Eşimle ayrılık aşamasındayız, onun sevgisini içimden nasıl çıkarabilirim?

11 aylık evliyim ne yaparsanız yapın yaranamazsnız ya bizimki öyle. Hayal gibi bir nişanlışık dönemi geçirdim öyle sözler verildi öyşr kandırılmışım ki. Hadi onu geçtim hiçbir özelim yok kayınvalidemle alt üstüz hadi annesdir her zamn başımım üstünde yeri bar ama ablası olmadan sahile bilr inemiyorız içmde sevgisi var çıkarmak istiyorum olmuyo onsuz olduğumu düşününce çok kötü oluyprum anneme10 bin borcu var birde altın bilezik her şeyimi verdim araba aldı hemde sigorta az çıksın diyr ablasnın üstüne yaptı. Bnçalışyprum maaşimdan bir lira dahi harcayamıyorum isten geliyrum yemek yiyoruz annesıne çıkmk istiyor bir değil iki değil hemde haftanın her günü daha bir kere evimde tv izleyemedim. Bnhaftada bir anneme gidiyorum bir saat otırup kalkıyoruz. Ama onun ablası haftadaüç dört kere geliyor sosyal medya kullandırmıyor eşim ama ablası annesi bile kullnıp paylaşımlar yapıyo daha nlerneler yaşadım hem çok paramızı aldı hem hayallerimi herşeyimi. Ayrıl demeyin demesi kolay. aile büyükleri konuşsun da demeyin konuşuldu babam eniştem konuştu ama değişen bişey yok kayımvalidem ne olursa olsun kızına laf söyletmiyo eşim de onlardan yana nişanlıyken ablasını bildği için hiçbir seyr karıştırmazdı şimdi de ayırmıyor biz yanlış evlilik yaptık diyor napiyim şimdi. Nişanlıyken her şey iyi gidiyodu aklın nerdeydi bana böylr anlatmadım evlennce mi anladın diyorum bir yıl da nişanlı kalmıştık halbuki. Ailesi onu doldıruncaya kadar biley yoktı evlendik iki ay geçti başladılar. Bir yıl oldu böylr benim zorumla devam ediyo yoksa bugun ayrılalım der. Evlenip ayrılmak bu kadar bast mi ya. Ayrılmak için mi evlendimevimi temiz tutan eşimin istekierini yapan çeşit çeşt yemek pizza pide yapan bir insanım mutfak giriş kalorferleri bile az gelsin diye kapattım idare yapıyorum. ailesine de yakın davranıypum ama her gün de ablasına göre hareket ediyorz bir hafta annesinin günü ona yardım etöbür hafta ablasının ona yardım et benim bir hyatım olmayacak mı deliriyorum napcam bilmyorum banaduaedin:((
Eşimle ayrılık aşamasındayız, onun sevgisini içimden nasıl çıkarabilirim?