2 ay
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
164Cevap
Geçse geç talibin var ise evlen işte ne bakacan geç mi değil mi
Dogru kisi ciksin da ister 15 ister 45 ne fark eder
20’lerin başında evlenenler de 30’da boşanmış-bekar olabiliyor. Geç diye bir şey yok
Geç kalmış olursun bence. Eğer mantıklı ve geçerli sebepler varsa geç sayilmaz. Ama kadınlar olarak doğum vs geçireceğimiz için biraz daha genç evlenmek iyi olabilir.
mutlu olacağını düşünüyorsan evlen ama ben 30 yaşımı geçseydim evlenmezdim galiba
Çok mantıkli her şey yerine oturmuş oluyor daha iyi..
Gayet ideal ne isteğini ve istemediğini bildiğin bir zaman dilimi
evet geç. ama yapcak bişey yok zamanı geri alamazsın. o yüzden evlen gec
Evlenmek hic mantıklı degil bence basli basina...
Hayır herkesin nasibi ne zaman olursa o zaman olur
Millet 40’tan 50’den sonra bile evleniyor. Neden mantıksız olsun ki.
Neye geç kalmış olacaksın? Evlilik beklentin nedir mesela?
Mantıklı, istediğin yaşta evlenirsin. Seni bağlayan hiçbir şey yok
Mantıklı değil. Doğma ihtimali olan çocuklarla yaş farkı yüksek oluyor.
Aklı olan kadın EVLENMEZ. Ne geçi, ne kadar şanslı olduğunu bilseydin keşke
Aksine 30 ve sonrasındaki evliliker daha bence dogru oluyor. 20 li yaşlar sadece duygusal ağırlıklı bakılıyor. Ben 2 sene once sadece duygusal bakarken simdi oyle bakmıyorum evlilik ciddi karar her seyi düşünmek lazim
Genel olarak hangi kriterlere bakiyosun ama ne olursa olsun begenmekte önemli sonucta kimse dışını begenmediginin içini merak etmiyo
@sessizadam2525 sirf tip degil bana denk olmali hayat sartima bakis acima
Denklik önemli tabi peki muhafazakar misinsir yoksa giyim olarak rahat olup kendine karisilmasini mi istemiyosun
@sessizadam2525 evet karışılmasini istemiyorum
Cok mu acik giyiniyosun
@sessizadam2525 asiir degil ama kisa giyerim yani
Dmden yazdim bakabilir misin rahatsiz olmazsan
Sana iyi hayat sartlati sunabilecek erkek bulursan evlen aksini dusunme
Z kuşağı mümkünse 30’dan önce evlenmesin zaten
Yok evlensinler, zina edip onla bunla olmaktansa helal daire içerisinde evlensinler.
bende 30umda evlendim. genci yaşlısı yok. önemli olan ne kadar uyduğun
Yani 30 gec degil ama 40 oldumu artik gec sayılır cunku kadin icinde erkek icinde cocuk sorunu baslar bi yerden sonra
33 e kadar evlendin evlendin, evlenemedin bir daha ne şansın ne bahtın dönmüyor, kendimden biliyorum
Niyet olursa kısmetin var hayırlısı Allahtan
Ne alakası var?30 yas ileri bir yas degil ki. Insan ne zaman birini severse dengini bulursa o zaman evlenir. Evlenmenin yasla alakası yok ki.
Elbette mantıklı ama bence bir kadın için 30 yaş evlenmek için geç kalınmış bir yaştır çünkü erken evlenmek çoğu zaman daha iyi olabilir.
Bizim bir tanıdık amca 70 yaşında ikinci kez evlendi. Eşi de 60 yaşında. Görücü usulü yalnız kalmamak için sanırım.
Evliliğin yaşı yok, uygun partnerinin bulduğunuz zaman yaşınız kaçsa evlenin. Bu 20 de olabilir, 40 ya da 60 da. Evlilik bağının anlamı zaten bir aile kurmak ve ömrü beraber yaşamak üstüne, mezara girmediğiniz sürece evlilik için ümit var.
Hayır olması gereken bu 20'li yaşlarda evlenip ne yapacaksın bekarlığının tadını çıkar evlilik büyük bir sorumluluk 30'lu yaşlar daha iyi
Yoo yası yoktur ki
İnsanın ne için evlendigi önemli
Bizim gibi eğitim konusunda sıkıntılı sistemi olan ülkelerin vatandaşları Özellikle Evlilik için acele etmemeli 👍
30 hiçte geç değil.
33 e kadar en fazla maksimum sonrası daha beter 26 33 arası çıtayı çıkarabiliriz normalde taş çatlasa 28 derim ama
Spk pedolar 30 sevmez ama sorsam olgun erkek iyidir diyip ergen kız ararlar hangi olgun iyidi?
Günümüzde 40 olmadığın sürece evlilik için geç değil
Hayır geç kalmış olmuyorsun bende evlenemedim tanışmak isterdim seninle
Mantıklı tabiki 30 ve sonrasında evlenip çok mutlu olanlar da var
Ben 28 de evlendim erken evlenmenin manası yok zaten bi ömür evli kalıyorsun
Tabi geç diye bir şey de var. Allah o zaman nasip ettiyse geç diye bir şey yok
Mantıklıda o yaşta ya boşanmış bulursun ya da evli
Erken evlenmek daha güzel gibi ama nasip bu işler.
Yaş 35 çok geç kalmış hissediyorum
İnsanların %87 sinin 30 dan önce evlenmediği bir ülkedeyiz bence de bu mantıklı zaten
Yani 30 dan sonra seni alan erkek bulursan hic kacirma. Ben 34 yasindayim. 25 yas ustu birini secmem evlilik icin. Kadin ve erkegin biyolojik yasi farkli.
Neden kadının dnası bölünürken erkeğin DNA’sı bölünmüyor mu? Ben 23 yaşındayım 25 yaşından bir erkeği seçmem benim yaşımdaki arkadaşlarım da aynısı herhalde siz genç erkekler dururken biz yaşlı erkekler için ölüyorduk sanıyorsunuz? Erkek için de biyolojik yaşlanma gerçek. Zaten ortalama bir kadın 50 yaşında menopoza giriyor ama bu demek değil cinsel hayatı bitti adeti kesiliyor, erkekler de zaten 50 yaşında o spermle çocuk sahibi olmasınlar daha iyi.
Geç gelmesinde de bir hikmet var erken gelmesinde de bir hikmet vardır siz sebeplere başvurun Gerisi Allah nasip ederse olur etmezsede onun taktiri biz kullar sorgulayamayız
Çok mantıklı
Olgunluk evresi çünkü
Ona göre evlenirsin
kürtlerle kimse evlenmyor anca bir kürt kürt ile evlenir. Türk erkekleri kürt kadınla evlenir melez olsun diye
Gayet mantıklı bazen bazı şeyler istediğimi anda olmaz kader kısmet bu işler bulduysan kaçırmayacaksın
erkek için mantıklı kadın için bir tık geç, aday havuzu daralacağı için beklentilerini karşılayamıyabilir.
öncesi daha tehlikeli ne istediğini bildiğin yaşlardasın 35-40 yaşında ise iyi ya da kötü bilincinle karar verirsin
Ablam 35te felan evlendi çokta mutlu şimdi hamile 37 yaşında şu an geç değil bence şimdi ki aklım olsa bende beklerdim 30uma kadar
Plan neyse ona göre hareket edilir
Zaman kavramı gecikme duygusu ancak o zaman somutlaşır.
Geç kalmaktan ziyade evliliğe değebilecek bir aday bulup bulamadığın daha önemli :) 30 dan sonra daha seçici olursun , istediğini bilirsin
Evlenmek için evlenilmez seversin evlenirsin yaşla bir ilgisi yok
Arkadaslar sakın olunn geç kalmadınız yanlıs evlılıktense bekar kalmayı yeglerımm..
gayet mantıklııı, ablam evlendi gayet mutlu maşallah
Evlen gitsin ne geçi ya eğer kalbinin ritmi değişiyor sa evlen
41 yaşındayım ve hala bekarım uyuduğumu kaybetmiyorum :)
Hiçbir şey için geç değildir nasiptir herkesin evlilik yaşı farklıdır böyle geç kalmış gibi düşünme
Kadın için çok geç erkek 40 ta olsa 23 lük kız çeker altına ama kadin yapamaz
Erken evleneni görüyoruz bence şu an iyi bir yaş 30 bile erken de
Evet evet 30 unda evlenme istegin değil caban olur vr bu itici olur gel evlenek puahahah
30a girmeme 6 ay kaldı ama aday olmamasini gectim aday olabilcek birisi bile yok
30 yaşına kadar yaşadığı geçmiş önemli neler yaşadı neler oldu bunlar çok mühim
Hayır Geç Kalmış Olmuyorsunuz, Evlenilebilir Tabiki'de.