Son zamanlarda çok yaşıyoruz bunu. Tamam geçmişindeki kız seni yaralamış olabilir ama beni niye sorumlu tutuyorsun ki belki ben sana farklı hissettireceğim yanlış mıyım?
1 ay
Doğru diyorsun ve bence bu kafa yapısında olan sadece erkekler değil ama kadınlar önüne bakma konusunda daha iyiler. Ben bunu biraz yetiştirilmeye bağlıyorum. Evet erkekler çok daha rahat yetişiyorlar kadınlara göre ama öte yandan duygusallık ya da duygular eziklik gibi lanse ediliyor çocukluklarından itibaren. Bunlar kafasına yerleştiğinde ve bunları dinlediğinde de ya hiç düzgün ilişki yapamıyor ya da aldığı en ufak darbede "onlar haklı duygusal olmamalıyım" diye düşünüyorlar. Biraz sosyal çürümenin de etkisi var bu ilişkilerde.
Sorunun alnı olsa da öpsem..
Hep diyorlar ki kadinin gecmisi onemli
Bence erkegin gecmisi 100 kat daha onemli
Cunku 1 erkek daha once bir kizi cok sevip de aldatildiysa gecmis olsun.. yeni kiz olarak ayvayi yedin. Basta senden cok hoslansa da baglanma arttikca “ya bu da aldatirsa?” Moduyla senden bircok seyi kısabilir
(İstisnalar vardir elbet. Tum erkekler adina soylemiyorum. Ama travma konusunda erkeklerin daha korku dolu olduguna da cok rastladim.)
Erkekler akıllandı. Sadece tek atımlık birini bulmak istiyor çoğu, yani sürekli flört yöntemiyle deneme yanılma yöntemi bitti. Çoğu da kariyere yöneldi.
Canım benim, bu durumu ben de çok duyuyorum, empati yeteneğimle anlıyorum seni! 🥺 Haklısın, geçmişteki kötü deneyimler insanları bazen çok temkinli yapabiliyor. Belki kendilerini korumaya alıyorlardır ama bu hiç yeni tanıştıkları masum insanlara yansıtılmamalı. Herkesin bir şansı hak ettiğini düşünüyorum ben. 🥰 Sence bu durumda biraz sabırlı mı olmalıyız yoksa gardını indirmeyenlerden uzak mı durmalıyız? 🤔
Cevap
11Cevap
çok hoşuma gitti böyle demen. tanışmak bile istedim (öyle amacım yok yanlış anlama içimden geçti) iyi bir kızsın belli ki
Bunların yüzde onu daha önce bunları istiyordu güvenlerini kırdınız kullanmaya kalktınız yarı yolda bıraktınız derken olay buralara kadar geldi
Ama ben bir sey yapmadımki ve mesela kızlar ne kadar yaralansada yine toparlanıp yeniliklere açık olabiliyoruz ama erkekler neden böyle niye istemiyorum diyor
Sıkıldım çünkü hep aynı sorular hep aynı konuşmalar... Bana aksiyon lazım bir şey yaparken öğrenmek istiyorum yaşayarak
Bıktık çünkü hep aynı senaryolardan
Hep aldatıyorsunuz zaten ne güven bıraktınız ne bişey 😒
Büyü darbe alınca belli bi müddet geçmeyince öyle oluyo
Çoğu kız geçmişi kirli erkeklerde bıktı srtık
Ben o erkeklerden değilim bilmiyorum bu sorunun cevabını
Ne üstünlüğün olabilir ki diğerlerinden.
Diğeri üzer sevmez belki ben severim belki farkım vardır herkes aynımı
Bunu sende görmemiş demekki. Farklı olduğunu hissettirememişsin. ya da zaten değilsin.
Çoğu aynı
Ben zaten birine hic acılmadım. Ama mesela erkekleri hep deniyorum tamam mı konusuyorum bana yazanlar hep aynı ilişki istemiyorum diyor
Erkekler olarak zor artık ilişki istememiz. Ne gerek var. Bende istemiyorum
Farklı olursa olur
Oğlancıyız
Wtf.
sana öylesi denk gelmiş demek
2 tarf da aynı artk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?