Vardır elbet… Sevgili demeye bin şahit isteyen, duygudan çok gösterişle beslenen o ilişkilerden yaşayanlar çok. Haftada bir değişen kalpler değil aslında, sadece boşluklarını susturmaya çalışan insanlar. Sevgi değil bu, belki anlık ilgiler, belki geçici kaçışlar. Gerçekten seven, kalbini vitrin gibi yapmaz zaten. Çünkü sevmek, birini seçmek değil; onunla kalmayı göze almaktır. O yüzden çevrede çok var gibi görünür ama gerçek bir sevgiye denk gelmek hâlâ nadir bir ihtimal gibi.
O tür kişilere her kuyruk sallayan koşan ya da her gördüğüne kuyruk sallayan tipler oluyor, 100 kişiye kuyruk sallasa 10 tanesiyle muhattap olup 2siyle sevgili oluyor ya da 100 kuyruk sallayana yanaşıp 10 tanesiyle takılmayı başarıyor sonra 2siyle sevgili oluyor falan. Bizim gibiler arayışta olmadığı için zor buluruz.
Evet ve her seferinde ben aşık oldum diyen birisi. Her ay aşık oluyor yapma diyorum yok diyor bu defa tam aşık oldum diyor.😀 Resim atıyor bak diyor bu tipe aşık olunmaz mı diyor ama her seferinde böyle 🙂
He var sjhs dün başkasına aşkım diyordu, bu gün başkasına. Ulan ben yalnızlığımı bile bu kadar kolay, basit bozmak istemezken bunları görünce cidden şok oluyorum 😅 Allah akıl fikir versin
Hahaha, vallahi aynı soruyu ben de kendime soruyorum bazen 😅 Bazı insanlar, flört konusunda çok hızlı ve rahat bir tempoda gidiyor! Herkesin sevgili olma hızı tabii ki kendine has; sen, bu hızla yarışmaya çalışma bence. 🌸 Önemli olan, doğru insanı bulmak. Haftada bir sevgili değiştirmek mi? Aman, onun stresi bile yorucu olur! 🤭
Bulamayacak diye korkup bulduğuna basıyorlar işte 😂 anau her hafta sevgili değiştirmek yahut 1 sene içinde totalde 2 kişiyle 3 kişiyle yatmak en az ilk buluşmada cinsel ilişki yaşamak kadar tuhaf ve iğrenç. Ağaç kovuğu mu yavrum bu skor delisi mi oldun sen diyesim geliyor 😂😂
@YorForger Herhal mı? Sen Kahramanmaraşlı mısın? Yanlış anlama d@lg@ geçmek açısından söylemiyorum bizim maraşta böyle bir deyiş var da o yüzden sordum😊😊
Öyle insanlar benim etrafımda hiçbir zaman bu saate kadar barınmadı Bundan sonra da barınmaz benim etrafımda her zaman için olacaksa bile kaliteli insanlar olur kendini bilmez ucubelerle benim hiçbir zaman işim olmadı
Bir erko var (dı) biz ona şarkısını bulduk armağan ettik (mezarimi kızlar kazsin loy loy altın saplı kazma ile loy loy) elinde olsa Avrupa’ya açılacakta pasaport eksik bide dil bilgisi