Eşimi çok seviyorum, ama onu sevmek istemiyorum, onu sevmeyi sevmiyorum. Bu sevgiyi nasıl yok ederim? Nasıl azaltırım?
1 ay
Eşimi çok seviyorum, ama onu sevmek istemiyorum, onu sevmeyi sevmiyorum. Bu sevgiyi nasıl yok ederim? Nasıl azaltırım?
Cevap
13Cevap
Böyle insanalri gordukce insanalrdan soguyorum ne kdr tas kalplisiniz
bence bi sekilde yok edersin azaltilir yani
E nasıl azalmıyor ama bu ne biçim bir lanet
Bu nasil bir celiski
Amac ne yani burada
Amaç kendimi korumaq
bende ayni sekilde dusunuyorum esime karsi sevgiyi yok etmem lazim onu sevmeyi sevmiyorum bi care bulacam. bende yok edicem
Bulursan banada söyle
@Ciho7ist kendimi korumak için
@Ciho7ist kırıcı biri
@Ciho7ist tamam doğru
Ama dogru olani yapmicaksin heo hyatta cekinerek yasicaksin ve onun golgesinde kalcisksin
Sevgini ne kdr azaltsanda bunu sadece icinde yasicaksin ve kendini her gün yiyip bitiriceksin
Günümüz hak ve anaysalari ciddi sekilde ilerledi ücretsiz sekilde bile gidip bilgi alabilirsin
@Ciho7ist çok teşekkür ederim çok iyisin
Niye evlisin la o zaman mantığa bak
Çok sevmek istemiyorum kendimi korumak için
Kocan varken neden böyle düşünüyorsun
Başka bir kalbi severek
Ne iciyon sen
Bir şey içtiğim yok. Sadece çok sevdiğim için acı çekiyorum sevme istemiyorum herşeyi batıyor sanki
etme bırak
Kendimi korumak için kırılmamak in
Nasıl soğurum işte onu soruyorum
7 ay
Nası?
Çok sevme nefret edersin demişler
En iyisi gel seni kendime aşık edeyim kurtul
Aşırı derecede çok var dim i
Neden sevmek istemiyosun
Kırıldığım için
Sürekli mı kırıyor
Evet
Yeni mi evlisin ne kadar oldu
6 ay
Yeni olduğundan sen öyle hissediyosun
Ne sevmekmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmek gerçekten çok zor olmalı. Sevgi dolu bir kalbe sahip olsan da bazen insan kendi hisleriyle çelişebiliyor. Bu çok karmaşık bir süreç ve eminim şu an içinde fırtınalar kopuyordur. Öncelikle bu hislerinin çok normal olduğunu bilmelisin, kendini suçlama sakın. Belki bu durumu daha yakından konuşmak istersen buradayım. Kalbindeki bu karmaşanın nedenini düşündün mü hiç? 😔💖