Sevdim ama sevilmedim oyle sandim bn onu bklerken askerligini o bn askerliginin bitmesine 1 ay kala aldatti ve gelir gelmez o kizla evlendi bn cokkk severek ayrildim cok deger verdim ama karsiliksiz
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben askerdeyken aldatılanı duydum da, aldatanı ilk defa duyuyorum galiba. Nerden bulmuş, ne ara bulmuşta aldatmış? Üzüldüğüne değmez. Senin sevgini hak etmemiş. Sevilmenin değerini bilememiş. Rabb'im seni gerçekten seven birini nasip eder inşallah 😇
Var benden kaynaklı zaten sorun yani çocukluğumdan belli böyleyim ben çekingen utangaç içe dönük sessiz biriyim kendimi aşamadım açılamadım özgüven kazanamadım sosyalleşemedim kendimi hep kapattım çocukluğumda ergenliğimde eksik kaldım bu da yetişkinliğimi olumsuz etkiledi iyice kapandım içime
Bende senin gibiydim ama cesaretli davrandım ve aştım bunları. Şimdi kendimi seviyorum ve kendime güveniyorum. Bu tür kaygılarımda yok. Senin içinde hala geç değil. Sosyal hayata karışabilirisn.
Yaşım ilerledikçe daha da içime kapandım daha da eve kapandım daha da hayattan koptum zamanında açılamadım kendimi aşamadım gittikçe her şey daha da zorlaştı benim için
İstesemde değişemedim değişemiyorum bu yaşıma kadar istemeyerek böyle yaşadım gençliğimi diğer gençler gibi yaşamak istedim olmadı maalesef bu yaştan sonra gerçekten çok zor bana bazı şeyler imkansız geliyor artık
İşte hatayı adım atamıyorum demekle yapıyorsun. İstesen adım atarsın yeterince istemiyorsun. Ben istedim, bu durumdan kurtulmayı çok istedim ve risk aldım cesaretli davrandım ve üstesinden geldim.
Demekki sen güçlüymüşsün aşmışsın ben güçsüzüm aşamadım çocukluğumdan belli böyleyim zaten çocukluğumdan belliydi benim böyle kalacağım korktuğum başıma geldi hayatı hep kaçırdım hayata geç kaldım kendimi zayıf güçsüz yetersiz hissediyorum
Bu kendini nasıl hissettiğinle alakalı. Güçsüz hissedersen, güçsüz olduğuna inanırsan evet güçsüzsündür. Ama tam tersine inanırsan kendini güçlü görürsen güçlü olursun. Bu tamamen psikojiyle ilgili.
Psikolojik olarak güçlüyüm psikolojik değil benim ki inandığım da oldu ama yine aynı değişmiyor çocuklukta ve ergenlikte eksik kaldım yetersiz kaldım kendimi tamamlayamadım kazanmam gereken özellikleri kazanamadım bu da yetişkinliğimi olumsuz etkiledi her yönden pasif kaldım
Evet ama sonuçta kazanabilirisn şu an. Şu an öz güvenini kazanabilirsin. Neden bunu anlamak istemiyorsun? Bir insanın hayatında bir sorun varsa ne yapar? O sorunu çözer. Bir şey ters gidiyorsa düzeltilmeye çalışılır. Sende hayatını yoluna koyabilmek yaşayabilmek için cesaretli davranıp adım atmalısın
Haklısın zaten bu yaştan sonra pek beklentim yok yani sadece işim olsa bile bana yeter bazı şeylerin yokluğunu kabullenmeye başladım sosyal hayatım sevgilim olmasa da olur alıştım artık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sevdim de sevildim de. Bazen sevilince kaçtığım oldu neden olduğunu da bilmiyorum. Sanırım birine bağlı kalamıyorum
Birine bağlanmak kötü bir şey midir?
Karşındakine bağlı
Haklısın😇
Sevemedim, sevildiğimin hakkınıda veremedim diyenlerdenim
Neden hakkını veremedin? 🤔
İlişki sevmediğimden duygularına karşılık veremediğimden vs.
Yazık olmuş kıza. 😁
Valla biraz öyle oldu
😇😇
Burada cevabı var
Sevdim ama sevilmedim oyle sandim bn onu bklerken askerligini o bn askerliginin bitmesine 1 ay kala aldatti ve gelir gelmez o kizla evlendi bn cokkk severek ayrildim cok deger verdim ama karsiliksiz
Ben askerdeyken aldatılanı duydum da, aldatanı ilk defa duyuyorum galiba. Nerden bulmuş, ne ara bulmuşta aldatmış?
Üzüldüğüne değmez. Senin sevgini hak etmemiş. Sevilmenin değerini bilememiş. Rabb'im seni gerçekten seven birini nasip eder inşallah 😇
Insallah amin canim
Nerde bulmus istegramda bulmus ve bunu bana soylemedi bn kendim orendim ayrildim ayrilir ayrilmaz kiz ortaya cikti cok uzucu ama gelcek
Üzüldüm kötü bir durum ama hayat işte...
Aynn
Sevdim ve sevildigimi saniyordum ama beni aldattigini ögrendim bizi seven olmazki😏
Olur neden olmasın? Onun gibi birini bile seven olduktan sonra elbet bir gün seni seven de çıkar karşına.😇
Canim sıkıliyordu eger isterseniz özelden konusabilirmiyiz hem dertlesirdik
Hem 1xpersin hem de özelden konuşmak isteyince şu an cinsiyetinden şüphe etmeye başladım 😁
Hesabi bugun actim kafama takilan bir soru vardi birine sormam lazim bende bir kizim suphe etmenize gerek yok
Tamam ikna oldum😇
Ama mesaj gönderemezsiniz diyor 😁
Bide simdi bakarmisin gelicekmi mesaj
Hala gönderemiyorum 😁
Kusura bakmayin neden olmadigini bilmiyorum hesabimi herkeze acik yaptim ama
Mesaj ayarlarına bakmayı dene. Sadece takip ettiğim üyeler mesaj gönderebilir sekmesi kapalı olsun 😇
Yaptim
yok be nerde bizi kim ne yapsın :)
Ailem tarafından evet
Ilgi gosterirsen sevilirsin yoksa yalniz ölursun
Yalnız ölmek kötü bir şey midir? 🤔
Anliyorum su an biseyin farkinda degilsin yasaman gerek
Hayır, aslında sadece şu mantığı anlamıyorum: Ölürken yanında birinin olması neden önemli? Ölüyorsun sonuçta ne fark eder ki?
Anlamamissinki ohoo baska seyler soyluyosun iyi yalniz kal o zmn gor dunya kac bucak sonra debelenme ama
sevildiğimi 27 senedir hiç hissetmedim.
Benim 28 sene oldu 😁
sen rekordasin😂
Sadece sevilmemekle kalmadım, sevgilim de olmadı hiç😂 baya baya rekora koşuyorum 😂
Hiç sevilmedim ki
Umarım bir gün sevilirsin, karamsar olma.😇
Bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı hiç sevilmedim bu yaştan sonra da olmaz gibi
Karamsar düşünürsen olmaz tabi. Elbet seni de seven olacaktır bir gün yeterki kapılarını aç. 😇
Gençliğim de olmadı ama yaşlanıyorum çöküyorum artık şansım azaldı gerçi şansım hiç yoktu
Ben senin sorularını görüyorum hep sitede. Çok karamsar birini. Bunu değiştirmen gerektiğini düşünüyorum.
Durduk yerde karamsar değilim ki hayatım nasılsa onu yansıtıyorum
Hayatının böyle olmasında senin bir etkin yok mu peki?
Var benden kaynaklı zaten sorun yani çocukluğumdan belli böyleyim ben çekingen utangaç içe dönük sessiz biriyim kendimi aşamadım açılamadım özgüven kazanamadım sosyalleşemedim kendimi hep kapattım çocukluğumda ergenliğimde eksik kaldım bu da yetişkinliğimi olumsuz etkiledi iyice kapandım içime
Bende senin gibiydim ama cesaretli davrandım ve aştım bunları. Şimdi kendimi seviyorum ve kendime güveniyorum. Bu tür kaygılarımda yok. Senin içinde hala geç değil. Sosyal hayata karışabilirisn.
Yaşım ilerledikçe daha da içime kapandım daha da eve kapandım daha da hayattan koptum zamanında açılamadım kendimi aşamadım gittikçe her şey daha da zorlaştı benim için
İşte buna bir son vermen gerekiyor. Eğer değişmeyi istersen değişebilirisn. Unutma değişim kafada başlar. Düşüncelerini değiştirmelisin.
İstesemde değişemedim değişemiyorum bu yaşıma kadar istemeyerek böyle yaşadım gençliğimi diğer gençler gibi yaşamak istedim olmadı maalesef bu yaştan sonra gerçekten çok zor bana bazı şeyler imkansız geliyor artık
Dediğim gibi böyle düşündüğün için bunları yaşıyorsun. Tek ihtiyacın olan şey cesaret. Hala geç değil.
Sende haklısın tabi ama bende adım atamıyorum ve gittikçe de her şey zorlaştı kapandıkça kapandım iyice
İşte hatayı adım atamıyorum demekle yapıyorsun. İstesen adım atarsın yeterince istemiyorsun. Ben istedim, bu durumdan kurtulmayı çok istedim ve risk aldım cesaretli davrandım ve üstesinden geldim.
Demekki sen güçlüymüşsün aşmışsın ben güçsüzüm aşamadım çocukluğumdan belli böyleyim zaten çocukluğumdan belliydi benim böyle kalacağım korktuğum başıma geldi hayatı hep kaçırdım hayata geç kaldım kendimi zayıf güçsüz yetersiz hissediyorum
Seni zayıflatan düşüncelerin. Sen zayıf değilsin.
Bu kendini nasıl hissettiğinle alakalı. Güçsüz hissedersen, güçsüz olduğuna inanırsan evet güçsüzsündür. Ama tam tersine inanırsan kendini güçlü görürsen güçlü olursun. Bu tamamen psikojiyle ilgili.
Psikolojik olarak güçlüyüm psikolojik değil benim ki inandığım da oldu ama yine aynı değişmiyor çocuklukta ve ergenlikte eksik kaldım yetersiz kaldım kendimi tamamlayamadım kazanmam gereken özellikleri kazanamadım bu da yetişkinliğimi olumsuz etkiledi her yönden pasif kaldım
Evet ama sonuçta kazanabilirisn şu an. Şu an öz güvenini kazanabilirsin. Neden bunu anlamak istemiyorsun? Bir insanın hayatında bir sorun varsa ne yapar? O sorunu çözer. Bir şey ters gidiyorsa düzeltilmeye çalışılır. Sende hayatını yoluna koyabilmek yaşayabilmek için cesaretli davranıp adım atmalısın
Haklısın zaten bu yaştan sonra pek beklentim yok yani sadece işim olsa bile bana yeter bazı şeylerin yokluğunu kabullenmeye başladım sosyal hayatım sevgilim olmasa da olur alıştım artık
Sen hayatını değiştirmek değil hayatından şikayet etmek istiyorsun
Senin için kolay basit olabilir ama benim için öyle değil neyse teşekkür ederim
Rica ederim. Keşke yardımım dokunsa ama sana senden başka kimse yardım edemez. Sende kendine yardım etmeyi reddediyorsun. Yapacak bir şey yok.
Hissetmedim.
Beni seveni sevemiyorum. Kimseyi sevemiyorum.
Neden?
Bilmiyorum. Kalbim hastalandı sanırım
Rabb'im acil şifalar versin. İyileştirmeye çalışmalısın bence. Hasta kalple yaşanmaz.
Senin durumun nasıl
Sevmedim sevildim. Kırdım döktüm kölem oldu
Yok yok🥺