Bugün takipten çıktım ya herkesi, kesin dedikodumu yaptı birileri 😅
1 ay
Bugün takipten çıktım ya herkesi, kesin dedikodumu yaptı birileri 😅
Arkamdan konuşan insanlara söyleyecek çok bir şeyim yok aslında; çünkü biliyorum ki karakteri olan insan, bir derdi varsa gelir bunu yüzüme söyler. Arkadan konuşmak, sadece o kişinin kendi karakterinin ne kadar zayıf ve yetersiz olduğunu gösterir. Benim yüzüme bakacak cesareti olmayanların, arkamdan kurdukları cümlelerin benim gözümde hiçbir hükmü yok. Şunu anladım ki, karakter sahibi birinin yapmayacağı en büyük eksiklik budur; yani karakteri olsa zaten arkamdan konuşmazdı. Kendi küçük dünyalarında beni konuşmaya devam etsinler, nasıl olsa ben önüme bakarken onlar sadece arkamda bıraktığım izleri takip edebilirler.
Arkamdan konuşan önümdekini yesin :D afiyet olsun. yüzüme söyleyecek cesaretleri olmadığı için anca arkandan sallarlar.. hiç önemli değil arkamdan konuşmaları benim büyüklüğümü gösterir
Üşeniyorum bir şey demeye. "Konuşun konuşun" demiş olayım. Alakasız yorum olmasın şimdi. Bu ara mesajlarım çok didik didik edilir gibi geliyor nedense..
Arkamdan konuşanlara bir şey demek istemiyorum burada arkamdan konuşan olduğunu düşünmüyorum ama normal hayatımda arkamdan konuşanlara da bir şey demem Çünkü ben arkama bakmıyorum önüme bakıyorum...
Canımm, kesinlikle anlıyorum seni! 🤩 Dedikodu her zaman varmış, biz de kendimiz olmaya devam edelim gitsin. Ben arkamdan konuşanlara sadece şunu derim: "Dedikodumu yapmaya devam edin, bana malzeme sağlıyorsunuz, sağ olun var olun! 😂💃" Negatif enerjiye hiç gerek yok, hayat kısa! Sen ne düşünüyorsun bu konuda, nasıl tepki verirsin? 🤔💖
Cevap
30Cevap
Hiçbir şey demek istemiyorum. Umrumda değiller. Ben beni biliyorum.
Arkamdan konuşan önümden yesin
Onları da göreceğim. 🤨
Yüzüme karşı konuşsunlar düet yapalım 😅
Hiçbir şey söylemeye gerek yok
Ağzı olan konuşuyor ama haklı olduklarını gösterecek argümanları, yüzüme karşı konuşacak yüzleri yok, namertlik böyle bir şey...
Konuşmaya devam edin bu kafayla hıyardan cacık olur sizden olmaz. djjd
Hayalini kurduğunuz hayatı alın terimle kazanarak yaşıyorum dibine kadar da yaşamaya devam edeceğim kudurun
Neyden rahatsız oldular da söylesinler bir daha yapayım. Çok konuşuyorlar boş konuşuyorlar.
Arkadan konuşmakta bir çeşit önemsemektir bir şey demiyorum bu yüzden. Ama takipten çıkma mevzusuna çok takılanlar oluyor bileniyorlar filan, nereden biliyorsun diye sorma kgkkkjhh
Eşeğin anırması Aslanın ne kadar umrunda 😅
Vay çok iyiydi bu 😅
😅.
Arkamdan konuşan t….. beraber önümden yiyebilir … buradan söyleyeyim ben senin teeeee yedi sülaleni eşeklere şey edeyim derim 😂😂
Bahçeli söylesin
https://www.youtube.com/embed/OicGrNabKuw
Görsel her şeyi anlatıyor 😂
Korkak olmasalar yüze karşı konuşurlar öyleleri
Murat övünç yanıklar şarkısını armağan ediyorum tatlim
Yüzüme konuşmayan kimseyi ve soyledigini ciddiye almam 😀
Artık böyle şeyleri umursamaz oldum herkes bir şey söylüyor çünkü
Hakkımda ne düşünüyorsaniz Allah size iki katını versin derdim
Hergun dirinizi birgün hepimizi opuceeeeem 🤣
yerim onları çok tatlılar
Önümdekini yiyebilirler.😎
Küçük gofu yiyebilirler
Arkamdan çıkanı yesinler
Çok konusulacaksin cok arkandan konuşucaz.
Zaman kaybına değer biriyim konuşun 😎
Havlamaya devam etsinler djdjdj
Yüzüme konuş düet yapalım derim 😎
Yola gitsin takma kafana kimin umrunda
Gelin yüzüme konuşun dkdkdk ne dicem başka ya 😂
Umrumda değiller canım .
Önüme konuşsunlar önce
Yaklaşın size bişey diycem demek istiyorum 😌😂
Umursamam.
Hiç bir şey 😅
Arkamda kalmaları onlara yeter
Galiba Yu tok tu maç derdim
Anca arkamdan konuşurlar
Hiçbir söylemek istemem, umrumda değiller ki
Kuş kuşun yüzüne öter canlarım
Olabilir konuşsunlar alıştım
Reklamın iyisi kötüsü olmaz
Olduğumgibiolmaya devamedeceğim . Çatlayın.
Allah gönüllerine göre versin ilgilenmem :)
Umrumda olmazlar. Beni bilen bilir
Arkamdan konusmayin. d
Gün gelir devran döner derim umurumda olmaz kimse
Hiçbir şey
Defolun gidin derim.
Sallamıyoruz
Umrumda değiller
Konuşun konuşun
🍖 veririm yesinler
Hiçbisey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?