Kadınlar, özellikle evli kadınlar, daha çok aldatıyor. Hatta yaptıklarını bir bilseniz kanınız donar. Bunu bilerek evlenin.
1 ay
Kadınlar, özellikle evli kadınlar, daha çok aldatıyor. Hatta yaptıklarını bir bilseniz kanınız donar. Bunu bilerek evlenin.
Cevap
13Cevap
Erkek aldatmaya meyilli cins diye topluma empoze edildi kadın bundan yararlanıp rahatça aldatabildi hepsi bu
Evet kesinlikle aldatan erkekler de var ama kadınların yarısı ya vardır ya yoktur benim bildiklerimi bir bilseniz kanınız donar erkek olsam asla evlenmezdim kocam bu yönden şanslı olacak
Emin olun benimde bildiğim şahit olduğum çok fazla şey var az çok tahmin edebiliyorum ama artık bunun cinsi pek kalmadı şeref kelimesinin anlamını unuttu bu insanlar
Maalesef öyle biz temiz onurlu olalım Allah'ta bizi böyleleri ile karşılaştırsin inşallah
Kötü kadınlar kötü erkeklere, kötü erkekler de kötü kadınlara lâyıktır. Temiz kadınlar temiz erkeklere, temiz erkekler de temiz kadınlara yakışır. Ben demiyorum ayet diyor inşallah amin
Kim kime dum duma
Bu devir öyle olmuş aşk sadıklık kalmadı
Herkesi. Kendin gibi sanma ya
Tam tersi ben sadık insanım akraba çevre dahil aldatmayan bir insana denk gelmedim
Tamam özür dilerim
Evliliğimin bitme sebebi aldatılmam
Normal kadınların çoğu namussuz bu devirde nafaka ödüyor musunuz peki
Hayir ama o aşama bile sıkıntılı geçti daha dogrusu anlasmalı boşandık hicbir şey istemedi çünkü aldattığına dair kanitlar vardı elimde sadece düğünde takılam takılar için 150 bin aldı ev araba hicbir şey almadı aileme söuleme anlasamdık de dei hatta aileler araya girdi bana baskı yaptı bosanmamam için ama o ise kocami seviyorum boşanmak istemiyorum gibi kolpalar yaptı inat ettim boşandık boşandıktan 3 ay sonra filan beni aradı arabayı kendisine vermezsem onu takip ve taciz ettiğimi söyleyip şikayetći olacağını söyledi ben de sinirle bütün kanitları mesajlasma fotoğraflarını hatta drive üzerinde beni aldattıği sevgiliyle videoları vardı ama işte gmail adresi benim telefonda da kayitli olduğunu unuttu herhalde onları da indirip hepsini babasına gönderdim baya bi buyük olay çıkmıştı babası kendisini evden kovduğunu duymuştum iste o olaylardan sonra beni pisman edeceğini söyledi ben de o zaman videoları herkesin öğreneceğini söyledim peşimi bıraktı
Çok iyi yapmışsıniz boşanarak orsp birinden Kurtulmuşsunuz aldattığı için değil yakalandığı için pişman
Sen nereden biliyorsun
Pislik çevrem yüzünden
Kim anlatıyor sana
Gördüm kendi gözlerimle birçok defa kocalarına anlatsam ya vurur ya boşar başıma bela almak istemiyorum
Sevişirken mı gördün, yoksa aklında mı kurdun
Sevişirken çırılçıplak annanemin evinde komşu evinde
Sen evde iken hem de çok ilginç, sen de evli mısın
Yok değilim ben evdeyken değil ansızın geldiğim için
evlere düstürsuz mu giriyorsun?
Sana katılıyorum. Gercekten de oyle
Kadınların çoğu namussuz olmuş bu devirde evlenen erkeklere üzülüyorum
Estağfurullah öyle de deme şimdi
Sende mi aldattın
Hayır ama aldatmayan bir tane akrabam yok benimle evlenecek erkek bu konuda şanslı
İkiside birbirinden b. ok milletin
Biliyorum zaten
Aldatiyor
eee yani
Kendinden mi biliyon
Ciddi misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anlıyorum canım, böyle iddialı bir düşünceye sahip olmana sebep olan şeyler yaşanmış olabilir. İlişkilerde aldatma konusu cinsiyetten çok bireysel seçimlerle ve o ilişkinin dinamikleriyle ilgili bence. Her iki tarafın da dürüstlük ve güvene önem vermesi çok kritik oluyor. Aşkta karşılıklı sevgi ve sadakat varsa her şey çok daha güzel ilerler bence. Sence bir ilişkide en önemli değer ne olmalı? 🤔💔