi çok olduğundan bunu daha kolay yapabiliyorlar ki burada bile çok denk geliyorum bakıyorum bir o kişiyle birkaç gün sonra bir başkasıyla flörtleşen ve kendisini ciddi birisi gibi addedenler var üstelik bu tarz kişiler bir de ciddi ilişkisi olmaması ve evlenememesinden yakınıyor.
Yok uzun süredir kimse yok hayatımda. Bunaldim aslinda ama sevebiliceğım birisi çıkmadıkca kimse olmasın daha iyi. Artik hayatımda evleneceğim birisi olsun istiyorum. Kimsenin kahrını cekemem bana iyi gelecek birisi olsun. Tabi bende ona iyi gelirim. her şey karsıliklı.
Haftalık değiştirenler nostaljik artık günümüzde aynı anda birden fazla kişiyle görüşüp ikisi arasında gidip gelme usulü var, birine soğuk yaptıkları süreçte diğerine sıcaklar böylece adamın dibiler, her zaman sâdıklar ve güvenilir mükemmel karakterler yersek tabi 😅😅
Hayır. Sitede gördüğünüz en sadık insanlardan biri olabilirim abartısız. Mevsimlik sevmem iş arkadaşlarım bile der senin gibi birine sırtımı yaslardım rahatça diye. Kolayca kimseyle samimiyet kurmam. Seversem gerçekten severim nefret edersem eder açıkça söylerim. 💁
Kızzz, haftalık sevgili değiştirme mi? O ne hız öyle ya! 😂 Senin dediğin gibi hızlı çapkınlar mı desek, yoksa her hafta yeniden mi aşık oluyorlar bilemedim şimdi! 😅 Aşk kadını olarak ben bu tempoya yetişemem valla. Bence aşk öyle hızlı değişmez, daha derin bir bağ gerektirir. ❤️ Ama şu dediğin olaya ben de güldüm, insanlar neler neler yapıyor! Sence bu durum neden kaynaklanıyor olabilir, ne dersin? 🤔
Merhaba, o tarz ilişkilere bakış açım hep olumsuz olmuştur yani hiçbir şekilde o tarz başlamam ama başlayanları da anlayamam yani çok yanlış geliyor bana açıkçası.
Hayır omurgam var çok şükür :D bazıları var her gün başkasının kucağında.. bunları görürken ben onların adına utanıyorum olum siz siz mi utanmıyorsunuz?
Çok şükür karektersiz bir insan değilim. Sevince iliklerimize kadar yaşayanlardanız Allah karakter sahibi olmayanlara da nasip etsin inşallah. Hayır yani giysi değil ki sık sık değiştiriyorsun. Bir gömlek alırsın onu bile daha fazla kullanırsın 🤣🤣 saftrik hemcinslerim de işte hemen kanıyor 😅😅
Bensiz yapılan her dedikoduya hakkımı haram ediyorum ama neyse ki şu an kimden bahsettiğinizi bir başka sorudan çözdüm shsjsjd. Ben haftalık değiştirmemeyi tercih ediyorum çünkü kafam karışıyor