Manipülasyoncu sevgilimle nasıl baş edebilirim?

Öncelikle kendisi tahmin edeceğiniz gibi balık burcu, duygusal manipülasyon konusunda usta. Yaptığı manipülasyonları da birkaç örnekle açıklamak istiyorum:

Geçenlerde değişik tarzda bir yemek yapmıştım, fotoğrafını ona attım ve genelde sorduğu için bu kez o sormadan içindekileri anlattım ve bana gülerek (emoji ile) dedi ki ne bulduysan koymuşsun içine! Ben de dedim ki sen ne anlarsın gayet güzel oldu. Bu noktada alınganlık etmeye başladı ve şöyle söyledi "anlamaz mıyım gerçekten?" Neyse bunun üzerine bir süre daha tartıştık sonra bütün suçu bana iteledi ben yine onu yanlış anlamışım artık bir şey söylemeye korkar olmuş ne bulduysan koymuşsun derken aslında içinde her şey var çok güzel olmuş demek istemiş ve bunun üzerine bayağı tartışıyoruz beyefendi kendi kendine krizlere giriyor gidip g**tüne sakinleştirici iğne yaptırıyor. İzlediğimiz dizide bir erkek karaktere slk bu adam diyorum senin yine feminist damarların kabardı diyor, gündemdeki olayları dile getirmekten nefret ediyor özellikle kadın cinayetleri gibi konularda beni de asla konusturmuyor bir kez konuşmaya çalışsam tadımı kaçırdın diye iki ton laf eder burnumdan getirir, sosyal medyada paylaşsam veya erkeklerle ilgili bir eleştiri yapsam hemen üstüne alınır sen hariç desem de umursamaz kadınlar da şöyle böyle o zaman diyerek laf sokar. Instagram'da paylaştığı bir şeye anlam veremeyip burada ne demek istedin diye sorduğum için her yaptığımı sorguluyorsun yanlış anlıyorsun ben artık sürekli diken üstündeyim gibi laflarla kavga çıkarıp hesabını kapattı. Daha önce de hoşuma giden yorumları beğendiğim için sen kaslı erkeklerin yorumlarını beğeniyorsun, kaslı olmasa bile hep erkeklerin yorumlarını beğeniyorsun diyerek bağırıp çağırdı. (Profilimde ikimizin resmi var) Satranç oynarken mesajlarına bakmadığım için kavga çıkardı erkeklerle oynuyorsun diye laf soktu en sevdiğim oyundan beni uzaklaştırdı. Birlikte oynadığımız başka bir oyun vardı gece 2'de, 3'te 5'te ve 6'da oyuna girdiğini fark ettim bu saat aralıklarında ben uyuyorym dedi, gece su içmeye kalktım diye mesaj atıp oynamaya devam etti. Sorduğumda ise önce açıklama yapmayıp sen sakinleşince konuşalım dedi sonra da ikizim oynamış diyerek ona yalancı dediğim için burnumdan getirdi 3 gün küs kaldı ne yazarsam yazayım bakmadı. Oyunda bazı karakterler var dikkat ettim birlikte oynadığımız karakterlerin aynısını gece oynadığında da seçmiş yani ikizi de aynı karakterlerle oynamış galiba (yersem) neyse konusu açıldığında hâlâ inkar ediyor. Kapalı bir arkadaşımın fotoğrafını beğenmiş kız rahatsız olduğunu söylediği için onu yobaz ilan etti beni de kendisini savunmamakla suçladı bu konuda da aylarca eziyet etti bana, her konusu açıldığında bağırıp çağırdı, arkadaşıma da hakaretler yağdırdı. Ama beni çok seviyor arkadaşlar, bana bakarken gözleri doluyor, sürekli romantik sözler söylüyor, her hareketini haber veriyor, çok sadık, wp profilinde ikimizin fotoğrafı var ve benimle gelecek planları kuruyor. Çok tatlı değil mi?😇

Güncellemeler
1 yıl
İnanın ayrılmayı ben de istiyorum ama yapamıyorum iki gün yazmasam üçüncü gün daha büyük bir aşkla ve özlemle kapısındayım. Yapabilseydim gururumu hiçe sayıp haklı olduğum konularda bile özür dilemezdim zaten
Manipülasyoncu sevgilimle nasıl baş edebilirim?