Kaş aram var ergenlikten beri çok ciddi rahatsız oluyorum yıllardır ailem geri kafalı erkeksin sen olur mu hiç diye bunu söylediğimde çirkinleşiyorlar kapatmak için çok büyük gözlük takıyorum çok yakışıklı değilim ama iyiyim birazda olsa da çok rahatsız ediyor beni gençlik geçiyor şimdi değilse ne zaman buruşunca mı Bi kız yuzume baktığında utançtan ölüyorum ya da bir konuşmada farjwtmez sürekli yüzümü kaçırıyorum aptal aptal şeyler söylüyorlar zaten millet de senin kaşına bakar diye o zaman izin versenize diyorum çamura yatıyorlar bıktım bu durumdan ortaokul lise böyle geçti üniversite böyle geçsin istemiyorum lazer fiyatları ne kadar bu arada sadece Kaş arası filan nasıl oluyor gizlice para biriktirip gidebilirim aslında bıktım maymun görüntüsünden
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
ailen eskiye göre yorum yapıyor ama kadınlar temizliğe çok önem verir mesela bende aşırı tüyden rahatsız olan bir insanım ve çok fazla istememem gayet doğal. o yüzden temiz görünmek kadınlara göre iyidir. Seninde almadığın zaman psikolojinin bozulması da din açısında bir sorun yaratmaz çünkü kendimi beğenmiyor ve kendini kapatıyorsun. Sadece kaş aranı alıyormuşsun neden bu kadar yorum yapmışlar anlamadım
Geri kafalılar işte neler çekiyorum bir bilsen tek bu konu olsa keşke beni oyuncak bebek gibi yapmak istiyorlar herhalde bende tam tersi biriyim özgürlük de özgürlükcüyüm bilmiyorum sonumuz nolcak ama bu kaş meselesini halledicem artık bıktım lazer fiyatları hakkında bilginiz var mı
lazer nerene yaptırdığına göre değişiyor ben en son 3e gitmiştim ama o da tüm vücut sayılırdı o yüzden tek bölge için daha uygundur
Erkeklerde özel bölgeye lazer yapılıyor mu peki sağlık açısından sorun olur mu ki gerçi sen kızsın kb ben araştırırim bunu bide benim bacaklarım da kıllı ben nefret ediyorum kıldan yazın kendi bacağımı görmemek için şort giyemiyorum Bi kaç Seans lazer yaptırsam seyrelir herhalde dimi bizimkiler bacaklarımdan şikayetçi olduğumu duyunca erkeğin şanındandır gibi cinsiyetçi iğrenç bir yorum yapmışlardı çok zor valla ya bu devirde bu tarz bir aileye sahip olmak onlara benzememek için uğraşıyorum bağımsız olup gitmeyi umarım başarırım neyse vaktini aldım teşekkür ederim cevap verdiğin için
yapılıyor evet duymuştum ama çevremde yok giden onu gidip sorman lazım. Açıkçası erkeklere kıl yakışıyor ama çok fazla değil yani tam pürüzsüzlükte bana göre değil açıkçası tabii senin kararın ama bu kadar kendinden tiksiniyor gibi bakma dışarıdan çünkü iğrenç durmuyor. Ben sadece çok tüyü sevmediğimi söyledim ama tüysüz de hoş gelmiyor
Özel bölgede pürüzsüzluk istiyorum açıkçası daha hijyenik olur gibime geliyor onun dışındaki bölgelerde seyrek olsun yeter
he anladım onu konuşun ama çok para gider çünkü hemen bitmez haberiniz olsun
Doğru o kısım ama en acilinden başlarım kaş arası sonra zamana yayarım kas arası 3 4 seansta biter dimi gür değil çünkü bide nasıl oluyor önceden alıp mı gidiyoruz oraya gidince cahil cahil sorular soran adam olmiyim bu normal soru gibi ama sanki bilemedim fgffc
evet alıp gidiyorsun ama ip vs kullanma tıraş makinesi ya da jile. t kullan zaten sen oraya gidince seni bilgilendirirler ama sen sor yine bu ayıp bir şey değil.
Başka bir şey yapmıyorsun sadece lazer oraya geldikten sonra 1 gün boyunca asla su değdirmemen gerekiyor başka bir şeyi yok.
Seansta sana bağlı işte herkesin çok farklı oluyor kıl kökü o yüzden buna bir şey diyemem zaten onlar sana gereken bilgiyi verir ama tam olarak hiç çıkmasın diyorsan iğneli önerirler zaten kaş arası çok kılın yoktur o yüzden iğne mantıklı gibi ama sen yine de sormalısın.
O kadar yardımcı oldun ki çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz biriyle konuşmak iyi geldi bu konuda Googlea sorunca insan Bi kötü hissediyor tabu gibi biraz bu konu bende sağol gerçekten
rica ederim ama kıl erkekde rahatsız eden bir şey değil. Ben eşimde olsun isterim ama çok çok değil hiç olmaması da çok kötü bana göre ama işte senin tercihin yorum yapamam ama toplumumuzda erkek ve kadın ayrımı olmalı diye düşünüyorum. Hele bu devirse gay-lezbiyen sayıları çok fazlayken. iyi günler
Ben göğüs kıllarımı seviyorum mesela kaslı görüntüyü kapatıyor Biraz ama olsun yine de erkeksi duruyor çok gür olmadığı için de aldırmam mesela ama koltuk altı kılımı lazere giderim hijyen açısından kötü bence görüntüsü de kötü geliyor bence kız erkek farketmez
zaten koltuk altı ve özel bölge net alınmalı orayı almamak günah zaten ben onlara yorum yapmadım. ve evet çok iğrenç bence de 😂
Ben ona diyorsun sandım garipsedim biraz ondan bacaklarım çok gür ondan rahatsız oluyorum aşırı gür duştan sonra fönlüyorum yani o derece rahatsızlığım ondan terletiyor bide pantolonla filan seyrelmesini o yüzden istiyorum ben ne kadar çok ondan dedim ya fvfcchc
he yok günah zaten öyle şeyler anladım bu konuşma tuhaflaşıyor bence duralım artık inşallah istediğin görüntüye kavuşursun diyeyim bari 😅 iyi günler
Tekrardan teşekkür ederim iyi günlerr
hepsi alıyo erkeklerin emin ol. iyi hissetmek ve bakımlı olmak en en iyisi
Biliyorum umarım bu çağdışı durumu aşıcam artık hayır spor filan da yapıyorum çekiciliğim boşuna artmış oluyor bir kaç adet kıl da olsa kötü duruyor
yo alabilirsin ne var bunda
Dimi ya recep ivedik şakası yapanları döverdim hep ortaokulda o kadar çok değil Allah'tan az az alıyorum farkedilmeden ama bıktım işte artık