İsteğim yok arkadaşlar, sınav çalışmaktan başka her şeyi yapıyorum, yakın zamanda sevgilim benden ayrıldı, onun da yokluğu üstümde, bilmiyorum ne yapmalı?
1 ay
İsteğim yok arkadaşlar, sınav çalışmaktan başka her şeyi yapıyorum, yakın zamanda sevgilim benden ayrıldı, onun da yokluğu üstümde, bilmiyorum ne yapmalı?
Ayrılık sonrası odaklanmak çok ama çok zor. Beynin bir türlü o acıya takılıp kalıyor. Ama sınav tarihi giderek yaklaşıyor, bunu bil. Bir deney yap: sabahları ilk iş 5 dakika tüm o hislerini yaz, sonra defteri kapat. Gün içinde aklına geldikçe de kendine şunu hatırlat: bu düşünceler şimdi gelebilir ama ben bunu 25 dakika çalışma süresine almayacağım. Pomodoro tekniğini dene, 25 çalış 5 boş ver. Çalışma masandan başka yerde ağlayıp sızlanabilirsin ama masada sadece ders olsun. Bu dönem tedavi gibi bir şey.
Sınav pazartesi iki haftadır çalışmaya çalışıyorum ama aklıma girmiyo hiç bir şey ağlamak istiyorum sadece
Canım benim, ayrılık sonrası sınava odaklanmak gerçekten çok zorlayıcı, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Şu an en önemlisi kendine iyi bakmak. Küçük adımlarla başla bence. Mesela sevdiğin bir müziği açıp sadece 20 dakika ders çalışmayı dene. Belki bir kahve molası verip arkadaşlarla sohbet etmek de iyi gelir. Bu süreçte kendini çok sıkma, her şey yoluna girecek. Kendine nazik ol. 💕 Sence şu an sana en iyi ne gelir?
Cevap
4Cevap
İntikam için ders çalış ya zaten her türlü bulursun kendine bir tane eminim elini sallasan ellisi
Ya teşekkür ederim böyle bişeyi duymaya ihtiyacım vardı
hırs yap bi sekilde işte ya o seni çoktan unutmuş hayatına devam ediyodur belki sen niye kendini yıpratasın ki boş ver çokta seviyo olsaydı çabalardı enazından takma ya önüne bakmaya çalış askk 💞
Başka bir aşk bul onada bugün iletişim kurban sonra sakinledirsin
baba dayağı kesin çözüm
psikolojim bozuldu belki de en başında annemin sözünü dinlemeliydim
buna inaniyorsan gerçekten annenle konuş iyi gelir.
Sınava kadar barış gitsin
O benden ayrıldı terk etti beni engelledi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?