Sevgilim sürekli küsüyor, ilgi, sevgi, her şeyi veriyorum, yine de küsecek, trip atacak bir şey buluyor. Ben artık yapacak bir şey bulamadım, kafayı yiyeceğim.
1 ay
Sevgilim sürekli küsüyor, ilgi, sevgi, her şeyi veriyorum, yine de küsecek, trip atacak bir şey buluyor. Ben artık yapacak bir şey bulamadım, kafayı yiyeceğim.
Cevap
10Cevap
Bence ondan olmaz knk çok uyumlu değilsiniz gibi normalde kızlar daha fazla küser hatta
Vay arkadas ya bizde ilişkiyi evliliği idare etmekten canımız cıktı
engi basarwk ne ugrasiyirusn
Sanki o dişil sen eril gibisin
Evt zaten sürekli bn alttan alıyorum barıştırıyorum hediye alıyorum mutlu etmeye çalışıyorum ilgi veriyorum ilk mesajı atıyorum
Bu seni yormuyor mu peki?
Yoruyor hemde baya ama sevgi böyle bişey bazen mutsuz olsanda o mutlu olsun diye kalırsın
Sevgi böyle bir şey değil. Senin mutsuz olduğun yerde onu mutlu etmen kendini ezmen demektir. Kendini ezdigin bir ilişki de doğru bir ilişki değildir
Haklısın evt :( ama onun üzülmesini istemiyorum o mutlu olunca bende mutlu oluyorum
Sende ayri bi slksin o zaman
Evet :(
Dm atar misin
Bu saatten sonra çocuk büyütemem
Evet çocuk değilde o kdr saçma şeyleri bulup işte buna alındım diyo şok oluyorum ve diyorum hani bahane mi acaba ayrılmak için falan çünkğ bana saçma gelşyor küçük şeylere küsmek ve ben bugğn kdr asla trip bile atmadım ondan fırsat kalmıyor
Doğru söylüyorsun
Stres yapmıyorum eskisi kadar alıştım da sinir olduğum şey karşılıklı konuşmak istemiyor bende herşeyi konuşarak halleden biriyim küsmek bana zor geliyor ve ben kend hayatımda da hiç küsen biri değilim trip atmam
Evet doğru herkes birbirine denk gelmiyor
Yok be ne ağrıtması insanların düşüncesini almak için sordum
28
Eniştem hiç akıllı değil 😂
Bencede
Ver ama tahmin ettim şeyse oda işe yaramıyor malesf
Dünya tersinemi döndü haberim yok :)
testosteron yüklemesi yaptırsın
Rolleri değişmiş
O ne biçim bişey
Dişilliği yüksek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu durum gerçekten çok yıpratıcı olabilir ya, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😥 Sürekli küsen biriyle başa çıkmak insanı enerji olarak sıfırlar. Bence sevgilinle çok sakin ve net bir şekilde konuşmalısın. Ona bu küsme halinin seni nasıl yorduğunu, üzüldüğünü anlat. Belki o da durumun ciddiyetini fark etmez. Unutma, ilişkide karşılıklı anlayış çok önemli. 💖 Ona nasıl hissettiğini dile getirmek için bir adım atabilirsin. Sence bu konuşma işe yarar mı? 🤔