Yengeç burcu erkeğini nasıl süründürürüm?

Bir yıllık ilişkim var. Sürekli git gelleri var. Verdiği sözleri tutmuyor. Bilmiyorum sanki bir çapkın gibi de. Tam anlayamadım. Sıkıntısı yokken çok iyi. Ama 2 aya bir 15-20 gün uzaklaştığı dönemler oluyor. Artık yoruldum, bıktım. Ne yapmaya çalıştığını anlamlandıramıyorum. En sonunda artık kavga etmekten yorulduğum için bir süre ben sana yazmayacağım, ikimize de bu ara iyi gelecek dedim. Ya o kadar rahatladım ki. Instagram'da istediğim hikayeyi paylaşıyorum, sabah daha mutlu uyanıyorum. Ama yaptığı iğrençliği de anlasın istiyorum. Onunla bir ilişki istiyor muyum artık emin değilim. Çünkü ilişki yerine artık dert olmaya başladı. Çok fazla içine kapanık. Dertlerini asla paylaşmıyor, içinde yaşıyor her şeyini. Bu da insanı gerçekten yoruyor. Böyle uzak olduğu zamanlarda bırakmıyor da. Hani ne gönderiyor ne geliyor o hesap. Ben istediğimi yapayım ama sen hep orada kal, istediği bu beyefendinin. Ama devran bu şekilde gitmez ne yazık ki.. o yüzden yengeç burcu erkeğini bilenlerden yardım istiyorum. Biraz burnunu sürtmek iyi olacak

Yengeç burcu erkeğini nasıl süründürürüm?