Sevgilimle tartıştık, neden aramıyor?

Merhaba arkadaslar düşüncelerinizi bekliyorum.

dün sevgilimle aramızda tartısma oldu bana cok kırıcı seyler söyledi sonra bende cıldırdım bagırdım cagırdım ve madem öyle benı bır dha bulamıycaksın dedım. kapattım telefonu. sonra bu aramaya basladı endişelendi cnkü mesajlar attı araması ıyı guzel hos bende anlasın hatasını dıe hıc acmadım telefonu. birde ne olsun bugun btun gun aramadı. hic hemde. tabi bende aramıyorum arasam dun btun gece acmadın telefonu dun nerdeysen oraya git dıyecek. birde acaba basına birseymı geldı dıye dusunuorum endişeleniyorum. yoksa mutlaka aramazmıydı ? sizce ne yapmalıyım. arayamam cnku dun aradıgında hıc acmadım smdı aramıo die delirip aradıgımı anlıycak ve cok kırdı beni o yuzden arayamam :( ne kdr kıskansam ve delırsemde... birazdan ise gidecek. sizce neden aramıyor? kızgınmı ? ne hakla ? telefonu acmadım diye belki...
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar bugun ozel bir gündü en azından benim icin ama hatırlamadın yazdm. cevap olarak önce insan olcaksın bazı seylerı hakediceksin dedi. keske yazmasaydım. allah kahretsın. otomatıkmen haklı yaptım onu.
Sevgilimle tartıştık, neden aramıyor?