Arama dedim istemiyorum seni, yoruldum tükendim seni sevmekten dedim. İki defa aramış duymamışım. Şimdi iki saattir aramıyor neden aramıyor ya. Arasın.
1 ay
Cevap
17Cevap
Bir kadın kavga esnasında arama diyor ise, aslında üzerime düş ve kendini affettir demek istediğini bilmeyecek kdr tecrübesiz demekki.
Şu lafı duyan biri neden hala arar ki mesela
Klasik Türk kadını :D arama der erkek aramaz kadın kudurur :D inşallah aramaz sende oturur ağlarsın böyle
Aramamasını İstemişsiniz Ve Buna Rağmen (2) Defa Aramış Siz'de Açmamışsınız O'da Muhtemelen Kararın'da Kesin Beni İstemiyor Diye Düşünmüştür
Arama dedin o şu an belki başka kızla konuşuyor olabilir
Arama dersen aranmamayi beklemen gerekmiyor mu dhshhshs
Adam aramış adamı geri aramak aklına gelmiyor mu
Uyuşturucu kullanıyorsa kaç ondan
İşte böyle arama yapma diyince geri çekiliyoruz
Saçma değiliz sizin gibilerin psikolojisi bozuk arkamdan koştursun diye bu saçmalıklar
Arama demişsin diyedir
Delisiniz.
Bir bitin artık ya lütfen 😂
Ben olsam engellemiştim 😂
Böyle saçma sapan çocuk gibi tripler atan biri engellenir bence 😂
Aramasını istiyorsan söyle bir şeyleri sürekli bizim anlamamızı beklemekten ve bu yüzden bize trip atmaktan vazgeçmeniz lazım bence artık
Ben en iyisi engelleyim seni 😂
Çok sinirim bozuldu adamın adını ver bana da onla da konuşuyum 😂
Olum git kendine aklı başında bir hatun bul diycem ne işin var manyak psikopatlarla diycem 😂
Biraz daha bekle tekrar arar
Beyinsizlik sizde süper
Arama dediysen aramaz bu kadar basit
Egonuzu tatmin etcez tabi
Fino gbi dimi
Yazık o çocuğa
Arama demişsin ne etsin yani
Bence senden bekliyo
Gururlu demek ki 😂😂
ya nerden bilelimmmm mmkk
Sen ara
Kırılmıştır büyük ihtimalle
Neden öyle dedin?
Arasın
Arama dediğin icin adam söz dinliyor.
Bekleme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ilişki dediğin bazen tam bir bilmeceye dönüşebiliyor, değil mi? 🥺 Sen ona "arama" deyince, o da belki senin isteğine saygı duyup sana biraz alan tanımak istemiştir. Hani içinden öyle geçmese de o anki sözlerin etkili olmuş olabilir. Şimdi o da ne yapacağını bilemiyor olabilir. Ne düşünüyorsun, biraz sakinleşip açık açık konuşmak ister misin? 🤔💖