Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u 1 yılEvet konuşanlar var tabi ki de. en basitinden bu sitede arkamdan konuşan dedi kodu yapan bazı gereksizler var. kim bilmiyorum ama kulağıma geliyor insan çekemediği kişiyi kıskandığı kişinin arkasından konuşurmuş ben sadece acıyorum bu tür insanlara ve kendi eğlenceme bakmaya devam ediyorum. ayrıca İnsanın arkasından konuşmak, birçok kültürde olumsuz bir davranış olarak kabul edilir. Bu eylem, kişinin yokluğunda onun hakkında konuşmak, genellikle olumsuz veya eleştirel bir şekilde, olarak tanımlanır. Kişinin başarısını veya sahip olduklarını kıskanmak, arkasından konuşmaya yol açabilir. Kişiye karşı duyulan öfke veya kırgınlık, doğrudan ifade edilemediğinde, arkadan konuşma şeklinde ortaya çıkabilir. Bazı insanlar, dedikodu yapmayı bir eğlence veya sosyal etkileşim biçimi olarak görürler. Kişinin itibarını zedeleyerek veya hakkında olumsuz söylentiler yayarak güç ve kontrol elde etmeye çalışmak. Başkalarını eleştirerek veya küçük düşürerek kendi özgüvenini artırmaya çalışmak.
36 Yorumla- 1 yıl
Birisi bir hesap açmış. Senin nickininden barışı atmış savaş yapmış gerisi aynı. Bu kadar taklitçilik olur ya 🤣
- 1 yıl
@zorundamiyimefsane işte hayranlarımdan birisi abi ama bilmiyorlar ki biz kaç hayran eskittik 🤣
- 1 yıl
Ahaha aynen barışçığım 🤣
- 1 yıl
🙏🤣
- 1 yıl
Taklitçiler aslını yaşatırmış 😀
- 1 yıl
Kesinlikle 🙏
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
u 1 yılHiçbir fikrim yok. Konuşan varsa benimle ilgili cekemedeğinden ve onun istediğini yapmadığımdandır.
Dün iş yerinde kızlar tutturdular "Yüzünde işlem var" diye. Meğer konuşulmuş çok güldüm, "Yüzümde hiçbir şey yok, genlerim iyi" dedim, ama kabullenmek istemediler. "İmkansız yüzünde bir şeyler var bu yaşta böyle olmaz. Gittiğin yere bizi götürmek istemiyorsun." dediler.
İnsanlar inanmak istediklerine inanırlar. Gerçeği kabullenmek bazı kişilere zor gelir.
112 Yorumla- 1 yıl
Annem salatalık kabuğu ve domates sürerdi. Sende onlara bu tarifi ver 🤣
- 1 yıl
Botoks dolgu var diyorlar. 🤣🤣 Yüze yapılan ışık bilmem nesi filan sayıyorlar işte 🤣🤣
Bı yerde gurur duydum kendimle ne kadar iyi görünüyorum diye, maşallah 🧿💯🤣 bana... - 1 yıl
Nazar değdirmesinler de 🧿😂
- 1 yıl
Hiç sorma 🤣🤣 gereken duaları okudum...
- 1 yıl
Sen yine de bir güzellik otu yak üzerinde gezdir. 🤣
- 1 yıl
Yok daha neler üşenirim ben🤣🤣 bakım kremi filan bile sürmeye üşeniyorum 🤣🤣
- 1 yıl
Çatlamaktan iyidir 😂
Üzerinde gezdir dumanını. Eski toprak biliyorsun da güzellik otunu nasıl kullanacağını 🤣 - 1 yıl
Onların lafıyla bana bir şey olmaz, Rabbim sakınır beni😀
- 1 yıl
İnşallah. Çok amin 🤲🧿
- 1 yıl
Amin
- 1 yıl
Teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim sayın uberim 🌹😊
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılİllaki vardır canım , ama bilmek ya da duymak istemem çünkü herkese göre şekil almam ya da herkesi memnun etmem mümkün değil , ama dostum bunu yaparsa işte bu beni incitir arkamdan konuşmak yerine gelsin yüzüme söylesin
58 Yorumla- 1 yıl
Yüzümüze söylemeye cesareti olmayanlar işte :D
- 1 yıl
Ya yavrum öyle bir şey ki yüzlerce insan var göklere çıkartıyor , iyiligimizi güzelliğimizi fark ediyor seviyor destekliyor ama 3 5 kişi geliyor aşağıya çekiyor yerden yere vuruyor kimseye kendimizi zorla sevdiremeyiz ki onlar görmek istedigi gibi görüyor buda bizi kötü biri yapmaz o onların bakışı ne desek boş olur biz sevenlerimizle yolumuza devam edeceğiz yoksa burdan keyif alamayiz ki
- 1 yıl
Moviş Moviş tabi ki illa vardır arkadan konuşan bence çok vardır. Şekil almaya gerek yok diyorsun da... Ee el insaf ama şimdi ne yapayım canım senden şimdi Allah yaratmış şeklini şemailini sen tut birde üzerine giymiş takmış takıştırmış yakmış yapıştırmış sürmüş sürüştürmüş yürümüyor adeta hava da süzülüyor şimdi gel de arkasından konuşma şimdi Ama ben Maaaaşallah diyorum genel de
- 1 yıl
- 1 yıl
1 yılKesınlıkle dusunuyorum tam lıste vereyım
Yengem
Arkadas grubumuzdan kendını soyutlayan kız
Is yerınde Ihsan amca
Is yerınde Pako abla
Is yerınde Tugba abla
Babannem
Ikı kuzenım15 Yorumla- 1 yıl
Hahaha harika :D
- 1 yıl
Keske en ıı cevap olmasaydı ama tskler djdndjsjsjajah
- 1 yıl
Neden listedekiler mi görürler :D
Rica ederim 🌹😊 - 1 yıl
Allahın bıldıgını hasa kuldan saklayamayız herkes gorebılır sıkıntı yoksss sjsjsjs
- 1 yıl
O yüzden en iyi cevap oldu ya :D
Yapay Zeka Cevapladı
Ne kadar da güzel bir söz seçmişsin! 😊👍 Arkandan konuşan insanlar, genelde kendi mutsuzluklarını başkalarına yansıtan kişiler oluyor. Onların söylediklerine takılmak yerine, sen kendine odaklan, mutlu ol. 🌟 Herkesin ne düşündüğüyle uğraşmak seni sadece yorar. Pozitif kalmaya çalış ve bu tür insanları hayatında mümkün olduğunca geri plana at. 💪 Unutma, sen her şeyinle değerlisin. 💙🕊️
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
56
Cevap
19Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılKonuşsunlar, kudurtsunlar kendilerini, kudurup kudurup dursunlar. Doldursunlar kendilerini bana karşı, alsınlar günahımı , ben de helal etmeyim hakkımı, ikiyüzlü yalakalar birbirlerinin de arkalarından konuşuyorlar, sövüyorlar, içten içe birbirlerinden nefret ediyorlar, birbirlerini bana karşı savunuyorlar ama birinden birinin başına bir şey gelse sevinç çığlıkları atarlar, ben de böyle leş kişilerle bir arada olmayarak, görüşmeyerek, reddederek, hadlerini bildirerek, rehberimden silerek hayatımdan çıkardım. Şeytanlar şeytanlarla takılsın, şeytanla takılan da farkında olmadan şeytanlık yapar
11 Yorumla- 1 yıl
Şeytan olmuşlar çünkü.
Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet, mutlaka arkamdan konuşanlar vardır. Herkesin bir fikri, bir yorumu oluyor sonuçta. Bazen iyi, bazen kötü şeyler söyleniyor ama önemli olan benim ne bildiğim, ne hissettiğim. İnsanlara kendimi olduğum gibi gösteriyorum, gerisi onların bakış açısına kalmış. Kendi hayatımla ilgilenmek, kim ne demiş diye düşünmekten daha değerli. Çünkü bir insanın hakkında konuşulanları takması, kendi enerjisini tüketmekten başka bir şey değil.
21 Yorumla- 1 yıl
Fikir ile ilgili değil dedikodu
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Arkamdan konuşanlar var mı bilmiyorum ama sanmıyorum, yoktur diye tahmin ediyorum şimdiye kadar kimseye kötülüğüm ve zararım olmadı kendi halimde takılan biriyim eğlence için giriyorum zaten. Arkamdan konuşsa da hiç umrumda değil. En iyisi kimseye takmamak bize güçlü kılar unutma.✨
22 Yorumla- 1 yıl
Sende biliyorsun bazı şeyler olmuştu. Hepsine engel attım o gün bugün. İşin aslını bilsen çok farklıydı neyse geçti gitti.
Tabii ki. Haddini aşan olunca da haddini bildiriyorum. İnsanlara verdiğim gereksiz güven hissiyatı sayesinde herşeylerini kolaylıkla açarlar. Çoğu zaman sormam bile. Eğer canımı sıkarsa o bilgilerle gece uykularının kaçmasını sağlarım. Kimseye anlatmam ancak bu onu korkutmayacağım manasına gelmez.
21 Yorumla- 1 yıl
Aynı ben bu yazdıkların.
İt ürür kervan yürür valla konuşan 💩mu yesin
22 Yorumla- 1 yıl
Tövbe :D
- 1 yıl
Haha doğru demiş 😂 ne tövbe tövbe 😂
Arkamdan konuşanlar var. Çevremde bazı ispiyoncu şahıslar var. Onlar sağ olsunlar yemez, içmez bana yetiştirirler hem de kahve eşliğinde 😅 maşallah.
32 Yorumla- 1 yıl
Ahaha maşallah 😅
Eksik olmasınlar.
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 1 yılSanmıyorum ben kendi halinde olan biriyim, zaten hayatım iş, dizi, alışveriş, spor kimseye bir zararım olmamıştır, bu sebeple uzak ihtimal jlşş
27 Yorumla- 1 yıl
Umarım öyledir 😂
- 1 yıl
Ben siteden sadece toplasak kişiyle konuşuyorum, biri moderasyon arkadaşım şikayet için diğeri kankam günlük hava su muhabbetleri reelsler. Son plana da ilgi duyuyorum ve hiç falsom yok, Bu sebeple çok uzak ve eminim 😄
- 1 yıl
Üç *
- 1 yıl
Son olana * klavye beni öldürecek 🤣
- 1 yıl
Oluyor arada öyle şeyler 😅
- 1 yıl
Az önce asaletimiz altında ezilsin yazacağıma edilsin çıktı 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Ahaha komik şeyler de çıkabiliyor. Yeter ki sıkıntılı kelimeler çıkmasın 😂
Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Biliyorum bir kısmını :D
Lütfen konuşun yapmadığım şeyleri yapmışım gibi gösterin olayları istediğiniz gibi lanse edin
Günahlarımı sırtımdan alıcak birisine ihtiyacım var 😂
22 Yorumla- 1 yıl
Biraz alın günahları 😂
Aile & Toplum konusunda 952 cevap paylaştı. Her ne kadar arkamdan konuşulacak bir insan olmasam da insanın yüzüne konuşamayacak kadar korkak insanların olduğunu biliyorum
31 Yorumla- 1 yıl
İkili oynuyorlar hocam ✌️👏
1 yılDüşünmüyorum etrafımda bunu bana düşündürtecek insanları anında engelliyorum ya da çıkarıyorum.. bugün senin gözünün önünde birisinin arkasından konuşup onu linçleyen yarın sana bunu yapmacaginin garantisini hiçbir zaman vermez...
14 Yorumla- 1 yıl
Ya sorma birde yüzüne baka baka yapanlar oluyor 🤣
- 1 yıl
Uzak durmak en güzeli
- 1 yıl
Geliyor buluyorlar 😂
- 1 yıl
Bulsa bile yüz göz olmadan uzakta durmak gerek
Elbette düşünüyorum ve kimlerin konuştuğunu da tahmin ediyorum. Ama umursamıyorum ve o kişilere mesafeli davranıyorum.
21 Yorumla- 1 yıl
Ben duramıyorum :D
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Düşünmeme gerek yok zaten biliyorum gerçi kendi kazdıkları kuyulara kendileri düşüyorlar bende bir güzel gülüyorum onlara 🤣
27 Yorumla- 1 yıl
Ooo bilmekte güzel 😅
- 1 yıl
Ciddi olamazsın. İş yerinde mi 🤣
- 1 yıl
Ahaha iyi olmuş 😅
- 1 yıl
Bende çok gülerdim 🤣
- Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılTabiki diyorlardır mervenin niye sevdiği yok niye dışarı çıkmaz niye çalışmaz benim kızım evlendi o sonda kaldı niye? niye bize gelmiyor iş yaptırırım diye mi?
21 Yorumla- 1 yıl
Vay vay vay 😀
Birde kulağınıza geldiğini bilmezden gelirler.
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Düşünüyorum insanların ağzı torba değil buzesin umrumda değil 😂
24 Yorumla- 1 yıl
Bazı kişilere ve yaptıkları bazı şeylere insanın mecbur umrunda olmaması olmuyor. Sevdiğim insanlara zarar verecek birisi ise tabii ki korumak istiyorum. Yalama iki yüzlü insanlardan nefret ederim. Bir de yalancı olanlardan. İnsanların yüzüne baka baka yalan söylüyor bir de öyle insanlar var.
- 1 yıl
Ahaha çok zor. Çok yakındalar çünkü.
Evet çekemeyenler çok var
Bu şarkı beni çekemeyen arkamdan konuşanlara gelsin😂❤💕
https//youtube. com/shorts/HnRQZ5PUxB8? feature=shared22 Yorumla- 1 yıl
Ahaha harika 😂
u 1 yılArkamdan konuştukları için bilmiyorum, g’tümün kulakları yok, ağzı da yok cevap da veremiyor.
212 Yorumla- 1 yıl
Ahaha 🤣
En azından kulağına geliyordur bir şeyler. Benim mesela geliyor. Kuşlar sağ olsunlar haber veriyorlar. - 1 yıl
Gelemiyor, kuş beyinli insanlara da tüm iletişim yolları kapalı. Bana laf getiren, alır benden de laf götürür. Artık kaç yaşına geldik :D bunları bilmek gerekiyor, değil?
- 1 yıl
Benimle ilgili olan bir şey getirsinler kapım açık 😅
En azından dostumuz düşmanımızı bilelim - 1 yıl
Çünkü yüzümüze baka baka gülenler arkamızdan iş çeviriyorlar.
- 1 yıl
Gerçek dost kimdir biliyor musun? Senin olmadığın ortamda arkandan atıp tutan olursa, o ortamda onların ağzını payını verip susturandır, sana laf taşıyan değil. Seni savunan, adının dahi geçmesine müsaade etmeyendir. Yüzüne baka baka gülenler de zaten ‘arkadaş/dost’ sandıklarındır, düşman gelip yüzüne gülebilmemeli
- 1 yıl
Güzel söylüyorsun da işte bazen dediğin şeyler olmuyor.
- 1 yıl
Öyle olamamasının sebebi, arkadaşlarını doğru seçememen 😅
- 1 yıl
Hahaha neyse 🤣
Başka bir şey demeyeceğim 😎 - 1 yıl
Diyemezsin çünkü efso, hayırlı işler 😄
- 1 yıl
Sen sorumu beğen hep hatırlatıyorum
- 1 yıl
Beğeni için teşekkür ederim hiç eksik etmezsin 😅
- 1 yıl
Ay çok önemli
- Aile & Toplum konusunda 433 cevap paylaştı.
1 yılDüşünüyorum tabii. Herkesin kovanına çomak sokarsan, konuşurlar tabi😬
13 Yorumla- 1 yıl
Ahaha ben mi. Hiç öyle huylarım yoktur. 😂
- 1 yıl
😅 aaa yanlış yazmışım. Kendim işin yazmıştım o cümleyi.
- 1 yıl
Bende diyorum ne oluyor :D
Düşmanlarımdan zannettim seni :D
1 yılBilmiyorum olabilir ama sorun değil bu benim zarafetimden kaynaklaniyor
11 Yorumla- 1 yıl
Vayy şekil cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılOlmuştur muhakkak yüzüme soylecek cesaretleri yoksa anca arkadan konuşurlar
11 Yorumla- 1 yıl
Öyle oluyor evet :)
1 yılHerkes birbirinin arkasından konuşur onların günahı
11 Yorumla- 1 yıl
Evet öyle illaki konuşur herkes.
1 yılMasadan kalkmazsa oturmaya devam ediyor olur ama
13 Yorumla- 1 yıl
İllaki kalkıyorsun. Lavaboya gitmeye bile fırsat yok 😀
- 1 yıl
Günahını hafifletirler o zaman jsjs
- 1 yıl
Alsınlar o zaman biraz daha 😂
1 yılVardır mutlaka.. İftira atan, manipülasyon yapan, yalan yanlış şeyler anlatan... Umrumda değiller..
13 Yorumla- 1 yıl
İllaki vardır 🤣
- 1 yıl
Dilleri kopasıcalar.. 😄
- 1 yıl
Adı batasıcalar 😀
1 yılSen konuşulanilirsin atış serbest Yunan heykeli gibisin hthmhrtjgrhb
11 Yorumla- 1 yıl
Ahaah eyvallah 😂
Ama değilim bence 😅
- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılDüşünüyorum ve isim isim de biliyorum sadece en uygun anı bekliyorum pişman etmek için
11 Yorumla- 1 yıl
İsim işim maşallah 🤣
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Düşünüyorum çünkü öyle olduğunu biliyorum ama güzel tarafı her arkamdan konuşan da kötü konuşmuyor bazıları çok güzel şeyler söylüyor onu da duyuyorum :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe çirkin bir şey arkadan konuşmak ama sen bana WhatsApp grubunuz olduğunu sitede kim ney konuştuğunuzu demiştin
11 Yorumla- 1 yıl
Evet zamanında bir gruba düşmüştüm. Erken kurtuldum çok şükür. Nerede karaktersiz oradaymış. Sen kimdin ki.
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yıl"Düşünüyorum, öyleyse varım." diyen Descartes'a katılıyorum.. 😂😂
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYani düşünmüyorum konuşulacak bir hayatım yok
11 Yorumla- 1 yıl
Vardır belki de
1 yılİnsanlara çok fazla değer vermediğimden fazlada umursamıyorum. şu an ciddi olarak değer verdiğim tek bir kişi var.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılMutlaka her zaman arkada konuşanlar olacaktır. Önemli olan onları takmayıp karakterli bir şekilde devam etmek.
10 Yorumla Evet düşünüyordum ama artık biliyorum ki gerçekten arkamdan konuşanlar varmış çok da önemli değil valla konuşan dönsün kendine baksın
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 451 cevap paylaştı.
1 yılArkamdan konuşan olduğunu pek düşünmüyorum. Yüzüme konuşanın hakkından gelirim arkamdan konuşan da geride zaten. Konuşsun dursun.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. İlla ki var, farkında olmadan kulağıma geliyor zaten
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılVarsa bile bu onların sorunu böyle şeyleri düşünmekle uğraşamam ya boş işler
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 755 cevap paylaştı.
1 yılKalkmadan önce bayağı bi malzeme veriyoruz kimseyi yormuyoruz 🤗🤗🤗
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı. İllaki oluyor maalesef
21 Yorumla- 1 yıl
Evet illaki
- Aile & Toplum konusunda 862 cevap paylaştı.
1 yılDüşünmüyorum ama eminim 😂
210 Yorumla- 1 yıl
Vay vay vay günahını da alırlarmış perciğin 🤣
- 1 yıl
Diyosun 🤣🤣
- 1 yıl
İvit 😀
- 1 yıl
Allah onları affetsin 😅
- 1 yıl
Affetmesin 😀
- 1 yıl
Yok yok affetsin 😅
- 1 yıl
Etmesin 😂
- 1 yıl
Tövbe tövbe 😂
- 1 yıl
Hortum kıble işine döndü 🤣
- 1 yıl
Hahaha 🤣
Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. sanmam konuşmaz minnoşlar
21 Yorumla- 1 yıl
Çok minnoşlar. Yılan misali 🤣
1 yılOlmaz mi ya orman evladi dolu memleket :D
13 Yorumla- 1 yıl
Orman :D
- 1 yıl
Anla iste 🤣
- 1 yıl
Anladım anladım :D
1 yılDüşünmüyorum biliyorum
11 Yorumla- 1 yıl
Vay be eminsin demek
1 yılYok varsa da arkamda kalır umursamam
12 Yorumla- 1 yıl
Kalsınlar ✌️👏
- 1 yıl
😄😄
Tabiki haberleri geliyor
14 Yorumla- 1 yıl
Yakala onları tenhada :D
- 1 yıl
Tenhada olmuş kadar oluyor desene :D
- Aile & Toplum konusunda 554 cevap paylaştı.
1 yılhttps//youtu. be/CWvlq2as8vc? si=H-gOlZAMlzv2cfeT
13 Yorumla- 1 yıl
Onlar zaten çekmiyorlarr , ordan çek burdan cekk ❤️😹 https://youtu.be/CWvlq2as8vc?si=H-gOlZAMlzv2cfeT
- 1 yıl
ahahha güzelmiş :D
- 1 yıl
💅🏻
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılKonuşan konuştuğuyla kalıyor icraate olan benim
11 Yorumla- 1 yıl
Vay harika cevap.
senin en çok ben arkandan konuşuyorum (!)
14 Yorumla- 1 yıl
Ya cidden mi 🤣
Bende diyorum kulağım çınlıyor hep - 1 yıl
Ahaha Allah'tan yabancı değil ve uzak birisi değil. Sevdiğim biriymiş 😅🧿🌹
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. valla hiç umurumda değil
11 Yorumla- 1 yıl
Güzel ✌️👏😀
Evet devamlı konuşurlar arkamdan
12 Yorumla- 1 yıl
Hadi ya hainler.
- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u 1 yılKonuşuyorlardir galiba
11 Yorumla- 1 yıl
Galiba mı 🤣
Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yoo niye konuşsunlar ki
13 Yorumla- 1 yıl
Ooo konuşmazlar mı. Belli mi oluyor bulurlar bir şey.
- 1 yıl
Söylerim görünce 😅
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılTabi ki düşünüyorum, kıskanç kopekler var🤣
12 Yorumla- 1 yıl
Çatlasınlar 😂
- 1 yıl
Patlasınlar
- Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı.
1 yılKonuşanlar var bea. Özellikle iş yerinde.
11 Yorumla- 1 yıl
Vardır olmaz mı ya öyle insanlar.
- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle umrunda mı hayor 😂😂
11 Yorumla- 1 yıl
Sallamıyorsan güzel ben kafaya takıyorum
- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılDüşünmüyorum. Biliyorum.
10 Yorumla
1 yılSanmıyorum, düşünüyorum yok öyle birileri
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 656 cevap paylaştı.
1 yılKonuşan konuşsun. Umrumda değil.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılİlla ki vardır ama takmıyorum
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılEvet, kuşlar söylüyor bana 😏
10 Yorumla
1 yılVardır illa ki ama umurumda değil
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Olmaz mı hiç?
22 Yorumla- 1 yıl
Değil mi müdürüm 😂
1 yılBilmiyorum abi
22 Yorumla- 1 yıl
Ortalık sakin sanki ondandır.
- 1 yıl
Hareket katalım o zaman 😅
- Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı