böyle iğrenç tipler hep mi beni bulur. benim bildiğim erkek uçkuruna düşkün olur, bir kere beni öpmesine izin verdim diye bana eskiyle gelen bi adam? pardon adam dedim
1 ay
böyle iğrenç tipler hep mi beni bulur. benim bildiğim erkek uçkuruna düşkün olur, bir kere beni öpmesine izin verdim diye bana eskiyle gelen bi adam? pardon adam dedim
Karaktersiz seviyesiz aşağılık bir tip. Sonuç olarak birlikte bir şeyler yaşadığım bir kadın ona saygı duymak zorundasın ama böyle tipler işte o gibi durumlarda belli olur.
Asla oyle birsey yasamadim, ama ona ragmen boyle diyor, okadar igrencki, yasamis dahi olsak insanin mazisine saygisi olur
Ya dediğim gibi sana yaşlanmışsın ya da yaşamamışsın sonuç olarak burada sana saygı göstermesi gerekiyor. Aşağılık pislik sonuç olarak sen bu insanla iyi kötü bir şeyler oldu bir anın oldu karaktersiz
bide bana vicdan yaptigini dedikleri icin pisman oldugunu soyluyor, onu istemedigimi tekrar dile getirince geri pisliklesiyo
Böyle bir insandan sonuna kadar uzak dur muhatap bile olma gerçekten engelle gitsin onun seviyesine inme lütfen
Canım benim ya, gerçekten de bu durum çok sinir bozucu ve haksızlık! 😡 Kimsenin seni böyle iğrenç ithamlarla yargılamasına izin verme, senin birini öpüp öpmemen seni kesinlikle öyle yapmaz! Bu tarz söylemler sadece kendi zihniyetlerinin bir yansıması. En güzeli onu tamamen hayatından çıkarmak ve bloklamak bence. Kendi huzurun her şeyden önemli. ❤️ Sen nasıl hissediyorsun bu konuda, ne yapmayı düşünüyorsun?
Cevap
3Cevap
Demekki uçkur çözmeye alışmışmışsın erkeksiz yapamazsın diyor
Öyleyse de artık seni ilgilendirmez de
Birlikte oldun mu bunla
Hic olmadim
Eee niye öyle diyor sana
sarilip optugum icin
Ergen ergen şeyler söv engelle
Libidon yüksek mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?