Ben 7 yıl önce Ceyhun diye bir arkadaşıma tipsizsin herhangi bir kız sana bakmaz demiştim. Halen daha hiç bakan yok. Gürkan da ilkokuldan tanıdığım arkadaşım onun da hiç sevgilisi olmadı. Sürekli reddediliyorlar. Tabi ben de öyleyim 9 kere reddedildim. Tipsiz erkekler niye sevilmiyor? Sadece tipsiz oldukları için mi? yoksa başka nedenleri var mı? Çünkü Ceyhun ve Gürkan benim tanıdığım kadarıyla baya düzgün çocuklar.
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. çirkin sevimsiz tipsiz erkekler yani bizler dışlanmaya adam yerine konmamaya durduk yere nefret edilmeye görünce yolunu değiştirmelerine musait bir insanız tabi bizim sucumuz değil ama 5 para etmez suratımızla kmsenin bizi sevmesini beklememiz ne kadar dogru sen cirkin birisini sever miydin e onlar da aynı sekl çirknlreri sevmiyorlar işte fazla kurcalama psikolojn iyice alt üst ollur ):
38 Yorumla- +1 yıl
Semih adamsın adamsın adamsın !
- +1 yıl
ben gercekci yorumlayacagm kimse cirkin bir erkek istemez yanında ben okulda dısarıda geerken kızlar kalkıp giderlerdi mq yolunu değiştirirlerdi hele nöbetçi hocanın o yüzüme bakıs seklini hala unutamıyorum iyice psikolojm alt üst oldu sürekli bakıp gülmelernden arkamdan fısır fısır konuusup gülmelernden nefret ettm bir ara intiharı bile düşündüm ama cesaret edemem ve bu tarzda gizli olarak bir sürü soru sormuslugumda var sen yine soruyu gizlenmeden sorablmssin ben o yüzüde bulamadm kendimde hep gizliden sordum sorularımı hayatm mahfoldu en ufak seyleri bile hemen tipime baglar oldum asosyal kimseyle konusmayan ezik bir insan oldum anlayacagn konusurken kmse takmazdı adam yerine bile konmazdm ben
- +1 yıl
Ben zengin olduğum için artık hayatımı bir tatile çevirdim sürekli tatil yapıyorum gibi bişey oldu. Otel işletiyorum zaten. Kafayı para kazanmaya ve saygınlığa yoruyorum artık. Zaten kızların bakmayacağı belli bişey.
- +1 yıl
ben varya hep platonik takıldım asla bir kişiye sevdiğimi söyleyemedm cünkü o suratı kendmde bulamadm o kıza bu kötülüğü yapmaya hakkm yoktu cünkü kendi içimde cekerdm hep acımı sabah 6 ya kadar oturup öglenin 4 ne kadar uyyorum hayatm hep böyle oldu dogdugumdan beri hiç değişmedi ne zaman bir kız beni görse ya surat ifadesi değişrdi ya da yolunu değiştirirlerdi en son 6. sınıfta bir kız cok tatlısın demsti bir dahada duymadm öyle bişey
- +1 yıl
Bir yol kadar geç gördüm ama bence tipin gayet düzgün. Moralini düzeltmek için demiyorum. Güven kendine azıcık ya şempanzeye benzeyenler bile güveniyor.
- +1 yıl
@Chasingthehorizon Teşekkür ederim valla bayağı olmuş görüşü yapalı da :D
- +1 yıl
Olsun ya görünce cidden anlam veremedim sırf bu yorumu yapmak için 1 yıldır kullanmadığım hesaba girdim. Sen düşün yani ne kadar gereksiz yere kendini çirkin bulduğunu...
- +1 yıl
@Chasingthehorizon Teşekkür ederim. Bunda insanların rolü çok büyük. Bana yaklaşımları bakışları, tavırları olsun hani cidden ben de istemem kendimi gömmek ama zor zamanlardan geçtim ve psikolojik olarak çökmüştüm. Anlatması bayağı uzun hikaye de boş verelim gitsin :) Ben kendi kendime çözmeye çalısıyorum umursamaz olmaya çalısıyorum. Başarabilirsem sorunu çözücem büyük ihtimalle
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 824 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle deme kardeşim kız arkadaşım parmakla gösterilen birisiydi bense wauw denecek kadar yaşıklı biris değildim hiçte ama kararlıydım çok sevdim azmettim ki hislerim gerçekti olmaz dediğin herşey olur bu haytta kızlar erkelerden çok farklı yaratıklardır bunu böyle bil senden istedikleri sadece şefkat, bol sevgi, karralılık ve azimdir ondan sonrası için zamanla gerisi geliyor zaten :)
02 Yorumla- +1 yıl
Sevgi kararlılık azim.4 sene lisede aynı kızı sevdim be al sana sevgi al sana kararlılık al sana azim. Hani nerde? Nerde o kız? Ben sana söyliyim mi? Başka bir adamdan çocuk yaptı şu an onu büyütüyor.
- +1 yıl
Sevmek yetmiyor onun için neler yapabileceğini göstermen lazım bam bam bam söylemelşisin onu çok sevdiğini ve onun içinnler yapabileceğini ki bunu zaman çok sevmeden yapamıyorsun demekki sadece sevmişsin sen ve kolay kaçmışsın. dediklerim dikkate al sen yinede...
Gizli Üye(30-35)+1 yıllan sıkıldık artık senin tip muhabbetinden ne tip hastasıymışsın madem tipini beğenmiyon yapcak bişey yok öl o zaman yeter ya her gün bu sorularından bıktık manyak msn nesin başka sorunun yok heralde napalım bakan eden yoksa herkesin sevgilisi bakanı edeni olcak diye bişey yok sapkmsn nesin beynin yok heralde
016 Yorumla- +1 yıl
Engelle beni görme sorularımı o zaman rahatsız olduysan. Ayrıca istediğim soruyu sorarım kimseden izin istememe gerek yok.
Cevap sahibi+1 yıllan izin istemekle ne ilgisi var bir insan her soruda her goruste tipden mi bahseder hic mi derdin baska ne cinssin lan insan gicik aliyo sorularindan allahin delidi
- +1 yıl
O zaman gelip yanıt verme. Evet başka hiçbir derdim yok çok zenginim ve kaliteli bir yaşamım var.
- +1 yıl
evet valla baydı... ruh hastası bence bu. tipim yok diye diye ağlayıp duruyor velet
- +1 yıl
@YalnızRomeo Evet kardeşim veletim ve ilgi istiyorum o yüzden sürekli tipsizim diyorum.
Cevap sahibi+1 yıleşşek kadar adamsin gerçekte bulamadigin ilgiyi burdanmi bekliyon lan ne cinssin insan hareketlerinden gicik alcak senin. insanda biraz akil fikir olur tipsizim diyip diyip burda belki bakan olur diye bekliyonda avcunu yala ilk once o salak dusunceni degistir lan
Cevap sahibi+1 yılsenin o kaliteli yasamini varya zenginmis zengin zuppesi allahin delidi
- +1 yıl
Tip olmadığı için bakmıyorlar işte.
Cevap sahibi+1 yıltipinde ne var anlayamadim tipsiz değilsin ki hala tipsizim diyip duruyon ne ilgincsin benide cileden cikarttin
- +1 yıl
Çileden çıktıysan tipsiz olduğum için söylediğim şeylerden dolayı değil.
Cevap sahibi+1 yıl:D ya saka misin durmadan tipsizim dedigin icin ciktim
- +1 yıl
Tipsiz olmasam öyle demezdim. Demek ki çirkin erkekler doğruları söylese bile kızlar çileden çıkıyor.
Cevap sahibi+1 yıltamam diyelim ki oylesin peki bunu neden surekli dile getiriyosun ki insanlar goruyo yani zaten yuzunu gerci tipsiz falan degilsinde
- +1 yıl
Ben sorulara cevap veriyorum sadece. Soru sorduğumda da sizce tipsiz miyim? demiyorum. Tipsiz olduğum için hiç sevgilim olmadı diyorum. Yani cümlelerimde önemli olan tipsiz olmam değil sonuç bölümü. Nedenleri boşver sonuca odaklan. Ben tipsizliğimle mutluyum.
Cevap sahibi+1 yılhic mutlu gibi durmuyon masallah neyse
- +1 yıl
Nasıl hissettiğimi insanlara çok belli etmem.
Gizli Üye(25-29)+1 yılsenin gibi ozguvensiz mal oldukları için sevilmiyorlar
42 Yorumla- +1 yıl
sonuna kadar hak verdim :)
- +1 yıl
Özgüvensiz ve mal olduğumu kabul ediyorum ama niyeyse etrafımdaki çirkin erkeklerin hiç sevgilisi olmamış. Yakışıklıların bir eli amda bir eli götte
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
7Cevap
+1 yılTip önemli😃 mesela benim evlenecegim herifi pis kenafirler dort gozle bekliyor😐
Yakisikli, zeki, basarili bir koca aranmaktadir. Ilgililere duyurulur🤗12 Yorumla- +1 yıl
Vaay sadece yakışıklı olması da mı yetmiyor artık :D
- +1 yıl
Benim en buyuk kriterim imanlı olması ve merhamet duygusunun fazla olmasi. zeki ve başarılı olmasi da ardindan aradigim en buyuk vasif. Daha sonrasinda yakisikliysa da tamam o herifnen evlenirim.
+1 yılTipsiz olduklari için sevilmiyorlar. Bunun bir nedeni yok doganin kanunu boyle.
55 Yorumla- +1 yıl
Senin heykelini yaptırıcam bu siteye.
- +1 yıl
Teşekkürler 😄 Artik ben de kabul ediyorum gercekleri. "Bazı insanlar için gerçek yalandan daha tuhaftır ama ben bu gerçeğe çok alışığım." Mark Twain
- +1 yıl
Helal olsun."Bedri sadece doğruları söyleyen bir yalan makinesidir" Bedri BEYĞIN. "Ben sımsıkı sarıldım ama insanlar kaygan" Bedri BEYĞIN daha ne özlü sözler var bende var yaaaaa
- +1 yıl
Tebrik ederim güzel sözler 😂👏🏼
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılOyle bir durum soz konusu değil insan kendiyle barisik sa dunya etrafinda doner zaten
Konuamasini oturmasini kalkmasini bilip birazda kadin ruhundan anliyorda en ideal erkek tipaia erkektir emin ol ve sen tipsizde degilsin bu arada kardesimm02 Yorumla- +1 yıl
Bırakın bu iyimser ayaklarını.
- +1 yıl
Su komusma seklinle kimseyle iletisim kuramazsin :)
Relax ol iyimser biri degilim realistim aksine
tipsiz olduklari icin olabilirmi ya da parasi yoktur bircok secenek var
14 Yorumla- +1 yıl
Para var ya parayla ilgili sıkıntı yok. Tip yok o yüzden.
- +1 yıl
Paramın olduğunu bilecek kadar tanımak istemiyorlar.
+1 yılDostum her şey muhabbette başlar ve muhabbette biter bir de kendine güven falan önemli sen kızın yanında ay ben tipsizim şöyleyim diye dolaşırsan kız zaten sana bakmaz :)
03 Yorumla- +1 yıl
Dışarda kimseye tipsizim falan demiyorum ayrıca kendime de güveniyorum ama olmuyor demek ki tip olmayınca olmuyor.
- +1 yıl
muhabbetin sıkıcı
- +1 yıl
Hayır değil.
+1 yılyani ben gidipte ronaldoya gell evlenelimmm diyemiyorsam senin tabirinle tipsiz erkeklerde kendilerine uygun hayal kırıklığına uğramayacakları birilerini bulsunlar
03 Yorumla- +1 yıl
Ama işte tipsiz erkekler için bütün kızlar imkansız bütün kızlar ulaşılmaz.
- +1 yıl
o zaman yalnızlığa mahkumlar ne diyim
- +1 yıl
Aynen kabul etmene sevindim.
Sempatiklik hos sohbet kendinden emin olma gibi durumlar tip para fizik dinlemeden tercih edilebiliyor. Birazda bunlari deneyin 😊
01 Yorumla- +1 yıl
Denedik de olmuyor.
Çok güzel olmayan biriyle arkadaş takıl. Her sabah mesaj falan at baya bağla kendine. Sonra açıl belki tutar :)
02 Yorumla- +1 yıl
Bağlanmaz ki bağlama büyüsü yapsan gene bağlanmaz çünkü tip yok.
+1 yıltipsizlikle alakasi yok bence şu an ki sevgilim mesela ilk gördüğümde ıyyyyy ben buna hayatta bakmam demiştim şu an iki yılı geçti hala çıkıyoruz görünüş olarak bana uygun değildi gözüme hitap etmiyordu ama hareketleriyle davranislariyla bana olan saygisi sevgisi ve düzgün yaklasimiyla beni kendine asik etti çok seviyorum onu ve tipi falan da umrumda değil acikcasi
113 Yorumla- +1 yıl
Şu kadarını söyliyim o çocuk yakışıklı olmasaydı bakmazdın. Eğer iç güzellik yaklaşım saygı sevgi önemli olsaydı herkesten önce ceyhunun ve gürkanın sevgilisi olurdu. Olmadığına göre demek ki tiple alakalı.
- +1 yıl
inan yakisikli değil. hala yakisikli degil. arkadaslarim bana benim ona nasil baktigimi soruyorlar o kadar diyim sana :D hala gözüme hitap etmiyor ama benim için yaptiklari beni o kadar güzel sevmesi benim her iyiligimde kptulugumde yaninda olup destek olması ona deli gibi sevmeme yetti
- +1 yıl
Nasıl tanıştınız peki?
- +1 yıl
ayni mahallede oturuyormusuz ama ben onu hic görmemiştim o da beni görüyormuş ama nerede oturdugumu kim oldugumu falan bilmiyormuş birgun arkadasimla otururken kapinin önünde beni görmüş benim arkadasim onunda arkadasiymis aninda mesaj atti arkadasima falan
- +1 yıl
ben arkadasima soyledim sakın bana bulastirma beni öldurseler buna bakmam dedim hic begenmemistim
- +1 yıl
bakabiliyormusum demek ki iki yildan fazladır sevgiliyiz nddjdjd
- +1 yıl
Arkadaşım nasıl tanıştınız diyorum işte. Tamamını niye anlatmıyon?
- +1 yıl
Sen bulaştırma dedin o ne yaptı?
- +1 yıl
dershaneye gidiyordum o zamanlar peşimi uzun bir sure birakmadi dershane cikislarima falan geliyordu hic konusmuyordum yüzüne bile bakmiyordum sonra cabasini görünce tanimak istedim taniyis o taniyis kxkdkd
- +1 yıl
İşte tipsiz olunca kızlar tanışmak bile istemiyor.
- +1 yıl
sen tipsiz bir kizi tanimak istiyor musun? hayir. gözüne hoş gelmeyen birisini hic kimse istemez en basta. bu da o kişinin bir sans verip vermeyeceğini bağlı iste. ben sans verdim mesela.
- +1 yıl
Vermemen gerekirdi aslında ama neyse.
- +1 yıl
neden
valla hacı görücü usulüne kadar dayancanız. 30 yılın patlamasını yaşayıncada daha bir güzel oluyodur yani :D
09 Yorumla- +1 yıl
O da olmaz çünkü tipsizim kız istemez.
- +1 yıl
Vermiyorum kızı lafını duymasam inanıcam.
- +1 yıl
İnsanları dinine göre ayırmıyorum ve ayrıca turist dediğin kişiler de yakışıklı erkeklerden hoşlanıyor.
- +1 yıl
Konuşmaya baktıkları falan yok.
- +1 yıl
Ben bilgileri kendim edinirim.
+1 yılTip önemli değil önemli olan ilgimizi çekmeye değer bir şeyler bulmak.
18 Yorumla- +1 yıl
Yakışıklı olması ilginizi çekmeye yeter de artar.
- +1 yıl
Hayır öyle değil işte bir özelliğinin olması lazım demekki senin o yakışıklı dediğin tiplerinde bir özelliği var bak bu değişir mesela çok iyi gitar çalıyordur sesi çok güzeldir iyi bir youtuberdır illa yakışıklı olması gerekmex
- +1 yıl
Benim dediğim yakışıklı erkeklerin inan bana hiçbir özelliği yok. Mekana gider kız yanına gelir konuşmaya başlarlar. Dolmuşa biner teklif alır. Yani yakışıklı olunca hiçbişeyin olmasa da kız arkadaşın oluyor. Ama çirkin olunca bütün dünya senin olsa kimse dönüp bakmıyor.
- +1 yıl
Yoo
- +1 yıl
Öyle değil Allah aşkına suratına bile bakılmayacak derecede olan youtuberlar var elini atsa kız tutacak gibi. Yani önemli olan yakışıklılık değil önemli olan ilgi çekmek.
- +1 yıl
Bir kız arkadaşımın olması için illa youtuber mı olmalıyım?
- +1 yıl
Tamam işte başka bir yeteneğini konuştur sende
- +1 yıl
öyle bir şey demedim
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılYine mi sen? Kanka önünde ki maçlara bak gerekirse 11 kez reddedil ama 12'sini kap.
01 Yorumla- +1 yıl
İstersem 500 kere deneyeyim 500ü de olmaz.
Lan olum gidin bir abdest alin cenabetler
112 Yorumla- +1 yıl
Sevişelim sonra abdest alırız güzelim
- +1 yıl
Ne oldu korktun mu?
- +1 yıl
O zaman sen aynaya bakmaktan çekiniyorsundur. Yazık olmuş halbu ki ne kadar da güzel bir kızsın.
- +1 yıl
Orspulardan korkarım dedin ya. O yüzden aynaya bakamıyondur diyorum. Ayrıca çirkin ve salak olduğumu kabul ediyorum.
- +1 yıl
Ve benden hoşlandığından şüpheleniyorum niye her soruma geliyorsun?
- +1 yıl
Bacın orspu mu olacaktı? Eee ne oldu pezevengler mi istemedi? yoksa müşteri mi bulamadı?
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. param olsun tüm mali gücümü seni güzelleştirmek için kullanıcam.😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılbence sorun biz kadınlarda. tipi akıldan geri plana atmayı öğrenemedik.
03 Yorumla- +1 yıl
Öyle deme gözüne de hitap etmeli
- +1 yıl
Hayır öyle birşey yok. Doğada böyle penguenler gagası büyük olanla, örümcekler kolları uzun olanla, tavuz kuşları tüyleri daha parlak olanla birlikte olur. Sizin de yakışıklı birini istemeniz çok normal bişey.
- +1 yıl
Sadece dış görünüşe herkes önem verir ama bazıları hiç önem vermiyormuş gibi davranır. Ben buna isyan ediyorum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılIkiside senin gibi degil. onlar cidden tipsiz. aranizda dağlar kadar fark var. neyse ben su an alanyadayım. az önce uçaktan indim. çok sıcakmış burasi ya Allah size sabir versin.
00 Yorumla
+1 yıltipsiz olduklari için 😝
10 Yorumla
+1 yıltipsiz erkek yoktur.. bakımsız"erkek"vardır..
21 Yorumla- +1 yıl
Alakası bile yok. Oteli olan birinin bakımsız olma ihtimali var mı sence :D
+1 yılözgüven yerlerdeyse zor o iş
018 Yorumla- +1 yıl
Özgüvenle ne alaka sığır.
- +1 yıl
sığır sensin mıçarım ağzına kdkdksksk çok alaka özgüven yok ezik gibi takılıyorsunuz iki kelime konuşamıyorsunuz sıkıcısınız işte
- +1 yıl
S* git ezik insan
- +1 yıl
spdlşasdasdl muhabbete bak olum lan kıza ne küfrediyorsun kız haklı
- +1 yıl
@DertMiLazım Sen karışma her soruma gelip gelip özgüven diye saçmalıyor.
- +1 yıl
gerçekler acı geldi üstüne gitme arkadaşın dksksmnssmlslsğldmsm
- +1 yıl
@Saykoliçella @hacicavcav bence seni seviyor ama belli etmiyor adsdad
- +1 yıl
Gerçekler acıdır evet tipsiz olduğum için bakmıyor olmaları baya bir koyuyor.
- +1 yıl
şuna bak bee daha demin geldim ben üstüme iyilik sağlık rldodmspskdpdparğe
- +1 yıl
Harbiden ya bence bu kız bana aşık o yüzden her soruma özgüvenli ol özgüvenli ol diyip duruyor. Özgüvenli olursam bana teklif edecek misin? sen onu söyle.
- +1 yıl
ya daha demin geldim ben kskğdldmspdpe ama neden olmasın
- +1 yıl
her sorun derken başkasıyla karıştırıyorsun galiba skksksmskspsodkeoeo
- +1 yıl
Olabilir demek ki tek özgüven diye saçmayan kız sen değilsin. Ama yakında @cheshire_cat_8 gibi siz de doğruları kabul etmeye başlarsınız.
- +1 yıl
herkesin doğrusu kendine birader
- +1 yıl
Bence sen daha 1 lv olduğun için algılayamıyorsun ama benim sorularımı biraz daha incelersen sen de benim doğrumu kendi doğrun haline getirebilirsin.
- +1 yıl
ksmsmsksnskspsp ya çıldırıyorum. laf sokmak yerine insancıl şekilde sohbet edermiyorsun belli ki kendini sevmiyorsun sorun burda peydah oluyor kendini sev doğayı sev yaşasın 23 nisan!! hadi görüşürüz
- +1 yıl
Ben kimseye laf sokmam. En insancıl halim de bu. Kendimi de seviyorum doğayı da seviyorum ama tip olmadığı için hiçbir kız beğenmiyor anlatabildim mi?
- +1 yıl
bir çay içeyim dedim burnumdan geldi dağılın :d
+1 yılGürkanı nerden tanıyorsun
00 Yorumla
+1 yıltipe takmışsın sen ne zaman görsem tip tip de tip
01 Yorumla- +1 yıl
Kimsenin kafasına zorla silah dayayıp benim soruma cevap vereceksin demiyorum. Rahatsız olduğun kişiyi görmek istemiyorsan da engelle butonu var bak orda ne güzel kullan onu.
+1 yılHacı bende tipsizim ama çok sevgilim oldu la :D
011 Yorumla- +1 yıl
Demek ki sen çok mükemmel birisin ben değilim.
- +1 yıl
Mükemmel değilim hacı :D yanılıyorsun. Pipimde ufak 2 cm
- +1 yıl
Demek ki ben karaktersiz ve şerefsiz adi pisliğin teki olduğum için reddedildim. Olur böyle şeyler.
- +1 yıl
Lan ne alakası var :)
- +1 yıl
Tamam onla alakası yoksa tipsiz olduğum için olmadı.
- +1 yıl
He tipsiz olduğun için olmadı hacı :D çok tipsizsin mk
- +1 yıl
İşte ben de onu söylemeye çalışıyorum. Sen de tipsiz olsaydın sen de hiçbir kızla birlikte olamazdın.
- +1 yıl
Doğruyu söyle lan kaç sevgilin oldu :D
- +1 yıl
Hiç olmadı.
- +1 yıl
Yalancının :)
- +1 yıl
Annesi ölsün yalancının.
+1 yılTipsizler sevilmeyi hak etmiyor demek ki
10 YorumlaSeviliyolarlar çok yanlıs düşünüyorsun.
04 Yorumla- +1 yıl
Sen hiç çirkin bir erkekle birlikte oldun mu?
- +1 yıl
O zaman seviliyorlar demicen işte :D
+1 yılSevmeyenlere sor. insan ayrımına karşıyım.
00 Yorumla
+1 yılçünkü çirkinlerde doğru insanı bulamaz
00 Yorumla
+1 yılMesaj att...
20 Yorumla
+1 yılEstetik ol.
00 Yorumla
+1 yılÇok cahilsin yaww
01 Yorumla- +1 yıl
Cahil olduğumu kabul ediyorum.
+1 yılAhshshsh 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Neden sevmiyorsun tipsiz erkekleri söylemek ister misin?
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım