1 ay
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
Erkekler avcıdır kocam diyosun avlayıp koymuş seni müzeye yeni avlar peşinde
her erkek boyle degildir ama
Boşa bence. Ömür mü geçer böyle odunsularla
Sonumuzu pekte iyi görmüyorum zaten
Evlilikte birkaç yıl sonra böyle şeyler çok normal
Normal olmamalı
İki medeni insan gibi karşınıza alın konuşun
Konuştum bir çok yöntem denedim işe yaramadı artık yüzüm kalmadı tekrar bu konu hakkında konuşmaya konuştuğumda ona çok sinirleniyorum böyle rezil bir konu konuşuyoruz diye
Sen söyle o da söyler belki
Bende sıkıldım artık bacım ağam paşam aslanım diyip pohpohlamakta bi yere kadar
Hiç umursa o zaman
Anneler gününe özel hediyesi oldu mu peki
Olmadı
En son ne aldı sana hediye
Güllerle kaplanmış bir ayıcık
Nişanlıyken mi aldın
Evliyken kadınlar gününde
Peki eş olarak Sen kocana ilgili misin mesela işten gelmiş sen kapıyı açıyorsun çocuğunla kocam da Kocam kocam da kocam evimin reisi falan diyor musun
Ben ilgiliyim ona erkek gibi hissettiriyorum o her açıdan bu durumdan memnun
Öncesinde nasıldı?
Ona karşı nasılsın çekici misin?
Ben ona bir kaç beden fazlayım her konuda her bakımdan bunun sinirini yapıyor bana gibi geliyor
Yemeyenin malını yerler. Kocan bunu bilmiyor galiba
İnşallah öğrenmez birgün bunu
Neden öğrenmez?
Evliliğimize yazık olur ona karşı ilgim biterse
Bence de. İlgin başkasına kayarsa biter. Çocuk var mı
Var bir yaşında bir kız
Başkası mı var
Yok
Yatakta ilgi gösteriyor mu
Evet tek ilgisi orası zaten
İyi mi peki memnun oluyor musun?
O konuda bir problem yaşamıyor bende aynı şekilde
Anladım zevkler zirvede yani
Sen sürekli mi ilgi göstersin istiyosun?
Bazı erkekler böyledir monotondur
hayatında ya başkası var
ya da tam odun...
Erkeğini dövmeyen dizini döver 😂
Suçumuz ne bacım
Senden sıkılmış olabilir
Bunu onunla konuşmayı dene
Bunun cevabını kocan vermiyor mu peki?
Duygusal değil demek ki
Greve git verme ona 4 ay
Boşan o zaman.
Senin elinde adam edersin onu yontemi var
Sen öyle sanıyorsundur
Sevmiyo sevse yapardı
Sevmiyor seni iste
Toprak olmayan yerde niye çiçek yetişsin
Ah beeee
Ondan evlenmek istemiyorum.
evlenmek sart degil bence de
Eveleneli ne kadar oldu
Evliliğin kaçıncı yılı
Onu sana elde gösterir merak etme
Sorsana kendisine peki sen ilgi gösteriyormusun
Ne zamandır evlisiniz?
Demek tahtaları eksik
Adanalimisin
neler duymak istersin ?
Peki bakımlı mısın normalde
Evet her gün o işten gelmeden bakım yaparım beni temiz makyajlı saçı başı düzgün görür
Kocan ilgi göstermezken dışarıdan gelen ilgi şaşırtıyor mu peki
Yoo dışarıdan ilgi gelmesi normal bir durum
Oturduğun apartmanda var mı peki böyle biri
Kocanı kırmış dökmüştürsün önceden..
Ben ilişkimiz boyunca saygısızlık yapmadım
Daha yeni sayılır bir yıl olmuş doğum yapalı bende o zamanlar herşeye sıkılır üzülür ağlardım. Lütfen kendini topla çocuğuna sarıl her şey düzelecek. Allah şaşırtmasın yorumlardaki insanların ne yazdığını görüyorsun. Adın gibi olsun hayatın.
@nur_201115 teşekkür ederim
Oh iyi olmuş ömür boyu sevgisiz yaşa
Ömür boyu o kendi içinde sevgisiz yaşıyor aslında ben değil
Kadınlar ilgi ister çaba ister emek ister
Bence çok sıcakkanlı bir insan sın ve sevgi dolu güler yüzlü ama değerin bilinmiyor
Bazılarının gerçekten huyu böyle ya
Benim ki de bazen böyle bazen de cok iyi
Asalak ve bencil. herif
Dertlisin. baya anlatmak ister misin
Cinsel hayatınız nasıl
Sevmiyor demekki
senin ve onun burcu ne?
Burçla alakası olur mu
Ben akrep kocam aslan
benim yükselen akrep yengec burcuyum. aslan bi sevgilim vardı aynı böyleydi sonradan onu silkeledim cok ilgili oldu düzeldi. uyum açısından gayey uyumlusunuz sadece kendini ifade et ve cok bakımlı kendinden emin ol. sinirliydi o yüzden terk etmiştim zira o huy düzelmiyor
Buda aynı sinirli bide
Naptın da silkeleyebildin ben daha başaramadım
kaybetme korkusu.. asla seni garanti cepte görmemeli ve dediğim gibi bakımından gezmenden taviz vermemelisin
cilve yap bir iki kandie oyna iste sonra meyvelerini yersin. üzme kendini
Ps5 varsa göstermez tabi
LoL var hayatımızda
Ben hic ilgiye muhtac olmam evlendikten sonra
Bence sen cok Bos duruyorsun o yüzden bahane arıyorsun. Kendini sev önce hobi edin Spor yap işe gitmiyorsan bir kaç aylığına işe git. Ne bilim hani ben bunca şeyi yaparım evlendikten sonrada ilk aylar hariç Cok ilgi beklemem tamam bak eğer hastaysan ilgi gösterecek hamileysen vs vs kızgınsan ama böyle durduk yere ilgi göstermiyorsa tamam derim yani birazcık sen adım at ne bilim sev onu yanına git öp o zaten sana o sırada ilgi gösterir. Eğer öptüğün sırada git diyorsa ama tabi ayrılık sebebi.
Birincisi Yazıda boş duruyorum spor yapmıyorum veya işe gitmiyorum falan dememiş bunları yapmadığını nereden çıkardın? İkincisi İlgi ve sevgi görmek için niye kendini değiştirmek zorunda kalsın veya niye hep onun adım atması lazım? Adamın evlenene kadar aklı neredeymiş? Ayrıca niye çok ilgi beklemesin diyorsun ki? sen kocana ilgi göster adım at sev falan diyorsun ama niye evlilik sadece kadının çabası üzerine kurulu gibi davranıyorsunuz? evlilik karşılıklı yürütülen bir şeydir. erkek bunun bilincinde değilse evlenmeseymiş. kadın buraya yazdığına göre bu durumu sorguluyor ve üzülüyor. sizin gibiler hep ilk başta kadını suçlama eğilimde. yok kendine bak, bakımlı ol, değişik giyin, huyuna git, suyuna git falan. siz sevgi görmek için kendinizi değiştirmeye alıştırdınız diye o sevgi gerçek olmuyor. sizi seven her türlü halinizi sever. insan hayatı bu inişler olur çıkışlar olur yeri gelir ağır duygularla savaşır bakımsızlaşır yeri gelir hayatı çok iyi gider pozitifleşir canlanır. bu kadın için de erkek için de böyle. hayat böyle işliyor. evlenirken boşuna demiyorlar hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde diye. siz kocanıza yaranmak için deney faresi gibi kendinizde binbir değişiklik yapmaya devam edebilirsiniz. birisi sizi sevmek için değişmenizi bekliyorsa hiç sevmemiştir. eski nesil kafa yapısından çıkıp kadını değersizleştirmeyi bırakın.
@ec0ssıuu ağzına sağlık gerçekten içimi döktün spor yapıyorum kendime ait alanım var kendimide seviyorum o benim kocamsa ilgi göstermek zorunda tek taraflı ilgi beklemek saçmalık
@ec0ssıuu ben kendisini değiştirsin gibi bir şey demedim hazırlansın süslensin zaten kadının cevaplarından kendisi bakımlı bir kadın. Ama evlendikten sonrada eskisi gibi ilgi beklemesi bana saçma geliyor. Ve ben kadınıda suçlamadım şu an feministliği bir kenara bırak ve öyle yaz. Kadının daha çok çabalamasını beklemiyorum. Fakat hepde kocasına bakmasın hani Kendisini sevmeye ve geliştirmeye baksın. Kadın hayatını sadece kocası üzerinden yürütmesi saçma. İnsan zaten kendisine vakit ayırdımı ilgiyide çabayıda çok beklemez kapıda. Bu kadın sadece her şeyi bakımını bile kocası için yapiyor kocam görsün etsin sevsin diye. Halbuki evlilik böyle bir şey değil. Bu kadının önceliği kocası ama bak kocasının önceliği o değilmişki hep ilgi vermiyor zaten bir insanın merkezinde hep kendisi olmalı bide çocuğu. Ben hanfendiye sen git öp git bak tepkisi neymiş diye dedim git sen öp diye eğer çekil falan diyosa zaten adam kafasında bitirmistir ilişkiyi. Güçlü kadın olmak zor değil
Ben kadının iyiliği için gerçekleri söylüyorum eleştirdiğim icin değil.
Bak canım ben kendimi seven biriyim özgüvenimde gayet yerinde güzelde bir kadınım bakımımı sporumu kocam için değil kendim için yapıyorum. Bazı detaylar makyaj yapmak ekstra kıyafetler giymek bunları kocam için yaparım bu zaten olması gereken bir durum adam tüm gün çalışıp eve geldiğinde karısını saçma sapan görmekten hoşnut olucağını sanmıyorum benim ona saygımla alakalı bir durum her gece yatağa girmeden kesin duş alırım bu aramızdaki birbirimize saygımızı gösterir oda kendi öz bakımında çok temizdir. Tabiki ona yaklaştığımda beni terslemiyor ama benim beklentim daha kanlı canlı olması daha flörtöz olabilmesi kocamda bu durum çok eksik. İlgi köpeği olucak kadar küçük sığ kafalı bir insan değilim
O zaman eşinle bu durumu açık açık konuş ama şöyle "canını sıkan bir şeymi var bugünlerde bi modun düşük benimle bile çok ilgilenmiyorsun canını sıkan bir şey varsa konusalım istersen" de. Eğer oda hayır cart curt bisey diyosa sende deki o zaman neden eski halinden eser yok de ilk tanıştığım sen ile şu an karşımdaki bambaşka kişi de neden böyle yapıyorsun de oda açıklar zaten sen bunu dedikten sonra daha da düşünür anlar diye düşünüyorum ama yine aynı devam ederse. Direkt tepkini ortaya koy ona sensizliği yaşat. Mesela yatağa geç gir ya da o sana dokundumu çok yüz verme hayır falan de bunu yapman lazım çünkü senden sadece bu şekil faydalanmasın.
Benim kocamda böyle arada çok iyi arada ilgisiz alakasız. Babasını kaybetti son dönemlerde o yüzden ekstra artıyor bunlar. Genellikle maddi yönden rahat olamadığımız için sıkıntı yaşıyoruz biz birde çok ev almak istiyoruz olmuyor araba var iyi kötü sürekli sıkıntısı çıkıyor para gidiyor uzun lafın kısası biz böyle detaylı düşünürken onlar yüzeysel bakıyor durumlara. Her erkek böyle değil misal babam ama eşim öyle bir insan. Adamın neye ihtiyacı olduğunu neden böyle yaptığını anlayabilirsin git direkt sor. Çünkü bende yaşadım yaşadıklarını artık sevmiyormu bakmıyor gülmüyor vsvs en son dayanamayıp dedim on yıl önceki senle şuanki sen arasında dağlar var. Sevgini hissetmiyorum beni gerçekten seviyor musun oda seviyorum tabiki kafam dağınık içinde bir sürü tilki var vs dedi. Daha detaylı konuşup anlaştık sonuç hala öyle çok ilgi yok ama bende bu durumu kafama takmıyorum artık. Sadece maddi yönden rahatlaması için çalışmak istiyorum oda çocuklar küçük diye istemiyor. Artık zamana bıraktım. Hakkınızda hayırlısı olsun her şey düzelir güler yüz muhabbet bereket versin Rabbim sana bana ihtiyacı olan herkese 💕
İlk öncelikle “bence sen çok boş duruyorsun… hobi edin spor yap işe gir” demişsin direkt önyargı ile girmişsin bunları yapıp yapmadığını bilmiyorsun. yapıyormuş ama hadi yapmıyor diyelim bu olduğu veya olmak istediği kişiyi isteğinden bağımsız yalnızca ilgi görme çabası ile değiştirmek oluyor. hani bunları konudan bağımsız bir şekilde yapmasını söylesen örneğin hayatının sıkıcılığından bahsetse de söylesen dediklerin anlaşılır ve normal ama burada eşinin ilgisizliğinden bahsettiği için ona bu şekilde tavsiye vermen ona değer görmek için kendini değiştirmelisin mesajı veriyor ikinci olarak bir ilişki eğer sevgililik döneminde ilgi ile sürdürülüp evlilik sonrası ilgi kesiliyorsa bu sevgi değildir daha çok ilgiyi kesen tarafın “elde ettim artık istediğim gibi davranabilirim” düşüncesidir aynı şekilde tekrardan önyargı ile yaklaşmışsın kadının hayatının kocasından ibaret olup olmadığını bilmiyorsun. zaten bakımını kendisi için yaptığını çoğu yorumda belirtmiş ve sen hanımefendiye tepkisi neymiş bak diyerek nasihat vermedin yine önyargı ile, yapıp yapmadığını bilmeden “sen adım at” “sev onu yanına git öp zaten o sırada ilgi gösterir” dedin ayrıca yaptığın yorumda hiç karşı tarafta kusur yokmuş gibi sadece kadın üzerinden ve kadının sözde ilgi görmek için yapması gerekenlerden (kendinde değişiklik yapmasından) bahsettin. ilişkide ilgi zaten temel olarak olması gereken şeylerden biri. cicim ayları bitti diye herhangi bir tarafın ilgisini kesmesi mantıksız ve yanlış bir davranış. bu durum ilişki içerisindeki duygusal tatmini azaltır ve tarafların arası zamanla ciddi açılır sonuç da boşanma, aldatma veya sadece çocuk için boşanılmayan bir evlilik olur. ilişkide yaşanan ilgisizlik normal bir şey değildir ilgi beklemek eşlerin en doğal hakkıdır. ayrıca feministlik kadını savunup erkeği küçültmek değildir her iki tarafın da eşit değerde olduğunu savunur. Sen yorumunda tamamen kadının sorumluluk alması ve ilgi görmek için yapması gerekenlerden bahsetmişsin
Okumicam
Okuma zaten anlamazsın
Okudum canım haklısın bir taraftan. Erkeğefe bakmak lazım
@ec0ssıuu en yakın arkadaşım olman gereken konular var resmen teşekkür ederim ❤️ Ben tabiki vaktinde birçok konuşmalar yaptım güzellikle anlayışla yok yani herif değişmiyo böyle gidicek bakalım gittiği yere kadar ben kendi içimde mutlu bir hayat yaşıyorum onun böyle yapması beni mutsuz hissettirmekten ziyada pek anlayamadığım bi mevzu saçma geliyor bana davranışları
Kocan seni Ayşe adında bir kadınla aldatıyor
😂
Seni sevmiyordur
Kapı orada onada söyledim
Kilo mu aldın acaba? Fiziğin nasıl
Kilolu değilim 58 kiloyum boyunda 170
Kum saati mi vücudun? Yatakta sana karşı ilgili mi
Sen biraz iddialı ve kendinden Emin konuşmuşsun şimdi merak ettim seni o kadar dikkat çekici ve güzel misin?
Evliliğin nasıl
Fena değil
Sorun nerde
Sorun bana güzel şeyler söylememesi
İlginç evliliğin iyi ama sorun güzel sözler olmaması çocuk var mı
Var bir yaşında kızımız kocandan bel altı konular hariç ilgi beklemek en doğal hakkı bir kadının
Evet tabi orası doğru peki bel. alti ilişki olutir mu sıklıkla peki Allah bagislasin
Tek ilgisi o zaten çok sık oluyor
İşte sorun yani sadece oraya odaklı biri kotu durum başka derdi yok doyumsuz sanırım
100/95 aldatıyor
aldatiyor olma ihtimali cok yuksek
Konuş belki düzelir
aldaıtyordur
Sevmiyor Kalben bağlı değil
onun #### ..
Sen söylüyormusun peki
kac yillik evlisiniz
Sevgi bitmiştir
Hep mi böyledi
sevmiyodur
Dayak istiyordur