Artık sevmediğini düşünmeye başlıyorum. Mesaj ile çok az konuşuyoruz. Çalışıyor sabahtan akşama kadar yorgun oluyor ama artık canımı sıkmaya başladı ben hevesli hevesli bekliyorum. Ne yapsam akıllanır anlamıyor. Yetiyor demek ki bu kadar
Soğuma var , farzet isteksizlik ve bu durum sevgi azalması yapar. Ne sevdiği belli ne sevmediği gibi bir durumdur. Ayrılıkta olsa koymaz öylesine , başkasını bulur. Ayrıca öylesi insanlar ilişkiyi. pek. yuritemez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
benimki arayınca 3-5 dk bir şey konuşuyoruz günde kaç kez arıyor?
1 veya 2
benimkide hemen hemen öyle hatta küfrediyor meşgulum diyor aramaa yazma diyor ldjgfskg
Oh baya iyisin sen rahatsın
yo hiç rahat değilim yeri geliyor espriye vuruyorumda içim içimi yiyor mutsuz hissediyorum daha çok alkole yöneliyorum odama hapsoldum berbatt
Ayrıl bence
başarabilirsem ayrılacağım böyle giderse
3 gün yazma sorma , dönmezse bir şekilde bitmiş demektir
Neden 3 gün
Ben ariyim ver numarani
Sen eksik kal
Kalmıyim kız nolcak 😄
Aynen
Ayneeeeen aramıyor hala
Napim
🤣ahaha ulan sen arasana o zaman cocugu
Ben aramam aratirim.
O zaman tamam yrrmi arat.
He SLK insan sevdiğini arar.
Keşke senin gibi düşünenler olse
O beni aramıyor ben bekliyorum şakadan anlamiyosan sen öl
Sen ol git lan burdan bunun şakası olmaz
Peki bulusma oluyormu
Evet
Bulusunca neler yapıyorsunuz peki
Sana ne
Ona göre yorum yapacam niye tersliyorsun ki
İyiyiz iyi terslerim
Neler yapıyorsunuz buluşunca
Sende uzak dur
Becerebilsem
Mecbursun
Bu durumda bir sohuma var, sanırım ayrılık yakın
Sevdiğine de eminim bilmiyorum
Soğuma var , farzet isteksizlik ve bu durum sevgi azalması yapar. Ne sevdiği belli ne sevmediği gibi bir durumdur. Ayrılıkta olsa koymaz öylesine , başkasını bulur. Ayrıca öylesi insanlar ilişkiyi. pek. yuritemez
Ben sevdiğine eminim amacım ders
Zitlasmak kötü etki yapar. Kadınsı silahlarını kullan. uzulmek ağlamak. kendini çok yanlız. hissettgimi. anlatirken. falan ağlamaya baslamak
Yapmam ağlamak ne
Bendne bu kadar tchüsss