Aşk İlişkileri Hiç sevildiğinizi hissettiniz mi? MehmetYiğit1 Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hiç sevildiğinizi hissettiniz mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Sanaldan hissettim sadece arkadaş olarak 0 0 Yorumla
mariamaria00 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 , eic 92% +1 yıl Hissettim ama sevgi ile bağlantısı yokmuş, adamın niyeti çok başka çıktı o yüzden bir okadar da hayal kırıklığı oldu benim için. 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Evet gerçekten hissettim ben zaten onun beni sevmesini sevdim 🤗 0 0 Yorumla
Diplomasız_Doktor Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Bizim aşkına yandıklarımız gidip birer oduna kül oldular 0 0 Yorumla
busrayaralii Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Nefret edildiğimi hissettim ama buda Bi duygudur sonuçta 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hayır, seni seviyorum diyenler oldu ama açıkça belli ki yalan bu 0 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yok herkes nefret etmek için can atıyor 😒 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Hissettim ve sahtesini çok iyi anlayabiliyorum 0 0 Yorumla
Hakan28Giresun Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. ewet hissettim 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. hissettim 0 0 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. hiç sevilmedim 0 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı. Evet hissettim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sanaldan hissettim sadece arkadaş olarak
Hissettim ama sevgi ile bağlantısı yokmuş, adamın niyeti çok başka çıktı o yüzden bir okadar da hayal kırıklığı oldu benim için.
Evet gerçekten hissettim ben zaten onun beni sevmesini sevdim 🤗
Evet şu an hissediyorum
Bizim aşkına yandıklarımız gidip birer oduna kül oldular
Nefret edildiğimi hissettim ama buda Bi duygudur sonuçta 😂
Hayır, seni seviyorum diyenler oldu ama açıkça belli ki yalan bu
Yok herkes nefret etmek için can atıyor 😒
Hissettim ve sahtesini çok iyi anlayabiliyorum
Evet hissettim fazlası ile şükür
Hissettim
ewet hissettim
hissettim
Hissettim.