1 ayBirincisi; zamanında seni düşürmek için ön takla atıp kırk kez amuda kalkacak kadar hayatsız, vizyonsuz adamla evlendiysen bugüne dair çok büyük beklentilere girme bence. O adamın yaşam mottosu KÖPRÜYÜ GEÇENE KADAR YALAKALIK
İkincisi; Zamanında beni düşürmek için kırk takla attı. demişsin aşağıda bir pembenin cevabına yaptığın yorumda. Düşürmek ne kadar sakil bir ifade öyle. Konssun veya eskortsun da seni pavyona, batakhaneye mi düşürdüler. Herif gözüne hitap etmiştir, gönlüne hitap etmiştir. Sen de ona şans verdin, onu tercih ettin, onunla evlendin. Çirkin ya da ezik gördüğün bir erkek, istediği kadar sana ilgi göstersin, kendi ifadenle düşüyor musun? Hayır.
Üçüncüsü; kaliteli/dürüst/gururlu/haysiyetli hiçbir erkek, bir kadının onayını almak için türlü türlü maymunluklar yapmaz. Seni hedef olarak görüp her dakika her saniye senle etkileşim fırsatı aramaz. Bunları yaparak seni kazandıysa sana ömür boyu lovebombing yapmasını bekleme!
Dördüncüsü; adam sana şiddet uygulamıyorsa, seni aldatmıyorsa, sabah işe gidip akşam eve geliyorsa, sana karşı maddi yükümlülüklerini yerine getiriyorsa derdin ne senin. Sanki 18 yaşında kızsın da daha yeni sevgili olmuşsunuz gibi adamdan 7/24 niye ilgi dileniyorsun ki... İlgi manyağı mısın sen!
Sonuç olarak; ortada evliliğini temelden sarsacak, haklı boşanma sebebi teşkil edecek bir durum yok. Aklını başına al. 24 yaşında kadınsın. 18 yaşında kız çocuğu gibi kaprisleri bırak!
11 Yorumla- 1 ay
Sen ne yaşadın ne biliyonda içinde bu kadar şey yazabildin helal olsun kalkıp 7 24 ilgi beklemiyorum o çalışırken sevgiliykende evliykende onu hiç darlayıp aramazdım aramızda bir parıltı bir flört bir güzel konuşma sohbet yok iletişimimiz kötü buna kafan basıyomu kendimi sürekli kullanılmış hissediyorum buda gücüme gidiyor haklı olarak
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı.
1 ayBirçok evlilikte o heyecan ve aşk bir süre sonra bitebiliyor. Rutinleşme ve hayatın gerçekleri, beklentiler vs. evliliğin dinamiklerini etkilebiliyor. Ayrıca evlendikten sonra hep aynı çatı altında bulunuyorsunuz. Bu durumun üzerinizde yarattığı psikoloji bazen en azından bir taraf için olumsuz olabilir. Böyle süreçlerde ara sıra uzaklaşmak iyi gelse de rutinliği kırıp aranızdaki iletişimi arttırmanız ve daha kaliteli zamanlar geçirebileceğiniz aktiviteler yapmanız lazım. Hayat koşulları baskısının da üzerinizde yarattığı sorunlar olursa bu tür durumlarda birbirinize karşı bağlılığınızı korumalı ve dürüst olmalısınız. Özetle hislerinizdeki durgunluğu canlandırabilirseniz ilişkiniz aynı heyecan ile devam edecektir.
11 Yorumla- 1 ay
Umarım beceririz bunu dediğin gibi beraber aktiviteler yapıp başbaşa birşeyler yapmak birbirine yakınlaştırır insanı
Aşk İlişkileri konusunda 940 cevap paylaştı. bak yavrum hala anlamadınız siz kadın milleti bu işi ama erkekler ilgili değildir, ortada fol yok yumurta yokken sevgi göstermeyiz aklımıza bile gelmez, evlenince hayatımız siz olmuyorsunuz hayatımızın parçalarından biri oluyorsunuz size anlatılan masalları terk etme zamanı artık.
02 Yorumla- 1 ay
Bak bir gün evlenirse karın seni süslenmiş hazırlanmış olarak kapıda beklerse sen girer girmez sana sarılıp öpüyorsa karşılığında ne güzel olmuşsun sen bakıyim gibi bir şey dersin bizde bu yok ben karşılık görmüyorum sadece fiziksel karşılık alıyorum en ufak sözlü bir iletişim yok bu çok kırıcı olabiliyor. Anlayışlı bir insanım aşıır kıskanç değilim onu hiç darlamam onu özgür bırakırım istediği yere gidebilir istediğini yapabilir. Ama o benim bir kadın olduğumu unutup odun gibi olursa sadece bana kullanılıyormuş hissini yaşatırsa malesefki o kocadan zamanla soğuyabiliyosun
1 aysevgili olunsa ilgi sevgi göstermeyi bilmiyorlar evlilik daha vahim hal alıyordur , yapısın da sevgi gösteremiyor olabilir , soğumuştur, sevmiyordur, kafasına taktığı problemleri olabilir, erkek için de yaşar sıkıntılarını güçlü durması gerekiyor diye dışa yansıtmaz , gözlemle sabırla bekle sen biraz uzak dur illaki sorcaktır neyin var ne oluyor diye
23 Yorumla- 1 ay
Ben uzak durdunmu ağır tribe giriyor beni suçluyor bende pek tınlamıyorum artık
- 1 ay
aynısını yapınca zorunamı gidiyor işin zor Allah yardımcın olsun
- 1 ay
Amin
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal ve üzücü bir durum bu gerçekten. 😔 Belki eşin sevgisini farklı yollarla gösteriyor olabilir ya da bunun farkında değildir, her erkeğin ifade tarzı farklı olabiliyor biliyorsun. Bazen erkekler duygularını kelimelere dökmekte zorlanabiliyorlar. Bu konuda onunla açık ve nazikçe konuşmayı denedin mi hiç? 💖 Ne düşündüğünü merak ediyorum, bu konuda sen ne hissediyorsun? 🤔
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u 1 ayseni sevmiyor çünkü
10 Yorumla burdan kimsenin tavsiyesini dinleme
Senin bu sorunu görünce Abazalar takip eder
Kızlar ise ayrıl boş ver der
Kendi mutluluğuna önem ver iki medeni insan gibi ciddi bir şekilde oturun konuşun ve vakit geçirin her şey para değil.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
1 ayÇok yaşana bir durum evli çiftler arasında. Bütün ilgi ve sevgiyi kadını evlenmeden önce etkilemek için kullanan erkeğin evlendikten sonra cebinde hiç bir şey kalmamıştır.
Bildiği o zamana kadar biriktirdiği her şeyi kullanmıştır.
Zaten şöyle bir gerçekte var kanıtlamış olan. Bir kadını onun istediği gibi seversen 1 sene içinde ya boynuz takar ya da ayrılır sizden.14 Yorumla- 1 ay
Ne alaka asıl ilgisizlik aldatmaya iter
- 1 ay
Evlenmeden önce ve sonra diye ikiye ayırdım dikkat ederseniz
- 1 ay
Evlendikten sonra ilgi görmeyen kadınların çoğu aldatıyor
- 1 ay
Bunu yapan erkek olduğu kadar kadında var.
Bunu neden yazdınız
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evlenince cepte görüyorlar eski özen , romantizm kalmıyor çünkü..
32 Yorumla- 1 ay
Hiçbir kadın cepte görülmemeli bence helekş bu devirde
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 ayO islah ve iflah olmaz. Bu şekilde ömür geçmez. Hayatın zevk ve nimetlerini yararlanmak gerek. Bu konuda kaderimizi birleştirebiliriz. Her kalbin, bedenin, beynin ve vajinanın cinselliğe, ilgiye, iltifata, ve sevgiye ihtiyaçı var. Bunu arama, bulma ve giderme en doğal hakkındır. Benim gibi güvenilir, sadık, ketum, merhameti, şefkatli, olgun, arzulu ve tecrübeli erkek sana çok iyi gelecektir.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Evlilik olunca sorumluluklar artıyor is guc hayat gailesi geçim derdi derken haliyle insanlar dikkatlerini başka konulara kaydiriyorlar sen onun gözünde eşi bir nevi kazanılmış bir insan oluyorsun ilk günlerdeki tutku ve heyecanı beklemek biraz hayalperestlik olur ama bu ilişkinize renk katmak olayı tekrar alevlendirmeye mani bir durum değil elbet tavır yapamadan kusmeden kirmadan konuyu izah et rahatsızlığıni dile getir beraber biraz zaman geçirin film seyredin falan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ay3 senelik evliyim eşim de öyle evliliğin ilk yılları güzeldi sadece sonrası bozdu adam kendini elde ediyorlar ya hevesleri geçiyor başka yere olsa kibar olurlar zaten ben eşimle daha yeni ev hotel zaten yemeğini yemecegin zaman gelir yer uyur gidersin diye tartıştım yani bu erkekler böyle hevesleri heyecanları bitiyor ama biz sürekli hevesli görmek istiyoruz biz daha detayciyiz işleri düşünce seni seviyorum karicim olur😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 ayYok işte öküz, odun, klasik erkek, sevgisini göstermeyi bilmiyor blabla.. şeylere ben katılmıyorum çok gelişigüzel bir düşünce. Ayrılıp ya da aldatıp sevgili yapsa bülbül gibi şakır bunlar. Kısaca işine geldiği zaman geldiği gibi davranıyolar
01 Yorumla- 1 ay
Sonuna kadar katılıyorum
Gizli Üye(36-45)1 ay@Fikretin_iktidarı yorumunuz cok tuhaf geldi. Sizin yorumunuz altina yorum yapilmadigi icin ayri yorum yaptim. Bence siz bir kadından fena bir kazık yemişsiniz. Benim anlamadigim seven asik olan bir adam, sevdigi kadina açılana , sevgili olana kadar nasil davranmalı sizce? Kızın ilk reddedisinde, ya da biraz naz yaptiginda hemen vaz mi geçmeli?
015 Yorumla- 1 ay
Birincisi; görüşleri yoruma kapalı birisinin nickini kendi yorumunda etiketleyerek cevap vermen site kurallarına aykırı. Öncelikle bunu belirtmiş olayım. Hasbelkader; soru, takibimde olduğu için paylaşımını gördüm. O yüzden cevap veriyorum.
İkincisi; görüşümü yoruma kapattıysam artı etiketlenme butonunu pasife aldıysam, yaptığım yorumlarla ilgili tartışmalara kapalıyım demektir. Görüşümü yorumlara kapalı tuttuğum halde soru sahibinin sorusuna cevap vermek yerine gizli üye olarak soruya gelip de benim nickimi etiketleme münasebetsizliğinden ötürü seni esefle kınıyorum.
Üçüncüsü; bu hayatta herkes birilerinden kazık yemiştir. Bunu irdeleyerek aklınca yargı dağıtmana gerek yok. Sana bu hayatta hiç kimseden kazık yemediğini düşündüren gerekçe nedir ki? HAYAT, YEDİĞİMİZ KAZIKLARIN TOPLAMIDIR ZATEN. Hiç kimse idealize ettiğin kadar zeki değil, kimse de sandığın kadar aptal değil.
Dördüncüsü; çizgisi, çerçevesi olan bir erkek hiçbir kadına açılmaz. Hiçbir kadından sevgi dinlenmez. Kendini böyle anlamsız hedeflere angaje etmez. - 1 ay
İlişkinin iki kurucu unsuru vardır. KADININ ERKEĞİ ARZULAMASI, ERKEĞİN KADINA GÜVENMESİ. Bu ikisinden en az birisi eksikse o ilişki YOKLUĞA düşmüştür. Yok hükmündedir. Ölü doğmuş Sevr Antlaşması gibidir. Reel efektifte bir karşılığı yoktur.
Benim bir kadını sevip ona aşık olmam önemli değil. Kadının bana karşı bir beğenisi, hayranlığı, saygısı olmak zorunda. Bunlar yoksa benim o kadını bir şeylere ikna etmek adına ortaya koyacağım her çaba; ısrarlı takip, nitelikli taciz, örtülü fuhuş pazarlığıdır. Bunlar, asla kendine saygısı olan bir erkeğin yapacağı atraksiyonlar değildir.
Kadın beni dışarıdan görüp beğenirse, arzularsa zaten kendisi zarf atar, bir kapı aralar. O aşamadan sonra bana düşense o kapıdan kadını ürkütmeden, kızdırmadan, küstürmeden girmektir. Gerisi kendiliğinden olur gider.
Bunun dışında SEVGİLİ OLANA KADAR BİR KADINA NASIL DAVRANMALIYIM diye bir soru olamaz. Sevgililik aşamasına kadar benim ona değil onun bana nasıl yaklaştığı önemlidir. Ancak ve ancak ilişki başladıktan sonra benim ona karşı tutum ve davranışlarım önem arz etmeye başlar ok.
Cevap sahibi1 ayBu kadar uzun ve süslü cümleler kurarak daha etkili yorum yapmış olmuyorsunuz. Yapay zeka değilse tabi. Sorumun cevabını da vermemişsiniz. Burada bir kişiye bu kadar uzun yorum yapacak kadar boş vaktinizi oldugunu gösteriyor. Tabi yine yorumlarınız yapay zeka ürünü değilse...
Cevap sahibi1 ayVaktinizin
- 1 ay
Birincisi; yorumum yapay zeka değil. Hiçbir Allah'ın kulu da bu yazı dilinin yapay zeka olduğunu göstermez. Alelade bir insanın yazabileceği bir yazı. Aksini iddia etmen, ne kadar boş beyinli olduğunu gösteriyor.
İkincisi; soru soruyorsun güya, cevap veriyorum. Yazdığım içeriği okumak yerine boş boş yargı dağıtmayı tercih ediyorsun hala.
Profil sayfamı gizliden çıkardım. Bak bakalım profil sayfama. Son iki ayda sadece 20 paylaşım yaptığımı göreceksin. Hesabı açtığım 30 Aralık 2025'ten beri 104 soruya yanıt vermişim, sadece 3 soru açmışım. Yani neredeyse hiç aktif olmadığım bir platform..
Ayrıca vaktim boş ya da dolu. Bu sayfadaki konu, benim hayatım değil, soru sahibinin yaşadığı evlilikle ilgili.
Paylaşım yapacaksan bununla ilgili paylaşım yap. Boş yapma ok! - 1 ay
Sorunun cevabını da verdim. Lakin sorun şu ki sen yazdıklarımı okumak yerine boş yapmayı tercih ettiğin için görmedin cevabı.
- 1 ay
Neredeyse haftada 1 ya 2 kez girdiğim KS'de kısa ya da uzun cevap yazmak benim 10 dakikamı bile almaz. Bu paylaşımları yapmak için çok fazla boş vakte ihtiyacım yok ama yazılarımın yapay zeka olduğunu iddia etmek için boş bir beyine sahip olmak şart ve bu sende fazlasıyla var.
- 1 ay
***Hiçbir Allah'ın kulu da bu yazı dilinin yapay zeka olduğunu iddia etmedi bugüne kadar. Çünkü değil.
Cevap sahibi1 ayKusura bakmayinda sizin hic mi işiniz yok? Bu kadar uzun yazarak etkili yorum yapmış olmuyorsunuz. Bir de bu sitede benim yaptigim yorumu bu kadar ciddiye alarak bu kadar uzun yorum yapmak çok sacma degil mi? Bir cümle ile anlatılacak şeyleri destan yazarak anlatmaya çalışıyorsunuz.
Cevap sahibi1 ayBoş zeka kimde var görmek istersen aynaya bak.
- 1 ay
Senin hiç mi işin yok da benim görüşüm yoruma kapalıyken yazdığım görüşe kafayı takip nickimi etiketlemek suretiyle beni hedef aldın.
Ben de aynı soruyu sana soruyorum. Senin hiç işin yok mu?
Cevap sahibi1 ayBenim sana söylediklerimi bana mi yazmaya başladın. Kibir abidesi. Kimin işinin olmadigi belli.
Cevap sahibi1 ayIsin olsaydi benimle sidik yarışına girmezdin.
- 1 ay
Başkasının işi var, yok seni ilgilendirmez. Kendi s. kunduruk hayatına bak. Vereceksen soru sahibinin sorusuna yanıt ver. Başkasını hastctagleyip de tantana çıkarma. Boş yapma!
Cevap sahibi1 ayYine geldi ruh hastası...
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Sevmiyordur başka ne açıklaması olsun. Buradaki yorumlara inanma. Yok yorgundur yok sorunu vardır vs. insan iki kelime bile diyemiyorsa bunun nedeni sevgisizliktir bu kadar basit
14 Yorumla- 1 ay
Sevmiyosa bırakabilir sadık davranmayabilir ben sevdiğini düşünüyorum ki birtakım hareketlerinde sevdiğini belli ediyor benden hiçbirşeyi esirgemez ne istersem almaya çalışır özel günlere özen gösterir her zaman çiçeğimi hediyemi alır aldığı hediyelerde genelde hep ince düşünülmüş şeyler olur kalkıp mutfak araç gereci almaz hasta olursam kalkıp bana yemek hazırlar ama o yemeği pat diye önüme koyar ve gider en ufak bir şey çıkmaz ağzından değişik biri ya
- 1 ay
Anasına yaptırır karıda bulur yakışıklı biri parasıda var takılır yani kafasına göre
Aşk İlişkileri konusunda 501 cevap paylaştı. İlgi ve sevgi göstermeyen sevmiyordur güzel söz söylemeyen belki yapamıyordur ama ilgi ve sevgi eksikliği sevgisizliği hissettirir
50 Yorumla
1 ayAdamın sana karşı sevgisi yok bence bu düzgün evlilikte değil sakın çocuk yapma hamile de kalma eğer kendi ayakların üstünde duracak durumdaysan boşan
08 Yorumla- 1 ay
Üniversite mezunuyum mesleğim var aileminde durumu iyi ve boşanma gibi bir durumda arkamda durucaklardır bir tane kızım var bir yaşında şuanlık bu konuyu onunla çözmeye çalışıyorum psikolojisinin çok yerinde olduğunu düşünmüyorum ve onada çok aşıktım iki günde bitmiyor aşk zaman neyi gösterir bilmiyorum ama eyvallahı olan biri değilim bana ters yaptığında işler bir anda rayından çıkıp ayrılığa gider gibi görüyorum
- 1 ay
Kendi evliliğini çocuğunla karıştırma onun psikolojisi etkilenir madem adam ilgisiz değişmiyor önce kocanla konuş niye ilgisizsin vs belki başka birisi vardır veya başka bir şey olmuştur eğer kem kum edip lafı çevirirse sıkıntı var demektir eğer ayrılmak istemiyorsan düzeltebileceğini düşünüyorsan evlilik terapistine gidin cinsel hayatınız aktif mi bari
- 1 ay
Evlilik terapistine gelmek istemiyor ikna edemedim bir türlü cinsel hayatımız aktif
- 1 ay
Çocuğun küçükse biraz büyüsün 18 20 yaşına gelene kadar sonra ayrıl eğer şimdi küçükse çocuk ayrılma babasından ayrilmasin
- 1 ay
- 1 ay
1 ayasıl ilgi gösterse güzel sözler söylese garip gelirdi, klasik türk erkeği işte ne bekliyorsun evlendikten sonra eşini adam yerine koymazlar, evlenmeyin şunlarla ya.
01 Yorumla- 1 ay
Her erkek öyle olmuyor işte ben kendi anne babamda bile cilveleşmeler görürdüm bizde bu durumlar hiç yok harbiden evlenmeyin bacılarım
- Aşk İlişkileri konusunda 545 cevap paylaştı.
1 ayBazen insanlar evlilik süresinde değişebiliyor. Rutinleşiyor bazı şeyler erkeğin kafadında, ya da karısı güzel diye kıskananları da gördüm havalanması diye. Ama işte başka biri gelir iki güzel söz söylerse ve kadın da vazgeçerse o zaman sıkıntı (:
00 Yorumla
1 ayAçık ve net değil mi seni sevmiyor ya da karakteri öyle (düşük bir ihtimal) bazı insanlar belli edemez sevgisini
11 Yorumla- 1 ay
Boşananilirdi ona o fırsatı verdim sevdiğini iddia ediyor
1 ay
01 Yorumla- 1 ay
🪚
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 ayO senin yanında ne kadar var olabildiğine göre değişir beraber ne kadar sizsiniz ya da aynı evde yaşayan iki yabancı gibi misiniz
02 Yorumla- 1 ay
İki yabancı gibiyiz
- 1 ay
Aranızda bu kadar uçurum varsa sevgi zaten hiç olmamış ki
1 ayMerhaba, bazı insanların yapısı böyledir, ne yapsan da değişmez, ama sevgiliyken ya da evliliğin ilk zamanlarında ilgiliyken zamanla azaldiysa, ilişkinizde eksilen birşeyler var demektir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 aySana nasıl davranılmasını istiyorsan sen ona o şekilde davran.
Ders çıkarır o da sana aynısını yapar
Öğretici başlamakta bir yöntem
11 Yorumla- 1 ay
Bir işe yaramadı
Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı. İstekleriniz hic bitmez ki. hic kocasından memnun bir kadin görmedim.
19 Yorumla- 1 ay
Siz nasılki karı dediğin bakımlı olucak temiz olucak kılsız olcak diyorsanız eşşek gibide o karıyı el üstünde tutup iyi davranıcaksınız
- 1 ay
O kadar problemli bir hayata evlenipte bir kadının hayatının mahfetmeseymiş yokluktadq aşk dolu huzurlu aşık çiftler var
- 1 ay
Erkek dediğin eve bakmayı bilicek biz köpek gibi evi temizle yemek yap yedi yirmi dört bebekle ilgilen canımız çıksın erkeğin dinlenmeye vakti var en azından ben çalışırken çocuksuzken ev geçindirirken daha mutlu daha az stresliyim ne bu erkeklerin bu kadar karı tripleri anlamıyorum evlenmeyin bişeyi beceremiyosanız
- 1 ay
Ben 3 yaş küçüğüm
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. S…ki kalkınca anca pompaya geliyordur g.. öt 1 hafta verme adam olur
13 Yorumla- 1 ay
Adam haklı ne denirki
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Başkasını bulmuştur ajanlık yap her adımı her anini gözetle ufacık bi şeyde yuzune vur
110 Yorumla- 1 ay
Yok işte başkası eminim
- 1 ay
Korkulur sizden
- 1 ay
Çok kurcalamayın öyle bşey varsa çıkar ortaya zaten ne demişler arayan bulur belasını da mevlasını da 😃
- 1 ay
Çok kurcaladım haberi yok tabikide şimdiye kadar bir şey bulamadım
- 1 ay
Yeterince kurcalamayı bilmiyorsun demekki 😃
- 1 ay
@ANormalizm konumunu takip ettiriyorum daha napıyim
- 1 ay
Bu suç ama anayasa TCK 141. Maddesine göre özel hayatın ihlali 6 yıldan başlıyor
- 1 ay
@ANormalizm bu bir suç olabilir onun telefonuna giriyorum haritalarda gezilmiş yerlerde nerelere gittiğini görüyorum ekstra GPS takmadım adama birşeyler karıştırıyorsa bilmem gerekliydi
- 1 ay
O şekilde doğru bilgiye sahip değilsin o zaman 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 504 cevap paylaştı.
1 aySevgisi dile getiremiyordur. Benim eşim de öyle alıştım artık🤷🏻♀️
12 Yorumla- 1 ay
buna mecbur musunuz ki
- 1 ay
Allah sabır versin
Gizli Üye(30-35)1 aySeverek evlendiği bir kadın değilsin çünkü.
yaşını aldığında, hazır hissettiğinde önüne çıkan kadınsın.
yoksa ne odun herifler var, eve elinde çiçeksiz gitmiyor. Sürekli ihya ediyor kadınını.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 460 cevap paylaştı. Kadınların da bu ilki alaka istemeleri bi bitmedi arkadaş... Adam sıradan hayatını yaşıyor napsın her gün şiir mi yazsın?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Bu konuda sizin payınız da olabilir mi, yoksa bütün problem eşinizde mi? Öncelikle teşhisi doğru koymak gerekir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yanlış eş seçimi ne kadar büyük bir problem oluyor değilmi
03 Yorumla- 1 ay
Evlenmeden tamamen anlamıyorsun birşeyleri
- 1 ay
Aynen öyle insanlar yirmi yıllık kocalarını bile yeri geliyor tanıyamıyor
Beraber evlilik terapistine gidin
Eşinin de çocukluk travmaları için psikologa gidin06 Yorumla- 1 ay
Bunu kabul etmiyor daha önce çok denedim ciddi anlamda iletişim problemi bar
- 1 ay
Evet pek sevilmemiş çocukken ilgi görmemiş bende ona bildiğin terapistlik yapmaya çalışıyorum
- 1 ay
Seviyorum tabiki sevmesemde çekilcek çile değil
- Aşk İlişkileri konusunda 518 cevap paylaştı.
1 ayYa onu çok kırmışsın ya da o senden daha iyisini bulmuş
02 Yorumla- 1 ay
Onu kırmadım o beni çok kırmıştı ayrılık noktasına gelip onun pişmanlığıyla tekrar barıştık
- 1 ay
Bir erkekle ayrılık noktasına gelmek, ben senden gidebilirim bana güvenme demektir sen ona o hateketinin pişmanlığını göster bence
Gizli Üye(36-45)1 ayKlasik Türk erkeği, işi bitene kadar canım cicim, sonrası yok. İşi düşünce de canım der, sonrası yok. Bu ülkede evlilik kadına bir ömür zulüm. Uyanın. Günaydın
06 Yorumla- 1 ay
evlilik pismanlik mi o zaman
- 1 ay
Kendi ayakları üzerinde durabilen güçlü bir kadınsanız evlilik pişmanlıktır yok ben birine yamiycam kendimi kocasız yapamam diyosanız yol orada evlensin herkes hayatımın hatasıdır evlenmek benim için yedik bir bok gittiği yere kadar seviyoruz diye devam ediyoruz
Cevap sahibi1 ayKendi ayakları üzerinde duruyor zaten artık herkes, boşuna boşanmıyor bu ülkede herkes.. Çünkü artık kadınlar herşeyin farkında ve sırf sevgi ihtiyacı için evlenir kadın erkek ise onu bir ömür hizmet hürmet için alır tabi bunu kimse söylemez kadın anladığında yol alır
- 1 ay
Her kadın duramıyor hala ekonomik şartlar çoluk çocuk maddi sıkıntıdan boşanamayanlarda var
Cevap sahibi1 ayOnlar aptl. Rahatlık düzeni bozmak istemiyor ama kendini harcıyor sen onlara bakma
- 1 ay
Yok canım ne bakıcam onlara gerçekten bittiği noktada on tanede çocuğun olsa bir yolunu bulup çıkarsın istersen işin içinden üzülüyorum onlara sadece
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 ayİlgisi azalmistir maalesef kendini geri cek.
Bosverr. Öyle adamlar yaşlanınca pişman oluyor zaten, kimse de iplemiyor pek.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 ayYakışıklı adam istediğini söyler , istemediğini de söylemez. Karışamazsın.
03 Yorumla- 1 ay
Güzel kadınım istediğimi alırım istenmiyorsamda yoluma bakarım kocam beni bırakamıyor
- 1 ay
Yakışıklı adam işte istediğini almışsın zaten. Adamın yakışıklı olması yetmiyor mu?
- 1 ay
Evlilikte bu yeterli değil adamda Brad Pitt değil
1 ayOnu hak etmen lazım. Sen ona güzel sözler söylüyor musun?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 ay1. En yüksek ihtimal ultra odun
2. Beceriksiz
3. Öyle bir duyguya sahip değil00 Yorumla
1 ayO da senden bekliyordur ilk o söylesin diyip durursanız ömür çürütürsünüz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 aySana ilgi göstermiyorsa ilgilendiği başka bir şey ( birileri) vardır. Net!
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 ayBu soruyu 10 yasinda cocuğa sorsan oda bilir. Seni sevmedigi için.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
1 ayGeldi yine tipini s…. Diyorsa içinden kesin ondandır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayO nasıl bir koca öyle insan karısına ilgi göstermez mi güzel söz söylemez mi hiç Ah be bulmuş senin gibi ilgili güzel yataktada iyi bir kadını değerini bilmiyor bulmuş da bulanıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayÇünkü kendine hasret bırakmamışsın da ondan ben olsam dibimden ayrımam karımı ben çok temas bağımlısı ve duygusal bir insanım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayEskiden de böyle miydi sonradan mı oldu acaba 🙄
01 Yorumla- 1 ay
Sonradan böyle oldu
Senden ya sıkıldı ya da artık eskisi gibi hissetmiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Sevmediğinden olabilir..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayİşi bitince tek başına duşa gider mi veya arkasını dönüp uyur mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayCanım bağlama neden yapmıyorsun valla ben yaptım adam bana tapiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayEvlilik kararını alan sensin. Tanımadan mi evlendin. Bize niye soruyorsun? Ona sorsana
00 Yorumla
1 aySevmiyor bence alacağını aldı maratonluk sıktı farklı bir heyecan arayışı da olabilir
15 Yorumla- 1 ay
@fidanhanımm bence arayışını bulmuş ki böyle davranıyor
- 1 ay
Sevmiyosa kapı orada gidebilir boşanmak istediğimde boşanabilirdi maddi olarak ona muhtaçta değilim
- 1 ay
İşte evde tüm işlerini gören biri varken rahatlık varken gider mi
- 1 ay
Gitmez tabi kendi anasının evinde böyle krallar gibi yaşamıyodu
Hsyat problemlerı vsrmı belkı dertlıdır ondan
11 Yorumla- 1 ay
Çocukluk travmaları var
22 güBenimde böyleydi Essay'dan Hürrem yağı alıp kullanmaya başladıktan sonra cidden ilişkim düzeldi aramızdaki gizli buzlar eridi bir anda
00 YorumlaMonotonlaşmış bir hayat. Sana olan iligisini kaybetmeye başlamıştır. Üzülüyorum böyle çiftlere, ben karımı tatmin etmeden uyumazdım
00 Yorumla
1 ayErkekler sokakta o kadar çok kadın görüyor ki evdekine ilgisi azalıyor.
01 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle gözleri çok yükseklere bakıyor
Kesin odunun tekidir afedersn ama.
Ne zamandır evlisniz?04 Yorumla- 1 ay
2 yıl
- 1 ay
Konuşuyorum dün gece ona beni seviyomusun dedim seviyorum dedim o zaman kendi cümlelerinle söyle dedim bir kere gülüyo bana komik bişey söylemişim gibi öptü hadi yat uyu diyo ve ben böyle yaptım diye dilenci gibi hissettim rezil bir ruh haliyle uyumaya çalıştım
1 ayBir sebebi yok. Evlilikte heyecan kalmıyor. Zamanla alışırsın
10 YorumlaBazen aptalalsiolar seni cepte görüyor ondan
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 ayMal olduğu için olabilir
10 Yorumla
1 aySen kocana yeterince güzel şeyler gösterirsen o da sana ilgi gösterir
00 Yorumla
1 ayKocanda kusur arıyorsan senin burada işin ne. Akıllı birine denk gelmek ne zor iş arkadaş!!!
00 Yorumla
1 ayseni sevmiyor artık başka kadınlara güzel söz söylüyor 😈
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 ayBelki de sıkılmış olabilir
12 Yorumla- 1 ay
Sıkılmışsa bunu söyliycek
- 1 ay
Tabi ki öyle ama ben sadece bir örnek verdim, bununla ilgili bir sürü şey sayılabilir tabi
Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı. Zor kadın olup Ağzına sıçıyor musun?
12 Yorumla- 1 ay
Ne gerek var zorlamaya
- Devamını Gör (89)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler