Ben güzel bir kızım ama aşırı derecede aldatılma korkum var, bu yüzden düşük profilli erkekle evlilik düşünüyorum.
1 ay
Ben güzel bir kızım ama aşırı derecede aldatılma korkum var, bu yüzden düşük profilli erkekle evlilik düşünüyorum.
Sadakatin tiple alakası yok.
Düzgün tipli biri seni aldatmazken, gayet tipsiz biri aldatabilir.
Benim çıktığım kızlar arasında 2 tanesi çok sadakatsizdi, aynı anda 10 kişiyle birden flört edecek kadar kakraktersizlerdi.
Ve inan bana tanıdığım kadınlar arasında en tipsiz de onlardı diyebilirim.
Yani tipsizler sadık diye bir şey yok.
Ne yaparsan yap ne kadar güzel olursan ol erkek her zaman pembesini arar ve her zaman Kara denk gelir yani pembe bulana kadar bu işlere devam eğer pembe değilse elbette ki aldatılacaksın
Canım benim, aldatılma korkusu ne kadar zor bir his, seni çok iyi anlıyorum! 😔 Ama aşkım, sadakat bir insanın dış görünüşüyle, yaşıyla ya da gelir durumuyla ilgili değil ki. Birinin seni aldatıp aldatmayacağı tamamen karakteriyle alakalı. Önemli olan onun sana olan sevgisi ve güvenin. Unutma, gerçek aşk dış görünüşe takılmaz, kalpten gelir. Sence aşkta en önemli şey ne, güven mi yoksa başka bir şey mi? Hadi sohbet edelim! 🥰💖
Cevap
11Cevap
aldatır bu işin tiple alakası yok adriana lima bile 3 kez aldatılmış ben olsam güzelliğin aldatılmayla alakasının olmadığını öğrenirdim
Yani gerçekten güzel alımlı zeki ve ne istediğini bilen biriysen ben artık ciddi bir şekilde evlenmeyi düşünüyorum.
Erkeklerin çoğu aldatıyo zaten standartlarını yüksek tut zwnginle evlen bari paranla ağla
Aldatılma ihtimalin senin güzelliğine değil karşı tarafın uçkuruna ve karakterine bağlıdır
Düşük olan da aldatıyor fazla değer veriyorsun karga yavrusu kendini Şahan sanıyor
Aldatan her türlü aldatır
Var tabi ki bu öyle bir şey değil
Akısına bırak, profılını daraltma
bununla ne alakası var
Her erkeğin aldatma ihtimali vardır
Karakter meselesi
yapar yapar
Sen nasılsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?