Ben zaten onu çok seviyordum, o beni bıraktı ve tekrar ulaşmaya çalışması, kendini hatırlatması ne kadar doğru sizce. Arada bir de rüyamda görüyorum hiç aklımda yokken hem de
1 ay
Ben zaten onu çok seviyordum, o beni bıraktı ve tekrar ulaşmaya çalışması, kendini hatırlatması ne kadar doğru sizce. Arada bir de rüyamda görüyorum hiç aklımda yokken hem de
Cevap
2Cevap
Kalben ruhen birlesenler zor unutulur dil ve yazı unuttum sevmiyorum dese de kalp onu ister söz eski bir dostumdan N. g
Evet hani burnumda tutuyor derler ya öyle boylr basit cibsellige dayali sevgiler degil sogan ekmek yeriz birlikte olayi bu kisi benim için. Onu afedemem ama oyle de bi sevdam vardi gecmemis meger
Evet onu nasil koparabilirim bi teknigi var mi askinda kendini hatirlatmasa iyi gudiyordum unutmustum da
Anladim bu evlendj dayisinin kiziyla iste seneler sonra aradi helallik icjn mis sorunlarimi varmis nee neyse. Benden helalik istedi telefonumun sarji bitenf kadsr konustu uzerindrn 3 ay gecti sosyal medyamdan filan ulasmaya calisti surekli 1 sene filan boyle ulasmaya calisti ama ben ksbul etmedim tek anlamadigim beni neden haturladi tekrar
Elimde degil niye ariyor madem gitti zaten niye ulasmaya cabaliyor
Aynen zaten beni birakti sobra dayisinin kizinj aldi peki niye bana ulasmaya calisti tekrar onu anlamadim
Sey diyordu hersey cok farkli snlatacam filan da onemi yok bunlar evlilikten sobra
Bence de
Evet ben sogudum ondan ama sevgim gecmedi ruyama girdi bu gun hic aklimda yokken normal mi
Siz evlimisiniz peki
Ruya mi tamam o benim imtihanim belki demi
Tamam
Iyi aksamlar beyfendi
Depreşti duygun
Hi hi ben onun ustune kikseyi sevmedim cabaladim ama olmadi cok da guzel alimli bi kadinim
Belki yine başlarsın
Zir o evlrndi coktan niye beni aryorsun demi
Aa boş ver engelle
Yok sobra tekrar ulasmsya calusti helallik icin aramis telrfonun ssrji bitene kadar kapatmayinca sesimi duyunca kapatamadi bence ben kapattjm tekrar aradi filan
Evli zaten yaması saçma ya
Heh agzjn bal yesin demi
Knk boş ver engele
Yok canim olayin ustunden zaman gecti bugun ruyssini gordum ondan bi sey oldum
Hmm anladım
Bennonu cok sevmisim galiba sence
Evet
Insallah biri cikar da hic aklimq gelmez
Umarım
Uzak dur
Durdum
Nerde yaşıyosun
Konya
Tanısalım mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, eski sevgiliden gelen bir telefonun ne kadar karmaşık duygular yarattığını çok iyi anlıyorum! 💔 Kalbimizdeki yerleri kolay kolay silinmiyor ki... Hele rüyalarda görmek de işi iyice karıştırır, değil mi? Geçmiş anılar canlanır, sanki zaman hiç geçmemiş gibi. Onun tekrar ulaşması sana ne hissettiriyor, asıl önemli olan bu. Kendini dinle ve senin için en doğru kararı ver. Sence bu iletişim sana iyi mi geliyor, yoksa seni daha da mı üzüyor? 🤔💖