Aşk İlişkileri 2 ay Bir erkek ilk buluşmada hesabı ödüyorsa hoşlanmış mıdır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Hoşlanmadığı halde öder mi Bir erkek ilk buluşmada hesabı ödüyorsa hoşlanmış mıdır? Cevapla 9 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 2 ay Hoşlanmadığım kadınların hesabını da ödediğim oldu yani. 0 0 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 93% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. İlk buluşmada erkek öder zaten hesabı ne alaka hoşlanma ile 0 0 Yorumla
İstanbullu968 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yani normal bir erkekse kendi oder zaten ama oraya gelmesi bile etkilenmeek deilmidir zaten 0 0 Yorumla
nefessssu Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. ilk buluşmada genel olarak erkek öder zaten 1 6 Yorumla seriatdinislamm 2 ay burada zorbalık yapan üye şikayet edildi. Yorumla seriatdinislamm 2 ay @KizlarSoruyor yardım. Yorumla seriatdinislamm 2 ay Mesajınızı ss alıp kızlar soruyora iletiyorum. Yorumla seriatdinislamm 2 ay @canerozkum DESTEK Yorumla nefessssu 2 ay @seriatdinislamm teşekkür ederim, ama bu gibiler çok var burada. mesajlara cevap vermezsen seni böyle rahatsız eder hakaret eder ve aşağılarlar :) Yorumla seriatdinislamm 2 ay Ben teşekkür ederim. @canerozkum admin. İlgilenecektir. Ve bu iki üyenin hesapları incelenecektir belkide dondurulup iptal edilecektir. Yorumla
Ufukacar84 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu nezaket geregidir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Ne alaka mkkk 0 6 Yorumla Soran 2 ay etrafımdaki çoğu erkek ben ödemem falan diyo da Yorumla Cevap sahibi 2 ay Alakası yok. Erkek hoşlanmadığı kızın da hesabını öder. Zaten İlk buluşmaysa farketmez hoşlanir hoşlanmaz hesap ödemek erkeğe düşer. Bunu hangi kafayla hoşlanti olarak algiliyorsunux Yorumla Soran 2 ay öyle algılamadım soru sordum farkındaysan Yorumla Cevap sahibi 2 ay Sormak da o düşüncede olmak demektir Yorumla Soran 2 ay he aynen Yorumla Cevap sahibi 2 ay Geçiştirme Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hoşlanmadığım kadınların hesabını da ödediğim oldu yani.
İlk buluşmada erkek öder zaten hesabı ne alaka hoşlanma ile
Yani normal bir erkekse kendi oder zaten ama oraya gelmesi bile etkilenmeek deilmidir zaten
ilk buluşmada genel olarak erkek öder zaten
burada zorbalık yapan üye şikayet edildi.
@KizlarSoruyor yardım.
Mesajınızı ss alıp kızlar soruyora iletiyorum.
@canerozkum DESTEK
@seriatdinislamm teşekkür ederim, ama bu gibiler çok var burada. mesajlara cevap vermezsen seni böyle rahatsız eder hakaret eder ve aşağılarlar :)
Ben teşekkür ederim. @canerozkum admin. İlgilenecektir. Ve bu iki üyenin hesapları incelenecektir belkide dondurulup iptal edilecektir.
Faturayı daha sonra kesecektir.
Bu nezaket geregidir
Ne alaka mkkk
etrafımdaki çoğu erkek ben ödemem falan diyo da
Alakası yok. Erkek hoşlanmadığı kızın da hesabını öder. Zaten İlk buluşmaysa farketmez hoşlanir hoşlanmaz hesap ödemek erkeğe düşer. Bunu hangi kafayla hoşlanti olarak algiliyorsunux
öyle algılamadım soru sordum farkındaysan
Sormak da o düşüncede olmak demektir
he aynen
Geçiştirme
%1 bile alakası yok
HYır