Değil, kızlar hesap ödeyebilir
İtici olabilir, ilk buluşmada erkek öder diğer buluşmalarda kız ödeyebilir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben erkeklerin her zaman hesap ödemesine karşıyım ama ilk buluşmada da erkek ödemeli düşünüyorum ama diğer günlerde kız demedim ki bugün ben ısmarlayacağım erkek oradan da beni yağ yok falan filan sonra kız gidip kasayı direkt hemen ödemeli , sonra başka bir gün yarı yarıya ödemeliler ha çoğunlukta erkek ödeyebilir ama kız da böyle araya bir yeşillik atmalı hani böyle şeyler erkeği mutlu eder.
Bir de mesele şu mesela erkek yemek parasını mı ödedi Sen de içecekleri öde erkek sinema parasını mı ödedi Sen de yiyecekleri öde atıştırmalıklar öde yani erkek sana bir elbise mi aldı Sen git ona Bir kravat al bir şey al hani böyle karşılıklı jestlerle hayat daha acı gelir daha güzel daha mutlu bir hal alır
gol digger olmadığını destekliyen bir bulgu olur. Bunun dışında karşında ki insana güvenilir biri olduğunu da yansıtır. Kadın-erkek sırayla ya da keyfe keder bir şekilde ödemesi daha hoş. Tek taraflı ödemeler daha çok sugar daddy olayına girer.
+Erkekler sözlerine bakılarak değerlendirilir.
+Kadınlar davranışlarına...
-Erkek konuşmakta kötüdür.
-Kadın konuşmakta master of performance dır.
Biri amacını davranışlarında gizler diğer suskunluğunda ve sözleriyle açıklar.
Yarı yarıya ödemek en mantıklısı, sadece çay/kahve gibi ufak tefekse hesap, isteyen öder çokta üstüne düşülmemeli.. İlk veya son farketmez, hesabı erkek ödemeli gibi çağ dışı bir zorlama olmamalı. Bunu savunanlarda işine gelince kadın erkek eşitliğinden bahsediyor ama konu para olunca ataerkil kesiliveriyorlar.. Özel günler vs. dışında iki tarafta bölüşmeli bence.
İlk buluşma bu, bunu bilerek geliyor, özensizlik değersizlik basitlik vs. Öder giderim muhatap olmam bir daha. İki tarafta bunun bilincinde geliyor herkes kendini ödesin.
Cevap
44Cevap
Hayır itici değil ama erkek ödemeli bence
İlk buluşmada erkek öder demek tam bir şeref yoksunluğudur. Bunu erkeklere zorbalık olarak yansıtan tipler aşağılanmalı, toplumda itibarsızlaştırılmalıdır. İlk buluşma adı altında bir sürü erkekle buluşup bedava bedava eskort gibi geçinen tinder kızlarını gördükçe, sağdan soldan duydukça ben anladım ki bu tarz kadınlar aşağılıkça hareket ediyor. Bu ne aymazlıktır, utanmazlıktır ! Sen lflört mi ediyorsun gold digger lık mı yapıyorsun? Sırf bu sür tük lerden dolayı hiçbir zaman hiçbir kıza en ufak bir şey bile almıyorum. Ta ki cinsel ilişkiye girdiğimiz zamandan sonra kıza arada sırada kendi isteğimle ama, yine kızın isteği ile değil, belki bir şeyler ısmarlarım. Ismarladığım da oldu. Ama cinsel ilişki olmadan, ilk buluşma, 5. buluşma bilmem ne hiç farketmez bir kuruş dahi vermem !!! Ancak avucunu yalar !!!
Kadın da ödeyebilir erkek de. İçinden nasıl geliyorsa öyle olmalı bence bu kuralları hiç anlamıyorum ben. İlk buluşmada çoğu zaman karşı tarafın maddi durumunu bilemeyeceğin için hesaba yetebiliyorsan cinsiyet fark etmeksizin bir hareket yapmalısındır bence.
Niye itici olsun erkekte öder kızda ödeyebilir. Hesabı erkekler ödemeli diyen kızlar cimri oldukları içon klişeyi uyguluyorlar fakat sorsak onlara "erkeklere ayrıcalık var halbuki kadınlar ve erkekler eşit derler". E madem öyle hem erkek hem kız ödeyebilir.
İlk veya son farketmez ister buna cahillik diyin ister gerikafalılık kadın hesap ödemez, erkek erkek gibi kadın kadın gibi davranmalı, illa bir bedel ödenecekse ödeşilir merak etmesin ama maddi konularda kadın o topa girmicek
Artık titanic'in battığı zamanlarda yasamıyoruz, eşitiz sonuçta 🤝 Garson hesabı getirdikten sonra çifte bir sayı tutmalarını söyler. Yakın tahmini yapan hesabı öder köylülüĝün alemi yok, oyunu kurallarına göre oynayın bak delirtmeyin beni
Arada kız da ödeyebilir
En kötü yarı yarıya ödenir hesap.
Her zaman erkek ödememeli zaten hesabı. Biraz ayıp olur.
Kız odeyecekse erkeğe arada destek amaçlı yarısını ya da birazını ödeyebilir..
Hala bunu mu tartışıyoruz tabiki ödeyebilir, ben öyle yapıyorum erkek yemeği ödediyse bende kahve almak için ısrar ederim ben öderim her şeyide karşıdan beklemek bilmiyorum gereksiz bir davranış
Ya her zaman ortak ödenmesi taraftarıyım. Ama buluşma yaşadığım zamanlarda insanları buna ikna edemiyorum. İlla kendileri ödemek istiyor iş tartışmaya gidiyor pes ediyorum bende
Artık herkes erkekleri banka olarak görme algısını yitirmeli diye düşünüyorum.
Tabii ki ödeyebilir
Özellikle ilk buluşmada herkes kendi hesabını ödemeli arada samimiyet yok niye hesap ödensin ayrıca belki ikinci buluşma bile olmayacak
Baktın durumu yok bence öde ama zaten erkek bunu asla kabul etmez. Şahsen ben böyle bir durumda olsaydım asla yüzüne bakamadım yemekte
İlk buluşmaya davet eden öder. Genelde erkekler davet ettiği için erkek öder..
Ben diğer hesapların ortak ödenmesi taraftarıyım
Ben pinti değilim erkeklerin cüzdan olarak görülmesine karşıyım kadınlar zengin koca istiyor ataerkil toplum diyorsun ama hiçbir kadın erkeğe saygı duyup sözünü dinlemiyor şunu giyme buraya gitme desen kavga eder sana erkeğin dediği olur ataerkil toplum demez ama iş paraya gelince ataerkil toplum oluyor çok saçma işine geldiği gibi eşit işine geldiği gibi erkeksin hesap öde olmaz
En doğrusu hesabın paylaşılması, olmuyorsa ikinci de ilk seferde ödemeyen ödemeli. İnsanlar birbirini somurmemeli…
İlk buluşmaya özel değil bu. bir ilişkileri varsa hep erkek öder zaten. Yani ben öyle yapıyorum. Olması gereken de bu.
İlk buluşmada kadının ödemesi bence uygun olmaz. 2. veya 3. buluşmadan itibaren karşılıklı ödenmesi iyi olur
Bence sürekli yarıyarıya ya da sırasıyla bi o bi o ödesin. Diğer türlü erkekleri sömürmek oluyor.
Erkekler sizin köleniz değil.
Evet iticidir mümkünse erkek ödemeli ilk hesabı..
Olabilir yani, çok takılınıyor bu konuya. Kimin ödediğinin çok bi önemi yok bence
Erkek öder bence kız teklif etse de kabul etmemeli tabi erkeklere sorsan kadin ödesin der
Kızların hesap ödemesi bana yanlış gelir bende kız parası geçmez
Ben daha elini cebine atan kadın görmedim. 😂
En güzeli Alman usulü. Herkes yediğini, içtiğini öderse sorun kalmaz.
Düzen değiştiyse haberim olsun hesap ödemeyim
Ilk. Buluşmada kadin ödesin ya da yazi tura atsınlar
Kız erkek devri son buldu bence kimin cebi uygunsa o ödesin. Kimse karşısındakinden beklememeli. Çünkü artık eskisi kadar uygun değil bir mekanda oturmak
Önemli değilki o, isteyen öder, ufak konulara takılmaya gerek yok
E yanii bence erkek ödemeli ya ben erkek olsaydım asla kadına ödetmezdim
Öderim zaten ama ilk buluşma da erkek ödesin
Ya neden erkek veya kadın ödesin ki herkes kendi yediğini ödesin
Kimse kimsrnin hesabını ödemek zorunda değil özellikle ilk buluşma da
Işin kuralı kim çağardıyda o öder, diğer taraf da teklif ederse tadından yenmez
Aksine neden öyle olsun ki şu düşünceden bir çıkın ya ha o ödemiş ha sen ne farkeder ben zorla ödemeye bile çalışırım ne var bunda
Buluşmayı kim teklif ettiyse genel de o öder ya da herkes kendi yediği yemeklerin parasını öder.
Bu durumu abartan insanlardan değilim hiç olmadım. Ama bir düzen oturtulmali. Hep erkek ya da hep kadının ödemesine karşıyım.
Bence kızlar hesap ödeyemez benim tarzım değil kötü his yaratır bende kendimden utanırım erkek öder hesabı
Bence ilk buluşmada erkek diğer buluşmada sırayla ödenmeli veya herkes kendininkini ödemeli ama ilk buluşmada kesinlikle erkek ödemeli
İtici değildir ama erkeğin “ben öderim” demesi de fena olmaz
Kim davet ederse o ödeyebilir veya yarı yarı ödenebilir.
Eğer ilk buluşma adı konulmuş bir buluşmaysa eweet, itici.
kim çok kazanıyor o öder şimdilerde çalışmayan bayan yok erkekler işsiz.
Genel olarak erkek öder ama daveti kim yaptı ise onun ödemesi lazım
Genelde Kıza kitlerim hesabı kızların parasını yerim
Elbette itici hiç bir kız istemez bunu
Erkeğin ödemesi daha makbule geçer
yani yemeğe kimin davet ettiği önemli görgü kuralına göre yemeği davet eden kişi ödermiş
Öyle garı ne gezer laaa
Değil, kızlar hesap ödeyebilir.
evet oyle kim bulusmak istemisse o oder
Değil tabii ki. Parası olan öder.
İticidir tabi ki ikinci görüşme olmaz
Kızlar da hesap ödeyebilir bunda bir problem yok
Yo değil, kız ödese de olur.
Ödememesi kadar değil
İkinci buluşma olmaz🥴🥴
Değil ya kızlar da ödeyebilir
Sakın öyle bir şey yapma
İtici geliyorsa çıkmazsınız olur biter