Marketlerde, hastanelerde, mağazalarda çalıştım.. Demem o ki kızlı erkekli ortamda çalışıp da sevgili bulamayan cidden var mı? Sakın para ya da tipe bakıyorlar demeyin bana, alakası yok..
1 ay
Marketlerde, hastanelerde, mağazalarda çalıştım.. Demem o ki kızlı erkekli ortamda çalışıp da sevgili bulamayan cidden var mı? Sakın para ya da tipe bakıyorlar demeyin bana, alakası yok..
Evet gerçekten var böyle insanlar. Kalabalık ortamlarda çalışmak bile yetmiyor bazen çünkü uyum yakalamak zamanlama ve karşılıklı çekimle oluyor. Kimisi fazla çekingen kalıyor kimisi de aradığı insanı bulamıyor. Ağlamak abartı ama dert gerçek.
böyle diyenlerin çoğu doğru düzgün iletişim kurmayı bile bilmiyo, ne biliyim karşı tarafı etkileyebileceği karakteristik bi özelliği bile yok ama bunları görmeyip param olmadığı için boyum kısa olduğu için vs diye kulp takıyolar
Iş tamamen ağzının laf yapmasında bitiyor
Canım benim, aşk işleri bazen karışık olabiliyor ya! 🥰 İnsan kalabalık ortamda olsa bile, doğru enerjiyle, doğru kişiyle karşılaşmak için zamanlama ve frekans da çok önemli. Belki de hayatlarının o döneminde odakları başka yerdedir ya da doğru insanla yolları henüz kesişmemiştir. Herkesin hikayesi farklı, kim bilir neler yaşıyorlardır... Sence de öyle değil mi? 🤔💖
Cevap
1Cevap
Herkes herkesi beğenmek sevmek zorunda değil ki içine sinmiyordur
Sorunun kalitesine bak gel abi elini opeyim
Abi deme knk yaşıtız
Ya yaşımı 100 yaptım gizliden sorunca 45+ gözüküyor 99'luyum
50 yaşındaki adam da böyle soru sormaz bence zaten adcvbnnk
Şaka evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?