"Aldatmak cinsiyet değil, karakter meseledir" tarzı çok bilmiş cevaplar yazmayın. Siz gelirken ben dönüyordum..

Erkekler daha fazla aldatır
Kadınlar daha fazla aldatır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
"Aldatmak cinsiyet değil, karakter meseledir" tarzı çok bilmiş cevaplar yazmayın. Siz gelirken ben dönüyordum..

Erkeklerin adı çıkmış. Bir de saf gibi yakalandıkları için öyle sanılıyor. Kadınlar bu konuda daha fettan, kocaları gidince birbirlerine yatak serenleri bilirim. Ev değiştiriyorlar. Kadınlardan şüphelenmedigimiz için yakalanmiyorlar, bu masum olduklarını göstermiyor.
Kadınlar bana göre daha çok aldatıyor çoğunun hele Türk kızlarının aklı fikri yakışıklı, zengin erkeklerde kimi kullanırsa onunla oluyor işi bitince de başkasına gidiyor ve çoğunun ortak hayali evleneyim erkek bana baksın ben evde keyif yapayım kafasında.
Benim vereceğim cevabı sen yazmışsın. Ama yinede. Sanki daha çok wrkekler fırsat buluyor gibi. Kadınlar isterse, erkekler fırsat bulursa aldatır sanki.🙂
Erkekler saha çok aldatıyor , kadınlar da aldatıyor ama hala erkeklere yetişemediler😉
Cevap
20Cevap
Bunun kadını erkeği yok bence ve en çok hangi cinsiyet aldatıyor cevabı erkekler gibi geliyor bana...
Kimin daha fazla aldattığını bilemem ama daha fazla yakalanan erkekler oluyor..
Karakteri olmayan aldatır
Önceden olsa erkekler derdim, artık oranlar eşit gibi...
Ricalar
Valla şöyle diyeyim 1000 aldatan erkekten 900 ü yakalanır, aldatan 1000 kadından 50 si yakalanır. Kadınlar çok gizli saklı yaptıkları için bu işi net bir oran vermek doğru olmaz.
Kadınlar yıllar geçtikçe daha çok aldatmaya başladı ve öne geçtiler
erkekler daha fazla
çünkü kadınlar yakalanmıyor
hiçbir kadına güvenmem ukraynalı kızlara güvenirim.
Kadınlar daha fazla aldatıyor ama üzerini çok güzel kapatıyorlar.
Erkekler hala bu konuda zirveyi koruyor bence
erkeklerin aldatmalari anlık gelişen bir olan. kadınlar ise daha çok planlı aldatma yapıyor..
Erkekler bence. Zaten onların gözünü topraktan başka bişey dolduramaz
Karımın en yakın kız kankisiyle aldattım yakalandık ama hala kankiler devam ediyor
Bazı şeyler cinsiyet meselesi değil şahsiyet meselesidir.
Kadınlar aldatsa da yakalanmaz ama erkekler yakalanıyor, kadınlar kurnaz erkeklerse safca hareket ediyor düşünemiyor ben aldatmadım ama aldatıldım
Kadınlar da aldatır erkekler de, önemli olan karakter meselesi.
Her iki cinste aynı b*kun laciverti
Al birini vur ötekine.
Kadınlar daha çok şu an.
Aldatmak değil hayat ihtiyac meselesi
İki taraf da masum değil.
Erkekler bence aldatmak karaktersizliktir net
Cinsel değere bağlı ve biraz da yaşa
Erkekler odunun teki
Erkeği kadını yok bu işin.
Kadınlar
Biz erkekler
erkekler
Bu devirde kadınlar
Erkekler
erkekler
Erkekler aldatıyor
kadınlar
aldatmakdan zevk alır kadın milleti arkadaşlarım hep aldatıldı iyi ki sevgilim yok :D
Kadınlar çünki kendimden örnek veriyorum
Fırsatını bulursa 2 tarafda affetmez
Fark etmiyo
erkekler bence
karakter meselesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?