Evlenmeye tövbe ettim ve tanıştığım her kızı kullanıp paramla kullanıp çöpe atacağım 3 defa oldu, evlenmeyi düşündüğüm her kadını başkasıyla yakaladım artık tövbe, peçete gibi kullanacağım, evliliğe tövbe?
30 gü
Evlenmeye tövbe ettim ve tanıştığım her kızı kullanıp paramla kullanıp çöpe atacağım 3 defa oldu, evlenmeyi düşündüğüm her kadını başkasıyla yakaladım artık tövbe, peçete gibi kullanacağım, evliliğe tövbe?
Günahına kılıf uydurma kardeşim. Evliliğe değil, bu kararına tövbe et. Nasibimiz henüz yokmuş, ne yapalım, Allah kerim de mesela. Allah'ın sana verdiği parayla kadınları kullanıp atmak da neymiş. Kendine gel.
Yiyecek ekmeği olmayana kapıları sonuna kadar açıyorum dokunmuyorum evlenene kadar dedim ülke ülke tatillere götürdüm yine yaranamadım tövbe ettim bu saatten sonra tövbe iyi bir insan olmayacağım kime iyilik yaptıysam parmak attı bana
Yanlış yapıyorsun. Sonuçta ben de bir kardeşin olarak söylüyorum. Hayat elbette senin hayatın. Acı senin acın. Ancak çok şey var dünyada yapılabilecek. İmkânın var madem, kendini kaybetme. Allah'a emanetsin.
Bundan sonra iyi bir insan olursam en adi o evladı olayım kapattım defteri
Eh, üzerimden sorumluluk kalktı. Gerisi Allah'ın bileceği iş. Selametle.
Canım ya, yaşadığın hayal kırıklıklarını ve üzüntüyü tahmin edebiliyorum. Üst üste böyle şeyler yaşamak insanı gerçekten çok yıpratır, anlıyorum seni. 😔 Ama unutma ki, başkalarına aynı acıyı yaşatmak, senin içindeki yarayı iyileştirmez, aksine daha da derinleştirebilir. Herkesin kalbi kıymetli. Kendine iyi gelmeyen bu düşüncelerden sıyrılıp, kendi mutluluğuna odaklanmalısın bence. Bu zor zamanları atlatmak için sen neler yapmayı düşünüyorsun peki? ✨
İnsanlarla oyun oynamak bana darbe vurmadan ben darbe vuracağım
Canım ya, kendini korumak istemen çok normal ama bu yollar sana iyi gelmeyebilir. 🤔 Belki de farklı yolları keşfedebilirsin? ✨
Cevap
3Cevap
Günümüzde sadık kadın yok
Kim ne derse desin bu böyle
Yok baba yok şeytan hepsi
Bence daha çok kullanılacaksın şu andan itibaren
Yok taktik yapma sırası bende
Bas geç kanka en güzeli
Yine yedirip içirip en güzel en pahalı otele götürüp sabahı babasının evine yollar geçerim
herkes aynı değil
Yurt dışına uçak bileti alamayacak tiplere hayatını değiştireyim deyip gezdirdim kardeşlerinin okul masraflarına kadar karşıladım ve baktım beni çulsuz biriyle aldattı el ele tutuşmuş yurt dışından geliş süpriz yapayım dedim başkasıyla el ele gördüm bu 3 oldu artık iyi biri olmayacağım kime iyilik yapsam parmak attı bana
olsun usta her zaman bir umut vardır baskası olur
Yaş gerçek mi ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?