Kadınların bu süreci daha planlı ve sessiz yürütebildiğini, erkeklerin ise bazen daha dikkatsiz davranıp kendilerini daha kolay ele verdiklerini düşünüyorum. Belki de bu yüzden erkekler daha çok aldatıyor gibi görünüyor olabilir. Sonuçta cinsiyetten bağımsız olarak; dürüstlük, sadakat ve karşısındaki insana duyulan saygı kişiden kişiye değişiyor. Kimin daha çok yaptığından ziyade, neden yapıldığına odaklanmak bana daha doğru geliyor.
Zihnimiz boşlukları sevmez. Nedenini bilmediğinde beynin sürekli senaryolar üretir. İnsan genellikle aldatıldığında, Ben mi yetersizdim, Ben mi bir hata yaptım diye kendini dövmeye başlar. Nedenini öğrendiğinde, aslında meselenin seninle değil, karşı tarafın karakteriyle, başa çıkma yöntemleriyle veya eksikleriyle ilgili olduğunu görürsün. Bu, o ağır suçluluk yükünü omuzlarından atmanı sağlar. İşte bu yüzden
Aslında ikisi de… sadece Instagram filtreleri farklı. Şunu söyleyeyim… kimse dürüst istatistik vermiyor, her ikisi de gizli görevde gibi çalışıyor hahah. Hangisi daha çok aldatır? Merak etme, galibiyet ödülü yok, kaybedeni de kimse istemiyor.
YouTube'ta yaptığı paylaşımda evli kadınların erkelerden daha fazla aldattığını ama yalan söyleme ve sır saklama konusunda daha iyi oldukları için erkeklerin adının çıktığını söylemişti.
Senin yazdığın hepten mantıksız :D erkekler kadınlarla, kadınlar erkeklerle aldatıyor kardeş. Sorduğun soru da; kadınlar mı erkekler mi daha çok aldatıyor olunca, genel konuşuyor oluyoruz
Karakter ile alakalıdır ama genel olarak erkek aldatır biz milet olarak erkeği üstün gördükleri için pek laf etmezler ama kadın yapınca o**** damgası yer.
Bunun kadını erkeği yokki bence kendine yakıştıran hwrkes aldatır önemli olan insanın nerden geldiğini bilmesidir. İnsanın haysiyeti ve onuru eğer müsade ediyorsa gerisi zaten tartışılamaz bile
@Spaceefe Knka herkes aldatır. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Aldatma tek kişinin yaptıgı , yaşadıgı olay degildir. Seni karın aldatıyorsa bunu tek başına yapmadı, ikisi'de suçlu suçu tek kişiye yükleyemezsin. Adam'da aldatsa tek kişiye suçu yükleyemezsin. Kim aldatıyorsa kadın, erkek fark etmez. İkisi'de suçludur. Partner ve kendiside suçlu.