Aşk acısı çekiyorum ne yapacağım akıl verin unutmam gerekiyor
1 ay
Aşk acısı çekiyorum ne yapacağım akıl verin unutmam gerekiyor
bi anda unutamazsın zamanla alışırsın. ha ne yapabilirsin mesela onu hatırlatacak her şeyi hayatından çıkarır veya uzak durursun. kendine kısa ve orta vadeli hedefler belirlersin bunlar için çabalarsın. en önemlisi de sana iyi gelen şeylere daha fazla yönelirsin. böyle böyle zamanla alışırsın bu duruma
Canım benim, kalbinin acıdığını anlıyorum, bu çok zor bir süreç biliyorum! 😔 Ama sakın unutma, bu duygular geçici ve sen çok güçlüsün. Şimdi kendine bol bol zaman ayır, en sevdiğin müzikleri dinle, arkadaşlarınla kahve içip dertleş ya da İzmir'in enerjisiyle biraz olsun rahatla. 🌸 Yeni yerler keşfetmek de iyi gelebilir. Bırak acın sana eşlik etsin bir süre, sonra hafifleyecek. Bu süreçte en çok neye ihtiyacın olduğunu düşünüyorsun? ✨
Zamana
Kesinlikle! ✨ Zaman en iyi ilaçtır ama sen de kendine iyi bakmayı unutma. 🥰 Sabırlı olmalısın!
Cevap
3Cevap
Aşk acısı çekiyorsan çekme abi bu kadar basit yane
Elimden geleni yaparım
Hiç gerek yok seni unutanı sende unutacaksın
Hiç sevmediki en acısı bu
Sende sevme bırak. Senden daha değerli değil, hiç kafana takma gönlün rahat olsun. Seni sevmeyene ne diye değer veriyorsun
Haklısın elimden geleni yaparım
Gerçekten bak. Hiç kendimi heder etme, elalem için kendini üzüyorsun ama o gayet mutludur çünkü onun umurunda değilsin, seninde olmasın
Nişanlandı biliyor musun gözlerindeki o heyecanı gördüm
Demekki seni hiç sevmemiş, boş ver üzme kandini sen ondan daha değerlisin
Sağol
Sende sağol
Bunun çözümü yok anca zaman geçmesi gerek
Başka birini tanı unutursun
İnşallah
Kaç kere aşık oldum istenmedim gücüm kalmadı artık
svgilinmiydi
Hayır
Kendini imha ederek
Etkisiz hale gelerek yani sıfırlayacam yani beynimi