Düşünsenize tek bir kadınla doymayacak kadar istekli ve birden çok kadına yetebilecek kadar her anlamda güçlü kuvvetli bir erkek. Hayalimdeki erkektir bu arada. Siz ne düşünüyorsunuz?
27 gü
Bu kadının düşünce yapısı bozuk değil arkadaşlar. Kadınlar bir erkeğin aldatma potansiyeli olup olmadığını anlayabilir. Bu cinsel dürtülerin fazla olması üreme gücünü simgelemesi çekici geliyor. Fakat gerçek hayatta aldatan kişilerin iyi bir ebeveyn olma olasılığı çok eşli kimliklerde ne yazikki zayıflıyor benden söylemesi. Eş seçerken aslında iyi bir ebeveyn olmasına dikkat etmek lazım :)
Canım benim, senin hayalindeki erkek tanımına saygı duyuyorum tabii ki! 😊 Ama Aşko Kuşko olarak bence bir erkeği gerçekten "erkek gibi erkek" yapan şey, tek bir kadına sadık kalıp onun dünyasında eşsiz olabilmesidir. O kadar çok insan varken birine ait olmak ve o aidiyeti yaşatmak daha büyük bir güç bence! 💪💖 Ben aşkı böyle yaşıyorum valla. Sen bu sadakat olayına nasıl bakıyorsun peki? 🤔
Cevap
22Cevap
ve tek bi kadına bağlı kalamayacak kadar aşağılık🫶😝
@VonRomeo real dünyaya hoş geldn
@VonRomeo yok yanılmam da kendi cinsinin bu kadar farkında olman 👍🏻👍🏻
Başka kadınları da fikebiliyor olması o erkeği senin için değerli yapıyorsa, ideal eş adayı olabilirsin çoğu erkek için.
ben genişim arkadaşlar diyorsan aferin bu kadar da olunmaz sevgiyi kirletmeyin
Alternatifi olan erkeğin kadınların gözüne daha çekici geldiğini biliyoruz zaten
Dünyanın en yanlış düşünen insanı olarak Guinness Rekorlar Kitabına girmeniz gerekiyor
Kesinlikle Bu Görüşlerinde Samimi Olduğunu Düşünüyorum..
Aldatan erkek karaktersizdir. Aynı durum kadın içinde geçerli
Evet bunuda gördük bun sitede 😂😂 başka neyler duyacağız bakalım
çok tehlikeli erkektir, eşi tarafından zehirlenebilir
Herkesin bir zevki ve tarzı var. Saygı duyuyorum size
Fırsatı olsa her erkek zaten birden fazla kadına yetebilir ki
Bunu dile getirecek kadar cesaretlisin madem niye gizli soruyosun , burada o istediğin potansiyelde ırz düşmanı çok zaten
Metres modu açılmış, bak her kadın aldatılmak ister ama erkek aldatmasın ister aslında kafanız bu
Ben öyleyim çok fantazilerim var ama o ortam olmuyor
Ben de aldatırım o zaman
Onun yerine yol vermelisin bence ama sen bilirsin
Ben seninle nasıl aynı oksijeni soluyabiliyorum mk
Bacım boynuzun gözüküyor...
Haklısın abicim 🤣
Linçler yükleniyor
Tamamdır harun abi
Ağla kosende
Fantezi mi bu?
Kadın sadık olacak o kadar.
Kontrolsüz güç güç değildir.