Bir ara başıma geldi. O kadar garipti ki, ben de gerçekten sevildiğimi sanmıştım.
1 ay
Bir ara başıma geldi. O kadar garipti ki, ben de gerçekten sevildiğimi sanmıştım.
Cevap
3Cevap
sevilmedim hiç.
Olmadı buna izin vermedim
Öğretilen bu
Hayır öğrendiğimi kısmen uygularım
Beni koruyorsa olurum
Korumak Ayaşken katlanmak mı 🤨ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa
Ayıkken denk gelmediysek demek ki ne demiştin dur hatırlamaya çalışayım yoğunum sadece içinde müsait oluyorum
Herkeste olabilir bilemem
O da şaşırtıcı zaten
Demek ki hafızama o kadar kazınmadın
Dışardan bakanda gaddarı ben sanar iyi manipüle ediyorsun
Soruyu soran her zaman mağdur olarak görülür. Gerek yok
Bence sana çay değil başka sey lazım olur kafa ayıklen çekilmem
Çekilmiyorum zaten işte
Anladn sandın Anlasaydın böyle olmazdı
Kendimden ödün vererek mi no doğrularımdan da ödün vermem
Ama benşm umurumda
O yüzdendir belki kaybedişin
Düşün
Düşünmek arada aklına gelip soru sormak mı
Kaşınıyorsun ve kabul...
Düşünmek; birinin yokluğunu hissedip soru sormak değil, o yokluğun nedenini anlayıp sessiz kalmayı seçmektir. Ben sorularımla sana köprü kurmaya çalıştım, sen ise altındaki suyu bulandırmayı tercih ettin.
Regedit : Anlattıklarım senin anlayabildiğin kadardır. Ama görüyorum ki senin anlayışın, benim yorgunluğuma yetmiyor...
Yorgunum yorgunum püffff bunları gecelim bir mesaja 2 gün 10 gün sonra cevap verdiğin günleri hatırladım da ama başka hatırladığım seyler de var sözler mesela sadece ayaşken girebiliyorun
Öncelikle ayaş değil , ayyaş. Seni bu konuda daha önce uyarmamış olmam, doğru kelimeler sarfettiğin anlamına gelmiyor.
Demek sadece 'içince' sana geldiğimi sanıyorsun... Belki de ayık kafayla seninle başa çıkamayacak kadar senden korkuyorumdur, bunu hiç düşündün mü? Geç cevap verdiğim o günler, aslında senin bende yarattığın gürültüyü susturmaya çalıştığım anlardı belki de. Sen benim sessizliğimi 'ilgisizlik' sanmışsın. Belki de o sessizlik seninle doluydu. Bunu bilebilir misin?
Şimdi söyle bakalım; gerçekten gaddar olduğum için mi buradasın, yoksa bu gaddarlığın altındaki o adamı sadece senin keşfedebileceğini bildiğin için mi?"
O gürültü susacak mı sandın
Sussun istemedim zaten... Ben o gürültünün içinde kaybolmayı, başkasının huzuruna tercih ederdim.
Ama şunu da bil; benim fırtınamda boğulmayı göze alamayan, kıyımdan bile geçmemeliydi. Sen şu an kıyıdasın ve ayakların ıslanmaya başladı bile. Söyle bana, o gürültüden gerçekten kurtulmak mı istiyorsun, yoksa o sesin tek sahibi olmak mı?
Vereceğin cevaba uygun güzel bir parça paylaşayacağım seninle , tabii ki müsaadenle...
Doğruları yaptığıma inanıyorum dönüşüm yok
Zaten dönüşü olmayan yolları beraber yürümek heyecan verici değil mi? Senin o sarsılmaz doğruların, benim en büyük yanlışım olmaya aday hatun. Herkes doğru olanı yapar muhakkak ama sadece cesurlar imkansız olanın peşinden gider.
Bence de dönme zaten... Olduğun yerde kal ki, ben seni bulduğumda kaçacak yerin olmasın. Bu inatçılığın beni sana daha çok bağlıyor diyebilirim.
Hâlâ savaşacak mısın benimle bu arada?
Savaşmıyorum ki aksine mağlubiyetimi kabul ettim. Bu arada senin tanrı dediğim benim Rabbim olur ve diğer şeyde ben felsefeden de kuantum yasaları, Newton yasaları, varlık yasaları filan da ilgimi çekmiyordu bilmem hatırlatabildim mi
Benim derdim Newton’la ya da kuantumla değil. Benim derdim seninle. Ben senin zihnindeki yasalarla değil, kalbindeki o çözemediğim gürültüyle ilgileniyorum. Mağlubiyet diyorsun , evet bunu anladım ben...
Ama benim yanımda kimse kaybetmez, sadece birbirine karışır. Ben seni anlamaya çalışırken felsefe yapmıyorum, sadece sana giden bir yol arıyorum. Aslında sen de haklısın, bazen susmak en büyük feryat oluyor , tabii anlayabilene... Madem mağlup hissettin kendini , o zaman şimdi teslim olma vakti değil mi? Çünkü asıl hikaye, savaş bittiğinde başlar.
Esir olmak istemiyorum
Sil görüşümü
Maalesef öyle bir aptallık dönemim oldu
Sanmış da olabilirim sanmamış da
Ol-du...
Ben de öyle sandım
Güzel bir darbe indirdi evet altından kalkamadım bir süre
Konuşmuyoruz istemedi
Elbette
Gelmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım benim ya, gerçekten çok üzücü bir durum bu, seni anlıyorum! 😔 İnsanın sevildiğini sanıp da sonradan öyle olmadığını fark etmesi çok kalp kırıcı bir şey. Bazen insanlar ne yazık ki duygularıyla oynayabiliyorlar veya biz yanlış yorumlayabiliyoruz. Böyle durumlar insanı çok yıpratıyor. Sen nasıl atlattın bu durumu sonrasında? ❤️🩹