en son kavga ettik. çok üztüne gitmişsim bunaltmışım onu. ilgi beklemiştim sadece. tamam artık aramam seni dedim. çok ağır laflar ettin dedi ki öyle küfür falan etmedim. konuşcaz senle dedi. o gün bugündür yok. bende arayamıyorum gururum var. bir haftayı geçti aramıyor. whatsaap a da pek girmiyor. zaten yurt dışındaydı bugün dönmesi lazım. dün arar bugün görüşürüz diye düşünmüştüm ama hala aramadı. aramayacak galiba. onu çok seviyorum. o bitirdi mi ki kafasında? neden aramıyor?
Cevabın nedir?
+1 yılO aramazsa zaten ilişki devam etmeyecek. Madem sen ara, bir şansınız olsun. Ne kaybedersin..
03 Yorumla
Soran+1 yılama ben haklıydım. şimdi ararsam o zaman her dediğini yapmak zorunda kalıcam. ve gözünden düşücem. iradesiz biri der
- +1 yıl
Öyleyse sen de ona konuşmak istiyorsan yaz istemiyorsan ikimizi de yıpratma tarzında bir mesaj at. Eğer sabredebileceksen biraz daha bekleyebilirsin.
Soran+1 yılsabredemiyorum artık patlıcam. bayramım da zehir gibi geçti zaten. aramıyorsa belli işte istemiyor demek ki.
En İyi Cevaplar
niye bekliyosun? Bide saat daha erken arar gun ıcınde.
049 Yorumla
Soran+1 yılarasa keşke ama umudum yok.
Soran+1 yılyok ya yapamam. yüzüm yok.
- +1 yıl
ya benım kız arkadasım benım ne serefımı ne namusumu bıraktı ama sonra aradı konustuk. Sınır harbıyle olur boyle seyler kızabılırsın kufurlesme bıle olabılır ama ınsanız netıcede ve bunlar yasanacak seyler. Iler evlılıklerde mıllet neler yasıyor. Belkıde sen kırdıgın ıcın senden bıseyler beklıyor. Aramazsan ayrıldıgınızı kabul edeceksın.
Soran+1 yılben öyle kötü şeyler demedim. sadece tepkimi sert bir şekilde ifade ettim. yani küfür vs olmadı. haklıydım zaten dediklerimde. o beni istemiyor işte istese arardı
Soran+1 yılama istemiyorum deyip yüzleşmekde istemiyor sessice kaybolup gitmek istiyor.
Soran+1 yılbelki arar diye ufak bir umudum var. ama bir kaç gün içinde aramazsa bencede aramaz artık. insan birşey der böyle kolay olmamalı.
Soran+1 yılkarşındakine hiç saygı yok demek ki. emeklerim verdiğim haram olsun
Soran+1 yılevet dert konuştum gereksiz yere. ama hakaret yoktu konuşmamda. bana çok kızdı ama bunu biliyorum.
Soran+1 yılumarım arar ya ararsa bu konuyu kapatıcam yeter ki arasın.
Soran+1 yılama adam olsa arar söyler yani. ne bileyim bak böle böle ben ayrılmak istiyorum beni bekleme. ya birşey söylemesi gerek böyle sessiz kalmak çok çirkin. bir haftayı geçti merak ediyorum aramak istiyorum ters tepicek biliyorum aramıyorum. bir insan sevdiği kızı böyle üzer mi
- +1 yıl
hala aynı seyı soyluyosun. senı kırmak ıstemıyorum ama sen onu uzduysen aramaz. Dusuncelerını begenmemıs olabılır ve muattap olmamıs olabılır. Siz bu konuda cok farklı dusunuyosunuz aramaması daha ıyı. Adam degılse zaten dert etmeyeceksın! Bırak gıtsın sen keyfıne bak madem oyle. Onuda yapamazsın. o zaman arayacaksın ve katlanacaksın. gurur yapmayacaksın ama senı bı daha aramam dedıysen de bu gunlerı cekeceksın.
Soran+1 yılgerek var. sonuçta ben bekliyorum onu. tabiki gerek var. yaşanan birşeyler var. ben kırdım onu ama ben haklıydım sadece uslup yakışmadı bana. yoksa küfür vs etmedim seviyemi korudum.
Soran+1 yılkendisi daha sonra görüşücez ayrılmak istemiyorum diyor ama aramıyor bu adamlık mı
- +1 yıl
ya bak adamlık dedıgın sey agır bısey gercekten. Kelimenın anlamını bılmıyorsun kullanıyorsun sonra nasıl bakacaksın yuzune? Oldukı konustunuz halletınız mevzuyu sen adam degıldın sımdı oldum mu dıyeceksın. O da sana kalkıp benı sen adam yerıne koymuyorsun madem ben gıdıyım senden es sevgılı olmaz benı savunmuyorsun bıle derse napacaksın. Arkasını dusunmeden konusma lutfen. Senı aramaması düşüncesizliktir bunun hesabını sorabılırsın ama haklıyken haksız duruma dusuyorsun.
Soran+1 yılbana göre şu yaptığı çok aşağılıkca. sen ne olduğunu bilmiyorsun. bir erkek bir kızı tavlamak için kırk takla atıyor sonra böyle üzmek için mi?
adam olan istemiyorsa ile söyler. zaten çıkar arar konuşursa alıcam sözlerimi geri. olumlu ya da olumsuz birşeyler demesi gerek. ben aramam o anlasın demesi saygısızca birşey.
Soran+1 yılneyse düşüncesi söylemesi gerek. bir hafta yalnız bıraktım onu. düşünsün taşınsın diye. ama hala yok ortada. belki gelmiştir şu an evindedir bilmiyorum belkide daha yoldadır. ingiltereye gitmişti ailesi orda yaşıyor çünkü. ama söylemesi gerekiyordu birşeyler benim onu beklediğimi biliyor
- +1 yıl
Seni tanıdıysa aramaz gayet normal. Kızacaksın ama boyle. Baskasıda olsa boyler davranır sana. kırk takla attıysa hayallerınde ki kadın sandıgı ıcın olabılır. bak su anda sen dert edıyosun , belkı de umrunda degıl (sanmıyorum ama). Sakin olmak zorundasın gercekten hıc tanımadıgın ınsanlara sevgılını assagılama. Senınle vakıt gecırmıs bırını asagılama. Tercihinin yanlıs kişi olduğunu insanlara gösterme.
Soran+1 yılhaklısın. ben onu seviyorum ama aramazsa kendi bilir. ben onu aşağılamıyorum ama çok üzdü beni.
Soran+1 yılyeniyiz zaten yani sevgi oluştu mu bilmiyorum. ben sevdim ama.
Soran+1 yılhala haber yok bu arada. umutlarım tükeniyor bu kafayla haftaya nasıl başlıcam ki
Soran+1 yılwhatsapta gördüm. ama döndü mü bilmiyorum ki. dönmesi gerek ama belki başka bir yere gitti bayram için oda olabilir ölücem yemin ederim çok üzülüyorum. hep böyle oluyor benim ilişkilerimde kimi sevsem elimden kaçıyor. biraz benim yüzümden oldu. sinirli konuştum soğuttum kendimden. istedim ki her dakika benle ilgilensin. şimdi yazmaya yüzümde yok.
Soran+1 yılhayr birşeyler yazsaydım en azından bitti vs derdi. bende umudu keserdim. böylesi daha kötü. bana hesap sorma şimdilik demişti daha yeniyiz falan filan
- +1 yıl
Zaten insani ayriliktan cok bu belirginsizlik yipratirmis. Ya kir gururunu iste ne naz yaptin. yaz gitsin bunlar iyi seyler degil sagligin icin bidr seni gördükçe bizimkide mi boyledi diye aklimi kurcaliyorum. Yaz bisey olmaz sevgiliymissiniz sonucta bir hukugunuz varmis. Boyle seyleri kaldirir iliski. Tamam olan olmus belkide oda senden kizmandan falan cekiniyodur. Erkekler boyledir bak benimde kiz arkadaşım ayrildigimizda falan arar aramizi duzeltirdi ama bende atlardim yani. İliski bu sonucta , bisey paylasmissin. Cocukta değilsiniz anladigim kadariyla. İnsanlar bu tip inatlar yuzunden inanipmaz firsatlar kacirmislardir.
Soran+1 yılhaklısın ama çok ilgisiz bana karşı.
önce kendi beni tavladı. yani çıkmak istedi falan. hiç aklımda yokken. kabul ettim çıktık gezdik herşey güzel başladı. sonra böyle çok aramaz sormaz ama görüşmek istiyordu. bide sürekli yurt dışına seyahet ediyor iş için gitmek zorunda. bende biraz benle ilgilen dedim kavga çıakrdım boş yere. sanırım ondan korktu tamda sevgi oluşmamıştı boşver falan dedi kendi kendine. çıkıp bitti de demiyor. bitsin mi istiyorsun dedim yok dedi. sorunları varmış var galiba gerçektende sanırım. şimdi arasam işlerim vardı diyecek. birşey yapmayacak yinede. o yüzden direnmem gerek.
Soran+1 yılolgun değil pek. yani şu an yanlış yaptığının bile farkında değildir. benim üzüldüğümü bile düşünmez. zaten sevdiğimi anladı sanırım beni bırakamaz diyede düşünüyor olabilir. hatta adım bekliyordur. ama yapamam işte eğer geri adım atarsam bu sefer yine aynısını yapıp beni üzecektir. aramasamda kafayı yicem. ne yapsam bilemedim ki kalbim ağrıyor resmen kendimi iyi hiisetmiyorum
- +1 yıl
İste boyle olunca kilitleniyorum... Simdi bisey demeyim vardir adamin sorunlari dicem ama anlatmazsa sende bilemezsin. Sende cok tanimiyosun. yoksa sikintilarindan haberdar olurdun bu kadar da uzulmezdin. Su anda senin disinda kimsenin elinden bisey gelmez. Benim tavsiyem kafani dagitmaya calis. Bunlar hep bos kalmaktan oluyor...
Soran+1 yılgözüm telde. bir kaç gün sonra birşeyler yazar diye düşünüyordum. kendinden soğutmaya mı çalışıyor anlamadım ki. ya da aramıyorum işte anlasın kız diye mi düşünüyor oda olabilir. ayrılalım falan dese belki patlarım diye korkuyordur. ne bileyim ya valla çok üzülüyorum. durup duruken girdi hayatıma ve çıktı gitti bu kadar kolay mı ya
- +1 yıl
Ben sana bir hikaye anlatirdim aslinda ama burdan afise etmek istemiyorum kendimi. ve bu ara moda galiba haber vermeden ayrilmak. ya da yaslar ilerledikcemi boyle oluyor. Kolay degil tabi ama bence haline sukret ben nelerden vazgectim ve terkedildim ohooo... En son bende senin gibi gurur yaptim hatali oldugum halde aramadim o beni aradi ama bir daha da düzenlemedik. Koptuk bunca senenin emegi bosa gitti. Onun icin uzamadan boylr olmasi daha iyi.
Soran+1 yılevet moda olmuş haberim yok. ben birinden ayrılmak istesem insanca konuşurum konuştum da yani. çünkü karşımdakine saygı duyarım. saygı duymadığım insanlada ilişkim olamaz. ama demek ki bana saygı duymamış geçici bir şey olarak görmüş. baksana bir çıkıp bitti bile demiyor. birşey demiyor. ne bileyim ya lanet olsun böyle dünyaya. o kadar iyi oldum ama hep kaybettim.
- +1 yıl
Ya abartma lutfen. Kendine de ona da yuklenme saygi boyle ucuz bisey drgil. Ayrildigini soyelmiyor diye saygisiz olmaz insan vardir bir nedeni. az da olsa taniyosun saygisizmiydi sana karsi hemen yapistirdin yaftayi! Oyle bisey oldugunu sanmiyorum. cok dusunuyosun aklini bulandiriyosun moralini de bozmak istemiyorum ama ozguveninle ilgili sikinti mi var? Yani o olmazsa baskasi bakmaz mi? Oyle bir izlenik bırakmadin bana ama olabilir. Kafanda kurma bak biz sohbet ediyoruz acil artik. Sana ne diyorjm sen boyle yapiyosan benim kendimi oldurmem gerekirdi!!!
Soran+1 yılben oyuna geldiğime kızıyorum. başkasını istemiyorum ki. onu istiyorum.
saygısız değildi ama bu yaptığı iyi birşey mi? yani beklediğimi biliyor ve birşey yapmıyor. bütün insanlardan nefret ediyorum hepsi anlaşmış beni mutsuz etmek için.
Soran+1 yılyani böyle yapıcaksa niye giriyor ki hayatıma. ben koşmadım ki peşinde.
- +1 yıl
İliski bu iste! Tanistiniz gezdiniz birbirinize firsat verdiniz ve biriniz birlikte olamayacaginiza inandiniz. Bide bunu biz simdi kurguladik senden ayrilan eden yok. Belkide burnunu surtmek icin boyle yapiyor. Sende yapmissindir bunu. belkide yapiyorsun oda icin icini yiyodur. Boyle ne iliskiler heba oldu gitti. Bak tekrat diyorum sen haklida olsan bir kere gururunu kirman lazim. Bir kere yapacaksin ve kim oldugunu anlayacaksin , gerçekten pesinden kosutugun adam mi yoksa bosa zamanini harcayan adam mi? Unutma yukarda konustugumuz herşeyi biz konustuk onun durumunu bilmiyoruz. Ortak arkadasiniz yok mu?
Soran+1 yılortak arkadaş yok işte maalesef.
ama şöle birşey var ben yani ters bir hareket yapmadım ki adama. hani huysuz biri değilim. elimden geldiğince dediği şeyleri yaptım ama adam buna rağmen gitti.
Soran+1 yılarasa keşke yaa. ama aramayacam çünkü küçük düşmüş olurum ararsam
Soran+1 yılya tamam ama zaten hep ben arıyordum yani ben mesaj yazıyordum. adam hep rahattı. en sonunda sennde üstüne düşeni yap dedim bayağı sert bir şekilde. oda kızdı. kötü bir şekilde söyledim çünkü. oda epey kızdı yani büyüttü. biraz itici oldu farkındayım ama olan oldu. bende seni aramam artık istersen sen ararsın dedim. o günden beri aramıyor bende aramıyorum. şimdi yine arasam belkide kıza bak ya ne yüzsüz der.
Soran+1 yılmantiken üzülceğimin farkındayım
ama dugylarım çok istiyor tabi çünkü iyi olabilirdik uyumluyduk aslında.
herşey güzel başlamıştı neyse o istemiyorsa bende istemiyorumdur bu kadar. erkek peşinde koşmuyors ao ilişkiden birşey çıkmaz.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
+1 yılO da senin aramanı pişman olmanı bekliyor
01 Yorumla
Soran+1 yılsanırım. ama kendi suçlu. benim suçlu olduğum konu kötü konuşmam. haklıyken haksız duruma düştüm.
+1 yılAşkta gurur olmaz Yerinde olsam arardım.
023 Yorumla
Soran+1 yılarayıp ne diyeyim?
- +1 yıl
Seni bunalttığımı biliyorum, özür dilerim. Seni seviyorum. Diye yaz. Yaşlarınız kaç? Bu senin kaçıncı sevgilin?
Soran+1 yılyok ben haklıyım öyle birşey söyleyemem. kendi çok isterse arardı
- +1 yıl
Siz bilirsiniz. Karar sizin. Yine belirtiyorum. AŞKTA GURUR OLMAAAZZZ..
Soran+1 yılgurur olmaz ama enayilik te çok kötü. bilmiyorum yaa aramıcam kendi bilir aramasın oda bitsin madem. bir telefon bu kadar zor geliyorsa
- +1 yıl
Haklısınız aslında. Umarım arar yeniden sevgili olur, evlenir ve bir yastıkta kocarsınız.
Soran+1 yılinşş sağol. ama baksana ses yok seda yok. beni üzüyor. bunuda biliyordur eminim.
- +1 yıl
Rica ederim. Çok üzüldüğünün farkındayım. Bari ona bir sms gönder. Beni ara. Diye yaz.
Soran+1 yılyok olmaz. isterse arar. öyle yaparsam gözünde değerim düşer.
Soran+1 yılne yapim zamanla unuturum kısmet değilmiş
- +1 yıl
Bence gözünde değerin düşmez. Neden düşsün ki? Ne kadar zamandan beri sevgilisiniz? İnşallah seni arar. Dualarım sizinle.
Soran+1 yıldaha yeniydik. yani uzun zaman olmadı. bağlılık hissetmedi demek ki
- +1 yıl
Herhalde. Sıkma canını. Seninle ilgilenenleri değerlendir bence.
Soran+1 yılya ağlıcam ya yemin ederim çok üzülüyorum ya whatsappta ç içi oluyor arada yazmıyor
Soran+1 yılhastalanıcam korkuyorum üüzntüden çok üzülüyorum beni unuttu işte bir haftada başkasını buldu belkide.
Soran+1 yılbenim yüzümden üstüne gittim. kendini baskı altında hissetti sıkıldı işte.
- +1 yıl
Çok üzüldüm adına. Sıkma canını lütfen.
Soran+1 yılşimdi arasam bir sürü bahane uydurcak biliyorum. ama yine aynı olucak.
belkide açmaz bile telimi daha çok canım sıkılır kahretsin ya
Soran+1 yılbitirmiş aklında işte bana söyleme zahmetinde bile bulunmuyor.
- +1 yıl
Bence ona sms gönder. Seni seviyorum. Ara beni lütfen de.
Soran+1 yılyapamam. gururum var. hem ters tepki olabilir belki hiç cevap vermez. aptal mı bu kız aramıyorum işte hala ne tribine diyebilir.
Soran+1 yılistese dayanamaz arardı ya. acaba başka bir yere mi gitti bayram için. ama olsun yinede araması lazım en azınan mesaj. bayramımı bile kutlamadı gerçi öyle bayram seyran pek sallamaz o ama olsun.
- +1 yıl
Sabret bence. Bayramdan sonra arayacak seni. İçme doğuyor.
sen ara özür dile böyle düşünüyosan
01 Yorumla
Soran+1 yılaramam. ben çok ağır konuştum ama haklıydım sonuçta
- Sağlık konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşucaz dediğine göre bekle bakalım.
03 Yorumla
Soran+1 yılöyle dedi. bitti tamam aramam sende arama demedi. madem ayrılcak insan gibi söylese. niye bekletiyorlar.
- +1 yıl
Kafasını topluyordur, biraz nefes alsın.
Soran+1 yılbir haftayı geçti zaten burada yoktu. ama bugün gelmesi lazım belki uçaktadır şu an. ama aramayacak sanki çok kötüyüm ya keşke öyle salak gibi konuşmasaydım rest çekmeseydim.
Olay bitti baska kizlardadir belliki
04 Yorumla
Soranaramaz mı sence
Soran+1 yılüfff biz çocuk deiliz ya
+1 yılGururmuş heh suçlu sensin.
00 Yorumla
+1 yılBoşver aramaz bence
014 Yorumla
Soran+1 yılhiç umut yok mu
- +1 yıl
seni anlıyorum duygularını biliyorum ama boşver başkası mı yok nasıl olsa adam olsa arardı seni aranızda ne geçti bilmem ama en azından bu iş bitti der erkek adam kıvırmaz kadını böyle mağdur etmez
Soran+1 yılaynen. en azından çıksa bitti istemiyorum hayatına bak sende dese. ayrılmak mı istiyorsun diyorum hayır diyor. ama aramıyor da.
- +1 yıl
Sen ayrılacaksın 1 hafta arama bak neler oluyor peşine düşme.
Soran+1 yılbir haftadır aramıyorum zaten bir ses yok
- +1 yıl
Bitmiş o iş engeli bas bence.
Soran+1 yılbittiyse niye engeleyyeim ki zaten aramayacak
- +1 yıl
Anlasan bunu yazmazdın.. :) iyi günler.
Soran+1 yılsaçmalıyorsun. hem aramaz diyorsun. hem engelle. beni aramıyor zaten neden engeleyeyim. kendimi komik duruma düşürcem çocuk gibi engelleyip
Soran+1 yılsanki adam peşimde sürekli rahatsız ediyor
- +1 yıl
Haklısın saçmalıyorum Küçük kız iyi oku: Seni 1 şey yerine tutmayan biri için umudun var hala? doğru mu? aramaz dedim evet ama arayabilirde arayacak olsa o kadar seni neden köpek gibi süründürsün? yalan mı? şimdi bir arasa dünyan değişecek =) seni istemeyeni sende istemeyeceksin! 1 kaç gün tamam belki bir şey oldu ama 1 haftanın bahanesi olmaz anladın mı?
Soran+1 yıle tamam zaten bu saatten sonra aramayacak. ben niye engelleyeyim işte. ne saçma gereksiz bir trip. sanki adam yakamdan düşmüyor onu engelliyorum
- +1 yıl
Kızım sen bu adamı aramadın mı seni takmadığı dönemde belli etmedin mi değer verdiğini mağdur olduğunu üzüldüğünü hissetmedimi? Bu hıyar yarın o bir gün seni aradığında açmayacakmısın? Ama engellersen aradığın nasıl bir hata yaptığının farkına varacak yani köpek olacak :)
Soran+1 yıliyide engellersem adamı nasıl ulaşıcak bana? telden de mi engellicem? o zaman ulaşım yollarını kapatıyorum. yok ben yine engellemem. ararsa bir şekilde anlatırım derdimi. hemen koşmam
Sağlık konusunda 9,2b cevap paylaştı. aramaz
03 Yorumla
Soran+1 yılüfff neden
Soran+1 yılüfff neden ya
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri