Gizli Üye(36-45)2 ayHayır, 30’dan sonra evlenmek “geç kalmak” değil. Günümüzde birçok insan ilişkiler, kariyer, ekonomik durum ve kişisel olgunluk nedeniyle evliliği 30’lardan sonra yapıyor. Hatta araştırmalar, biraz daha ileri yaşta yapılan evliliklerde insanların kendilerini ve beklentilerini daha iyi tanıdığı için ilişki memnuniyetinin daha dengeli olabildiğini gösteriyor.
“Mantıklı mı?” kısmı ise yaştan çok şu şeylere bağlı:
Karşındaki kişiyle gerçekten uyumlu musunuz?
Hayat hedefleriniz benziyor mu?
İletişim ve kriz çözme beceriniz nasıl?
Yalnız kalma korkusuyla mı evleniyorsun, yoksa gerçekten istediğin için mi?
Çocuk, yaşam tarzı, para yönetimi gibi temel konularda anlaşabiliyor musunuz?
30’dan sonra evlenmenin bazı avantajları da oluyor:Kendini daha iyi tanıma
Maddi düzenin daha oturmuş olması
İlişkilerde ne istediğini bilmek
Sınır koyabilmek
“Sırf evlenmiş olmak için” yanlış ilişkiye girme ihtimalinin azalması
Tabii bazı insanlar için dezavantaj hissi de olabiliyor:Sosyal baskı
Çocuk planı konusunda zaman kaygısı
Daha yerleşmiş alışkanlıkların uyum sürecini zorlaştırması
Ama bunlar “geç kaldın” anlamına gelmez. Kötü bir evliliğe erken girmek, doğru insanla daha geç evlenmekten genelde çok daha yıpratıcı oluyor.Kısacası:
30’dan sonra evlilik normaldir.
Yaş tek başına belirleyici değildir.
Doğru kişi + doğru zamanlama + psikolojik hazırlık, takvim yaşından daha önemlidir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
30 yaş, bir kadının ne istediğini bildiği, boş muhabbetlerle vaktini harcamayacağı en asil yaşıdır hatun. Sen şu an ham meyve değil, tadı tuzu yerinde bir kadınsın. Bu yaşta yapılan evlilik "mecburiyetten" değil, keyiften ve bence gerçek sevgiden olur. Etrafın ne dediğini boş ver, onlar takvime bakar, biz genelde huzura bakarız.
Önemli olan kaç yaşında olduğun değil, o evin kapısından içeri girdiğinde yüzünün gülüp gülmediğidir. Eğer o gülümsemeyi verecek adam henüz karşına çıkmadıysa, beklediğin her güne değer. Belki de o adam sandığından daha yakındadır ama sen "geç kaldım" diye hayıflanırken fark etmiyorsundur. Gel bu konuyu biraz derinlemesine konuşalım, senin asıl korkun yaşın mı yoksa yalnız kalma düşüncesi mi?60 Yorumla
Bence insan ömrünün en güzel yaşları 25/30 Arasıdır. Bu yaşlarda evli olmak hele ki sevdiği kişi ile mükemmeldir.
Bizim anne babalarımız 19-20li yaşların da evlendiği için bize bu yaşlarda geç kalmış gibi geliyor üzerimizdeki en büyük baskı da bu bence şu an evli olmamız gerektiği düşüncesi.
Olabildiğince 30lu yaşlara gelmeden evlenmekte fayda var fakat herkes kafasına göre birini bulamıyor veya maddi imkanları buna el vermiyor.
Yine de 30 Yaşı ve sonrasında da evlenilir mi tabi ki neden olmasın.
11 Yorumla- 2 ay
Nenelerimizde 13 ya da 14 yaşlarında evlendiler.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
2 aybacım evlilik bedava kölelik bu zamanda. Hem iş hem çocuk hem ev hem koca ilgi bekleyecek. Hiç gerek yok. Bana fragman izletmiş olsalardı asla ama asla evlenmezdim. Ha evleneceksen eğer seni anlayan, düşünen, sen söylemeden her şeyi yapan biriyle olmalısın. Diğer türlü evlenir boşanırsın
80 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım hiç öyle düşünme! 💖 Aşkın, evliliğin yaşı mı olurmuş? Bence önemli olan doğru kişiyle, doğru zamanda kendini hazır hissetmek ve gerçekten istemek. 🫶 30'undan sonra evlenen o kadar çok mutlu çift var ki! Önemli olan senin ne istediğin ve kalbinin ne dediği. Hayatta her şeyin en güzeli sana ne zaman gelirse gelsin, o zaman doğru zamandır! Sen bu konuda ne hissediyorsun peki? ✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
161Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 2 ayGeç kalmış olmazsın bence tam yaşları
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 65,1b cevap paylaştı. Geç kalmış olmuyorsun tam zamanı ve yaşı
01 Yorumla- 2 ay
Yok erken evlelik iyidi
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u 2 ayevlenmek zorunda değilsin ki geç kalasın.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
2 ayKişi kendini ne kadar geliştirdi.
Ve bunu tercih ettiği kişide ne derece görüyor.
Karşılıklı güven ne seviyede.
Öncelikle önemli olan konular.
Bütün bunlar olması gereken seviyede ise karşılıklı olarak.
Hiç bir şey için geç değil.
Evlilik sizin için ne anlama geliyor.
Aile olmak mı?
Yoksa başkalarına kendinizi ispatlamak mı , yaşayacaklarınızı bir başkalarıyla paylaşmak mı?
Bu soruların hepsine temeli mantıklı ve doğru olan cevabı verebiliyorsanız hiç bir şey için geç kalmamışsınızdır.20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
2 ay30'dan sonra geç mi kaldım? diye dert yanmayı bırak, asıl hayat ve olgunluk zaten bu yaşlarda başlıyor. Millet artık 80 yaşında elini ayağını çekmişken bile evleniyor, aşkın ve yuva kurmanın yaşı mı olur Allah aşkına? Evlilik dediğin bir yarış değil ki bitiş çizgisine önce varan kazansın. 20'li yaşların o toyluğuyla, ne istediğini bilmez haliyle yanlış bir imza atmaktansa; 30'undan sonra karakterin oturmuşken, ne beklediğini bilerek doğru insanla yola çıkmak çok daha mantıklı.
71 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 922 cevap paylaştı.
2 ayTam aksine aslında deneyimlerine bağlı olarak duygusal mentalitenin olgunlaştığı, kendine daha fazla güvendiğin ve beklentilerin konusunda daha net olduğun bir yaştan bahsediyorsun. Daha genç yaşlar haraketli vücut kimyan nedeni ile karmaşık duygular içinde geçebileceğinden 30 yaş sonrası kendine hakimiyetin artmaya başlayacaktır. Bu da kararlarında daha emin olduğun anlamına gelecektir. Sonuç olarak verdiğin kararlarda şüpheye yer kalmayacağı için hayattan aldığın keyifte artmaya başlayacak. Evlilik de bunlardan biri.
00 Yorumla Evliliğin münasip bir vakti yoktur. Evlilik için münasip kişi vardır. Evlilik için ideal vakit 20'li ya da 30'lu yaşlar değildir. Bu vakit, münasip kişi çıktığında gelir. Ne zaman evlendiğinizin bir önemi yoktur. Asıl önemli olan kiminle evlendiğindir. Bir çok toplum, treni kaçırmaktan bah-seder. Bırak tren nereye gidiyorsa gitsin. Bizi istemediğimiz yere götürecekse kaçsın. Zira olay; birinin parmağına yüzük takmak değildir. Asıl olay; dinini, mutluluğunu, geleceğini ve hayatını hangi kadının veya erkeğin eline verdiğindir. Bunları ya arttıracak ya da azaltacaktır. Öyleyse güzel bir seçim yap. (Huzeyfe Mücahid)
Bu satırları paylaşmak istedim.
00 Yorumla
2 ayGeç kalmak mı? Aksine, en doğru kararları verebileceğin yaşlara yeni giriyorsun. 20’li yaşlardaki 'aşk' anlayışı ile 30’lardaki 'hayat ortaklığı' anlayışı çok farklı. Artık ne istediğini, sınırlarını ve hayattan beklentilerini daha iyi biliyorsun. Yanlış bir evlilikle 10 yıl kaybetmektense, doğru bir evlilik için 30'u beklemek çok daha mantıklı. Hayat bir yarış değil, herkesin takvimi farklı işler. Önemli olan 'ne zaman' evlendiğin değil, 'kiminle' evlendiğin.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yav gecen bir teyze 80 yaşından sonra evlendi bos ver nasip diye bir şey var ayrica bu yaşlar bence daha uygun 18 ile 20 li yaslardaki hatalı evlilikler yapan kişilere göre hata payı daha da az oluyor. Insanın aklı başina 25 den sonra geliyor. Bana kalirsa ergenlik 25 de bitiyor😂
10 Yorumla
2 ayKimse kimseyi dinlemesin diyorum. Benim kendimce düşüncelerim var. Karşıma bir nasip çıkarsa eğer, yaşımda 30 ise yapmam gereken sadece, benim bu işi üstlenecek pratik zekaya ve karşımdaki kişininde evliliğe bakış açısı referans alınması gereken nokta olmalıdır. Başarma imkansız değildir. Karşımızdaki arkadaşımızla aynı fikir içinde isek karşılıklı konuşmayla yapmamız gerekenleri bir sıra içerisinde sıralamamız ve bu sırayıda eksiksiz yapmamız gerekir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
2 ayKimin 30'dan önce evleneceğinin garantisi var ki?
Veya kimin 30'dan önce çocuğu olacak diye bir garantisi var?
Bu işler biz doğmadan önce yazılmış. Kaderin değişen ve değişmeyen kısımları var. Bu kısım bizim değiştiremediğimiz kısım.
00 Yorumla
2 ayBen 30 üstü ile ilğilenmiyorum hepsi bacım o yaş da kadınlar gevgire dönmüş oluyor uğraşmaya deymez zaman kaybı mental ruhsal piskolojik olarak çökmüş sağlamınj göremedik daha 🙄 genç daha ilği çekici
06 Yorumla- 2 ay
- 2 ay
- 2 ay
Gizli Üye(25-29)2 ayBence sırf evlenicem diye evlenme, çocuk istemiyorsan evlenme, hayatını belli bir düzene oturttuysan maddi olarak iyiysen inan rahatını bozmaya hiç gerek yok, evlendiğinde mutluluktan çok pişmanlık yaşayacaksın keşke hiç evlenip de rahatımı bozmasaydım diyeceksin, hayatının keyfini çıkar bi erkeğin arkasını toplamak seni mutlu edecek mi, ailesiyle akrabalarıyla muhatap olup niye canını sıkasın ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayErkeklerin gözü açıldı şekerim. Kırdığın cevizlerin farkındalar 30+ erkekler. Gözü açılmamış bir "enik" zamanlarında bağlıyanlar kazandı. 18-24 arası kızlar kazandı. Sen evlenemezsin ama annen gibi "erkek adam o yapıcak" dediğin zaman talibin çıkmıyıcak güzel dahi olsan kimse başına bela almak istemez sırf güzel diye. Gençkken bu işleri halletmiyen kadınlar ilerde çoook acılar çekiyor pişmanlıklar yaşıyor. "Taş yerinde ve zamanında ağırdır" bir babanne sözü.
02 Yorumla- 2 ay
Ne gibi acılar pişmanlıklar çekiyorlarmış ilerde merak ettim
Cevap sahibi2 ayEşiyle ilişkisinin mazisi derin olmadığı için kavgalarda anlaşmazlıklarda gençliğinizde yaşadığınız güzel anlarınızın olmaması 3-5 ay evli kalan çiftler yaratıyor. Gençken kadınlar yanlızca şehvetle değil. Duygularla ve samimiyetle bağladığı için erkeği sıkıntılar durumunda erkek fedakarlık gösteriyor ama 30 dan sonraki ilişkilerde bireyselcilik oluyor ve ayrılıklar daha kolay oluyor.
Gizli Üye(25-29)2 ayHeyyy yaaa buna kim karar veriyor ha kızım insanşar kıskançtır her zaman konuşur. Sen iyi bir şey yapsan yine dedikodunu yapacak, kötü bir şey yapsan yine dedikodunu yapacak. İnsanlar her zaman kıskançtır ve hep boş konuşur. buna bende dahilim. Sana bunu söyleyen * emin ol kıskandıgı için söylemiştir. Çünkü insanlar kıskandıklarıyla dalga geçer. sonra sana özenmeye başlar. bu klasik kuzum hareketidir. hayatıma çok dahil olduklarından biliyorum hfhxjxjdjx
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı.
2 ay18 -20 yaşında hayattaki tek başarısı evlilik olup da 'evde kalmışsın ' diyenleri boş koy hepsi kuduruyor keşke evlenmeseydik diye.😆 En güzel yaşın en doğru kararları verebileceğin zamanlar. Çok mutlu olmanı diliyorum.🥳
10 Yorumla Hiç birzman hiçbir şey için geç değildir kaldı ki doğru insanı bulunca ınan beklediğine değerdir. hayat kimine şansı verir kimine hüznü bırakır kimine keder. yanlızlık güzeldr ama yanlız yaşanılmaz yanlızlık allah a mahsustur..
10 Yorumla
2 ayHerkesin kendi zamanı vardır ve onu yaşar. 🥰 Kimisi 30 unda evlenir, kimisi o yaşta boşanır, kimisi şirket kurar, kimisi okula yeniden başlar... 💕 Hepsi kendi hayatında ilerler.
24 Yorumla- 2 ay
Abla bize neden hep kelek düşüyor peki
Avrat yok akıl yok
Para yok garı yok 😏 - 2 ay
@DiplomalıHavuç konu da hep avrat a geliyor sende 😂 Rabbim sana kalbindeki tanımlandığını hanımı nasip eylesin en iyi şekilde. Lütfen burada tanımlama. 🤭
- 2 ay
Avrat olmayınca akıl da olmuyor abla
Akıl olmayınca da evin yolunu bulamiyom 😏
Çok amin kız çok amin
Burada derken KS de dedin demi 😝 - 2 ay
@DiplomalıHavuç yok neresi olduğuyla ilgili demedim. İsteidgin özellikleri bu yorumun altına yazma 😅
Bebeğim zaten 30 a kadar evlendin evlendin yoksa akıllandınmı evlenmen çok zor 30dan önce insan yarım akıllı olduğundan gerçekleri görmüyor kolay karar veriyor ama 30da bi yükleme geliyor ve herşeyi farkediyorsun
00 Yorumla
2 ayBenim lise arkadaşım okuldan sonra evlendi... aynı ay boşanma tarihi aldılar... düşün 18 yaşındaydık. Çocuk psikopat çıktı.4 yıllık sevgilisiydi... çok iyi rol yapıyorlar. Yanlış evliliktense bekar kalmak mantıklı bir hareket
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı.
2 ayNeden geç kalmış olasın? Bence 30 altı çok erken. Yani oku, atanmaya çalış, atanamazsan iş ara derken zaten yaş 30’u buluyor bu ülkede. Hatta üstünü de bulabiliyor her şehirde iş imkânı olmadığı için.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 383 cevap paylaştı.
2 ayNeden olsun ki bu hayatta hiçbir şey için geç değildir ne zaman böyle düşünürsen tolstoy'un bisikleti kavramı aklına gelsin Tolstoy bisiklet binmeyi 60 yaşında öğrendi bu demek değil ki önüne gelen kişiyle git evlen diye düzgün birini bulursan
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yo geç kaldın gibi cümleler toplumsal tabuların dışında hayata bakamayanlarin zihniyeti mesele yaş değil doğru insana, keyif alacağın insana denk gelebilmek...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
2 ayÖncelikle uyum önemli evlilikte ufak tefek tartışmalar olur kadım erkek kimseyi önceden iyi tanımak mümkün olmuyor o yüzden 20/25/30 yaş sadece rakam olarak kalıyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Bence daha var evlenmek için evlenmek olmaz bri ömür yaşayacaksın onunla yaş değil mantık önemli kararlarını düşünerek ver ve iyice araştır yaşı problem etme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
2 ay34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü zarif giyimli Yasemin Özilhan tadında bir garı isen evlenelim yavrum 😝
02 Yorumla- 2 ay
ketçap mayonez de olsun mu :))))))))))
- 2 ay
@Hedefimyok meme üstüne çikileta isterem 😝
Aşk İlişkileri konusunda 560 cevap paylaştı. Doğru kişiyse evlen, 20 yaşında yanlış kişiyle evlenmektense birkaç yıl bekleyip doğru kişiyle evlenmek daha iyidir.
12 Yorumla- 2 ay
19 ya da 20 yaşında evlenmek iydir bir kız için.
- 2 ay
@sulateen444 değildir her zaman
- Aşk İlişkileri konusunda 767 cevap paylaştı.
2 ayBence evlilik saçma bi şey zaten ama bari bu hatayı yapıyorsun o halde ne kadar geç yaparsan o kadar iyi.
11 Yorumla- 2 ay
Bu nasıl bir yorumdur 😅
Gizli Üye(30-35)2 ayHiçbir zaman geç kalınmış değildir. Her yaşta evlenilir. Önemli olan doğru kişiyi bulmak. Amacın ömür boyu evlilik ise beklersin. Evleneyim çocuk yapayım sonra boşanmak sorun değil dersen birini illahaki bulursun. Var öyle keriz birileri
11 Yorumla
Cevap sahibi2 ayEvlenmeyip napmayi düşünüyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. En geç 30 da evlenilmeli gerçekten her ne kadar daha gencim erken desek te geçtir zaman çok hızlı geçiyor
00 Yorumla
2 ayBilemiyorum ben 30 yaş istemezdim ama ne olacağını bilemeyiz kendim gibi temiz birisi ise neden olmasın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. Dogru kisiyi bulduysan kime gore neye göre geç millet ikinci ucuncu evliligiji yapiyor boşversende
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 642 cevap paylaştı.
2 ayDedem anneannem 65 yaşında ölünce 84 yaşına kadar 18 kez daha evlilik yaptı kadınlar gelip gelip gidiyordu kssksk sen 30 diyon
02 Yorumla- 2 ay
Her mikmik yaptığıyla mi evlenmiş 18 nee 😱😱😱
- 2 ay
@çokneşelisiz mikmilk yaptığı kadın sabah apar topar kaçıyordu işte kdkdld
- Aşk İlişkileri konusunda 847 cevap paylaştı.
2 ayBir insanın kaderinde varsa mantıklıdır ama mantıksız olan şey başkalarından mantık düşüncesi aramaktır.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
2 ayBulabiliyorsan (çünkü yaş geçtikçe ayrıntı artıyor) evlen. Mental uyum çok önemli. Tensel uyum da tabiki.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.
2 ayBence güzel yas ne istediğini istemediğini biliyorsun kimin olduğunu biliyorsun karakterin oturmus daha saglikli kararlar alabilirsin
00 Yorumla
2 ayEvet geç kaldın zamanında okul stresiyle kendini yormayıp mutlu bir yuva kursaydın daha mutlu olurdun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
2 ay30 una kadar saltanatlık yaşamışsın artık seninde mutsuzlar kervanına katılman lazım biran önce evlenmelisin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Kaç yaşında evlenenler var bu neyin telaşı tamam saat işliyor orasi ayrı konu otuz yas tam yaşı dönülmez akşamın ufkunda değilsiniz daha dur
00 Yorumla
2 aySen istediğin kadar mühlet belirle kader ne derse o
10 Yorumla
2 ayKarşılıklı Sevgi olduktan sonra yaş önemsiz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
2 ayOhooo ben 30'dan sonra sadece evlilik değil neler neler planlıyorum
10 Yorumla Bugün kızlarla konuştuk bu konuyu bence geç kalmışlık falan değil tamamen mantıklı
10 Yorumla
2 ayGeç veya erken diye bir şey yok ki ne zaman istersen o zaman evlenirsin
13 Yorumla- 2 ay
yüzündeki bene 3 imparatorluk yıkarım be o nasıl bi güzellik ve asil kraliçe damgası
- 2 ay
@FreshPanter7 saol
- 2 ay
takibe aldım gunde 3 doz profılıne bakarak mutluluk hormonlarımı calıstırmalıyım dunyanın en dogal ılacı olabilirsin.
Gizli Üye(18-24)2 ayhicte gec deyil. ama evlen biraz once. kendi ablam var evlenmedi yasi 45
Şu an evlenmedigi icin o kadar pisman ki anlatamam. Artik o eski talipleride gelmez oldu. Kendisi kariyerli bir kadin ama istedigi adamlarin hepsi kapilmis.
Şu an kendisi cok uzgun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 640 cevap paylaştı. bence 30'dan sonra evlenilmeli zaten. kendinin ve hayatın farkına vardıktan sonra
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 825 cevap paylaştı.
2 ayAsla gec degil cok sevdigim bir soz var benim boyle (gec olsun ama yanlis olmasin) diye
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
2 ayHayırlı işlerde acele etmek lazım zararın neresinden dönersek kardır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
2 ayArkadaşım 33 mü ne o yaşta evlendi herkesin kısmeti aynı yürümüyor malesed
00 Yorumla
2 ayİnşallah evlenirsin. Ama düzgün biriyle. Ama hayırlısıyla
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı. Aklı başında ne istediğini bilen biri oldifu icin mantıklı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
2 ayGrç kalmışsın ama evlenmenin yaşı yok. Geç de olsa evlenip yuva kurmak gerek
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 636 cevap paylaştı. 27 olucam bende evde kalacağım sanırım kafama göre birini bulamadım hiç
00 YorumlaBenim teyzem 39 evlendi 42 yaşında da ikiz çocuk doğurdu 6 ay önce. 30 normal bu çağda
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Ey yumurtaya can veren rabbum ya Geç kalmışsın deseler ne edeceksun evlenmeyecek misun ula
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
2 ay30 dan sonra direk sucuk olur insanlardan ne evlenmesi ……….
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
2 ayTam zamanı.
Eski cahil insanlar erkenden evlenirmiş.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı.
2 ayZaman bence normal hani ama çocuk felan yapacak isen erteleme
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
2 ayAdam yakışıklıysa evlen yoksa hayatını zehir etme çirkin bir adam için.
05 Yorumla- 2 ay
Yakışıklı adam bir gün çirkin olacak
- 2 ay
@Dolunay1627 çirkin olduğunda boşarsın. Taze domatesler de bir gün çürüyecek gidip çürük domates mi yiyoruz?
- 2 ay
Şaka MSN sen
- 2 ay
@Dolunay1627 Hayır gayet ciddiyim. Ben de çirkinim hiç kız arkadaşım olmadı.33 yaşındayım hala bekarım. Bundan sonra da olmayacak zaten.
- 2 ay
Neden öyle düşünüyorsn kendine baksan imaj değiştirsen bambaşka biri olursun sen kimseye bakmazsn
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
2 ayBu zamana kadar evlenmeme sebebini sorabilirmiyim
00 Yorumla - Devamını Gör (241)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne