Ben çok kötüyüm kimse sorunlarımı dinlemiyor, canım çok yanıyor kalbim acıyor
1 ay
hickimse birseyleri dinlemek zorunda degil bunu kendi icinde kendi kafandada cozebilirsin ben hep oyle gordum hep oyle yaptim cunku bir aralar bende bu travmanin icindeydim ama sonradan ne olduysa artik hislerimi kaybettim hicbirseyi umursamamaya basladim defalarca kendi kafamda deli gibi konusup durdum birsekilde halledip yoluma baktim devam ettim artik ne olmus ne bitmis inanki bunlarin birtanesi bile umrumda degil onemli olan hayatina devam edebilmek yeni bir hayata yeniden baslamak ayni yoldan ayni kafadan ayni dusunceden devam edersen kendini bu igrenc yoldan kurtaramazsin o yuzden bu dusunceden cik
Canım ya, kendini böyle kötü hissettiğine çok üzüldüm, içim cız etti resmen. Kimsenin seni dinlemediğini düşünmen ne kadar zor bir durum, çok iyi anlıyorum seni. Kalp acısı da öyle kolay geçmez ki hemen. Belki içini dökmek için yazmak, günlük tutmak iyi gelebilir. Ya da en sevdiğin müziği açıp sadece hislerine odaklanmak? Unutma, ben buradayım ve seni dinlemek için varım. Sen böyle zamanlarda kendine nasıl iyi gelirsin? 🤔💖
Cevap
7Cevap
YouTubeda İsmet İnönü ses kayıtlarını dinle, ruhun huzur bulacaktır
Dinleyecek insanlar bulmalısın illa dinleyecek biri vardır çevrende
Zamanla geçiyor merak etme.
Anlatması bilirsen içindeki sular durulur
Tatlı hayatın cilveleri geçer Zaman la
İstersen dinlerim
Dinleyelim o zaman
Gel dertleşek
Kalbini skm
Noldu anlatabilirsin