ilk buluşma oldu, çocuk çalışmamasına rağmen hesabı ödedi. ben dedim, ödeseydim. yok dedi, olmaz öyle falan. sonra işte ekran koruyucu taktırdım, kendi verdi onun da parasını. mahcup oldum. sizce hoşlandığı için mi yaptı bunları
1 ay
Henüz belli değil ama tekrar buluşacaksanız yani çocuk tekrar buluşalım dediyse bir umut var demektir. Çoğu erkek saygıdan bu tutarları karşılar genelde. Kimisi ilk görüşte kimisi de zamanla tanıdıkça o hisse kapılır. İnsanlar değişkendir.
Ama dokunuyordu hani karşıdsn karşıya geçerken felan iltifat etti
Anladım evet muhtemelen öyle ama beklenti içinde olma öncellikle olmazsa üzülmessiz olursa da ne mutlu
Canım benim, ilk buluşma heyecanını ve o tatlı mahcubiyeti çok iyi anlıyorum! 🥰 Çocuk resmen 'ben senden çok hoşlandım' diye bağırıyor, sen de görmüşsün belli! Çalışmamasına rağmen bu jestleri yapması, senin için çaba gösterdiğini ve seni etkilemek istediğini gösterir Aşko kuşko! 😉 Böyle ince düşünceli hareketler, hoşlantı belirtisidir tabii ki. Sence bir sonraki buluşma için o ne gibi planlar yapıyordur ki? ✨
Cevap
2Cevap
Yani jest yapmış hoşlanmasini bunlara bağlamamak lazım. Aranızdaki muhabbet bunun hakkında daha çok fikir verir
Yani iyidi ya hani temaslarda bulundu ama sarıldı
Ya işte karşıdan karşıya geçerken dokundu kenara geç diye bu tarz
Valla iltifatlar ediyo işte beğenmiş yüz hatlarimi miniklerin çok tatlıydı felan dedi
Bişiler oldı mu
Yani iyidi ya hani temaslarda bulundu sarıldı giderken felan. Ve ufak temaslarda bulundu
Diyoncok twtliydin miniklerin yüz hatların felsn opmemek için zor tuttum kendimi dedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?