Ben dayımın müdürlük yaptığı mağazada çalışan bir buçuk senedir hoşlandığım kıza yazın yüzyüze gelme fırsatı vermediğinden facebooktan açıldım. Oda ona hiçbir saygısızlığım olmadığını, çok içten ve cana yakın olduğumu, iyi bir insan olduğumu ama arkadaş kalacağımızı söylemişti. Duygusal davranıp o üzülmesin diye kabul etmiştim. Sonra hiç yüzyüze görüşmedik. Bana doğum günümde iyiki varsın iyiki tanımışım demişti. Umutlanmıştım. Hep ben uzun yazıyordum o isteksiz ve kısa cevap atıyordu. Aradan birkaç ay geçti. Baktım olmuyor. Arkadaş kalmamızın bana acı verdiğini ve gelecektede zarar vereceğini, onu unutamadığımı, acı çektiğimi, elimde olmadığını, beni anlamasını istediğimi uzunca yazdım ve biz arkadaş kalamayız yazdım. Oda lütfen yapma böyle sen böyle söyledikçe ben daha çok üzülüyorum başkalarına bak sen benim arkadaşımsın dedi. Bende başkaları hislerimin önüne asla geçemez ben seni arkadaş değil, evleneceğim biri olarak görmeyi hayal ederdim dedim. Arkadaşlık bana acı veriyor anlayamazsın kolay şeyler yaşamadım umudu kesmek zorundayım tanıdığım için sağol deyip faceden engelleme nedenimi belirttim ve engelledim. Çok vicdan azabı çekiyorum. Kötü birşeymi yaptım? Arkadaş kalamazdım. İlerde sevgilisi olduğunda görmeye dayanamazdım. Sizce onun çokmu kalbini kırmışımdır? Üzülmüşmüdür? Ne yapacağım acı çekmemek için? Sizce o kızın gözünde çokmu alçalmışımdır? Benim bu mesajı atıp engellememden 5 gün sonra kızın işten ayrıldığını öğrendim. Dayıma anlattım senle ilgisi yok maaşı az gelmiş daha yüksek maaşlı iş bulmuş dedi. Ama benim yüzümdenmi çıkmıştır öylemi denk gelmiştir anlayamadım. Bunu Nasıl anlarım? Ben kötü birşeymi yaptım? Arkadaş kalamazdım ama onun işten çıkmasına sebep olacak birşey yapmadımki sizce?
Cevabın nedir?
Öncelikle kızın gözünde nasıl göründüğünün umursamaktan vazgeç. Ve kendini de bir şeyler için suçlama. Onun kalbini kırmadın. ya da o sana yanlış bir şey yapmadı. Her ne kadar insanın geleceği kendi verdiği kararlar doğrultusunda ilerlese de birde iplerin bizim elimizde olmadığı bir kısmı vardır. Seni reddetmesinin nedeni senin eksik ya da yetersiz olman değil. Asla ama asla böyle düşünme. Bir keresinden biry erde okumuştum seninlede paylaşmak istiyorum :
Hak ettiğinle karşılaşman için haketmediklerinin gitmesi gerekir. Tıpkı hayatında seni mutsuz edenlerin gitmesi gerektiği gibi. Yani aslında hayatında kötü olan hiçbirşey yok şu anda. Ama senin kötü zannettiğin çok fazla iyilik var unutma..110 Yorumla- +1 yıl
Peki işten niçin çıkmış olabilir? Benim onu engellememden 5 gün sonra çıkması tesadüfmü? Ben kötü birşey yapmadımki. Bu beni düşündürüyor :(
- +1 yıl
Türlü türlü sebepleri olabilir. Ailesi daha fazla çalışmasını istememiş olabilir, belki zaten gizli bir ilişkisi vardı ve sevgilisi çalışmasını istemedi, belki okumaya karar verdi... her şey olabilir.
Ama diyelim ki seninle daha fazla yüz yüze bakmak istemedi. Bu da olabilir. Ama bundan da kendini suçlayacağın bir durum yok. :)
- +1 yıl
Diyelimki benimle yüz yüze bakmak istemedi. Bu benden soğuduğunu ve görmek istemediğinimi gösterir yoksa iyiliğim içinmidir?
- +1 yıl
Ama ben ona kötü birşey yapmadımki rahatsız edeceğimini sandı? :(((
- +1 yıl
Ama gerçekten öyle ben ona kötü birşey yapmadımki zaten ben ondan uzak durma kararı almıştım onun benden kaçmak için işten çıkmasına gerek yoktu zaten Oray'a hiç gitmiyordum :(
- +1 yıl
Ama neden bana hak vermeyip yanlış yaptığımı düşünebilir o zaman?
En İyi Cevaplar
+1 yılGerçekten biz neyizarkadaşlr. Neden bu kadar aceleciyiz, her istediğimiz hemen olsun deyip yalvar yakar yaşıyoruz her şeyi. Keşke arkadaş olsaydınız ki öyleydiniz de zamanla bir birinizitanıya tanıya güvenip aşkı bulsaydınız ne kaybederdin. Kadınlar farklı arkadaşım. Onlar aşk ile sevilmek, güvenmek, inanmak isterler. Ben senin yerine olsam derhal engeli kaldırır merhba der özür dilerim ve barışmak adına yemeğe davet eder küçük bir hediye ile de gönlünü lır bir daha da hiç bırakmam elini. Bırak taseni tanısın ve kim bilir bel kide seni çok sevecek ve aşka dönüşecek aranızdakiler. Evet şimdi hemen hiç vakit geçirmeden kaldır tüm engelleri...
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Inan bana üzülmedi. Işten ayrılması nedeni, niye sen olasin ki? Deli misin? Ben o kiz olsam, hiç bir Erkek için işimden ayrilmam. Neden öyle duygusal düşünüyorsun? Kırılmış olsada senin yüzünden Işten ayrılmış olamaz. Bunu kafana sok. Vicdan azabı'da çekme, sen kandirmadigi için şükür et, seni seviyorum deyip kullanmadigini şükür et. Sana dürüstçe 3 kere demiş seni arkadaş olarak görüyor diye. Sen engellesen nolur engellemesen nolur? Onun umrumda değilsin arkadaş olmak bahane tamamen. Üzülme ve yoluna bak. Karşına birgün iyi bir Kiz, seni seven bir Kız çıkar. Ozaman onun gittiğine şükür edeceksin iyiki olmadi diyeceksin
36 Yorumla- +1 yıl
İnşallah öyle olur ben daha öncede size bu konudan bahsetmiştim ve engelleyip unutma yoluna girmiştim. Bu olaydan 5 gün sonra 3 senelik sevdiği işinden ayrılması beni şoke etti ve o yüzden konuyu tekrar açtım. Nasıl denk geldi anlayamadım. Herhangi Zaman'da çıksa neysede ben arkadaş kalamayız deyip duygusala bağlayıp engelliyorum ve birkaç gün sonra çıktığı haberini alıyorum bu yüzden tekrar sarsıldım. Geri toparlanmaya çalışıyorum
- +1 yıl
umrun da bıle degıl bence senın acı cekmen o hayatına bakıyo emın ol kardesım en dogrusunu yptın uzk klarak merk etme zmnla duygun korelıyo taslasıyorsun karsındkıne krsı emn ol bk bnde terkedıldım ıstenmedım 4 ay cktım snra bnde sıldım artk dha rhtm ve bırgun o mutsuz olck emınm kı allah var yukarda sıkma canını
- +1 yıl
Beni üzen bir diğer konuda çok içine kapanık sessiz biriyim hiç kız arkadaşım olmadı 23 yaşındayım kimse beni sevmezmi evlenemezmiyim Mutlu olamazmıyım bunlara üzülüyorum fazla sosyalleşemiyorum elimde değil değişemiyorum :(
- +1 yıl
tabıkı olursun öyle dusunme bak nasıbın olan senınledır sen nere gıdersen gıt peşınden gelır sadece sabır gerek cunku allah katında daha onun vaktı vardır vaktı gelmemıstır ama emın ol bırgun o nasıbın peşinden gelmek yerıne bır hamle yapıp kapını calacak karsına cıkacak kardesım sen uzulme sadece allaha sıgın hayırlıısnı ıste yeter kı ınsanın alın yazısı degısmez brtek
- +1 yıl
İnşallah kardeşim çok üzülüyorum canım yanıyor hayatıma biri girse evlensem onunla ağlayıp gülsem, onu korusam daha ne isteyim ama olmuyor karakterim böyle herkes değiş diyor yapamıyorum bu halimle kız çıkarmı karşıma kızlar genelde benim gibi duygusal erkekleri pek sevmiyor
- +1 yıl
sen bana bı mesaj atsna sna bırey anltcm kardesım
+1 yılArkadaş kalsaydın yani devam etseydin bir şansın olurdu diye düşünüyorum. illa sevgili olmalıyım evlenmeliyim diye düşünürsen yanlış hareket edersin. Duygularına yenik düşünce böyle şeyler yapıyosun işte. yanlış anlama ama yıl 2016 ne engellemesi ya çocuk gibi. Bak şöyle bir sistem var dünyada bugün sen olsun istiyorsun ama o istemiyorsa aradan zaman geçiyo tam tersi oluyo. eminimki o sana gelmek istediğinde Sen istemiyceksin. Senin yüzünden çıkmış olabileceğini sanmıyorum işten. Ki öyleyse senin yaptığın saçmalığa karşılık eş değer bir saçmalık olmuştur
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
24Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 884 cevap paylaştı.
+1 yılÜzülmüştür belki ama senin için işten çıkacağını sanmıyorum. Engellemekle iyi yapmışsın, hayır kalbini çok kırmamışsındır. Kızın gözünde alçalmanı gerektirecek bir durum yok ortada, insanca düşüncelerini beyan edip uygulamışsın. Farklı ortamlara gir arkadaşlarınla takıl, sürekli kendini oyalarsan acın aklına gelmez. Gülebileceğin vine, video, şarkı vs dinle/izle.
Öyle denk gelmiştir. Maaşı az bir işse illaki çıkardı bir gün, yeni iş bulmuş olabilir. Başka yerde çalışmaya başlamışsa arladaşlarından öğrenerek anlayabilirsin. 😏02 Yorumla- +1 yıl
Engelledikten sonra aradan aylar geçti acısı hafifledi ama hiç unutamadım. Hep özledim onu. Hep uzak kaldım. Ama 2 yıldır yaşadıklarımı anlamışmıdır hiçmi umrunda değilimdir bilmiyorum. Ona bişey olmasın istiyorum ama elimden birşey gelmiyor. Biraz olsun üzülse bana birşekilde ulaşmazmıydı hiç ulaşmadı. Arkadaş gördüğünüde sanmıyorum ben üzülmeyim diye demişti galiba kafam çok karışık sizce
- +1 yıl
Arkadaş olarak seviyordur ama aşk anlamında başkaları vardır, yani belkide seni kırmamak için konuşuyor olabilir. Üzülse illaki ulaşırdı ama unutmuştur. Arkadaş olarak gördüğü bir insanı kimse umursamaz açıkçası. Kırılmaman içindir. Fakat şu da var sana ulaşmaya çalışsaydı, umıtlanacaktın. Umut vermek istememiştir
Benim suanki sevgilimde bana karsi boyle hissediyordu. Tabi her kizin hayatinda onu karsiliksiz seven onun sevmedifi insanlar oluyor benim suanda var sevgilim oldugu halde is yerinimizdeki calisan bana asik oldugunu itiraf etti ama asla ona o gozle bakmam. Sevgilim 8 yil pesimde sabirla bekledi bende cok sey cektirdim ona ama asla pes etmedi ne zaman canim yansa ordaydi ne zaman biseye ihtiyacim olsa kosardi ama ben yine sevmedim simdi birlikdeyiz ama oyle pismanimki ona daha once sans vermedigim icin. Vallahi kaderinde varsa oluyor okadar seyler yasandi bana 1 yil once sen onunla cikacaksin deseler gulerdim. Sen sansliysan olur ama fazla ustune gitme. Ask acisi hangimiz cekmedikki ozellikle benimkini anlatsam. kesin dizi felan olur. Bence sen o insani gozunde cok buyuttun belkide ulasamadigin icin. Oda degilse kimse icin uzulmeye degmez biliyorum demesi kolay ama gercekten ben coooook uzuldum kimler geldi kimler gecti.
00 Yorumla
+1 yılSana şöyle söyleyeyim boş yere kendini üzüyorsun bunu söylemek bile itiraf etmek bile üzücü ama inan zerre umrumda değildir senin onu engellemen iyi insansın falan arkadaş olabiliriz bilmem ne bende geçmişte çok işittim bu sözleri ama arkadaşlık adına hiç bir yakınlık bir adım göremedim onun için kendini yok yere üzme şimdi başını yastığına koymuş derin bir uyku çekiyordur o kişi bunu düşün ve unutmaya bak önünde yıllar var daha bırak onu geride önüne bak sevmeye değer insan elbet bir gün karşına çıkar, çıkacaktır..
Unutmak için en iyi ilaç zamandır00 Yorumla
+1 yılDostum en mantıklı olanı yapmışsın arkadaş olarak kalamazsın. Kız yarin bir gün nisanlanacak evlenecek vs ve sen bunlari göreceksin. Sevdigin kadinin baska adamin olmasını adim adim izlemek seni üzerdi bu yüzden en mantıklı olanı yapmışsın. Kizin da isten ayrılması bence seninle ilgili değildir. Kizlarin kendilerine asik olman erkeklerle arkadaş olarak kalmak istemelerinin sebebi sürekli kendisini seven bir yüreğin orada olduğunu bilip mutlu olmaktir. Sana aci veren onu mutlu ediyordur. Yoksa arkadaş kalalım fasli hikaye. Herkes ile arkadas olabilir neden yuzyuze görüşmediği bir insanla bu kadar cok arkadas kalmak istesin ki? Tamamen ego tatmin etmek. Sen dogru olani yaptın
00 YorumlaYa bak bence herseyde fazla umutlanma üzülen yine sen olursun benimde Arkadasim hatta kardesim dedigim biri bana teklif etti bende senin kiz gibi cevap verdim cünkü eger seni sevmeden sana yalan söyleyip "göstermelik"birlikte olsaydi ve bunu sonradan ögrenseydin onunda gözü disarda olsaydi dahs cok üzülürdün olmadiysa demekki senin icin en hayirlisi olmamasi bak gör yakinda karsina alin yazin kaderindeki kadin cikarsa bunlari hatirlayip gülersin bos bir kizin pesinden kosmusum dersin
02 Yorumla- +1 yıl
Sizce bu konuda benim bir suçum, yanlışım varmı? Ben onu engelledikten 5 gün sonra işten ayrılmış bu tesadüfmü denk geldi yoksa benmi sebep oldum buna üzülüyorum siz onun yerinde olsaydınız benimi suçlardınız?
- +1 yıl
Hayir Kesinlikle seni suçlamazdım. Olgun bir kadınsa seni suçlamaz. Işini bırakması gerçekten Dayının anlattığı gibidir. Kız pişman olsa bile, ki buna hic inanmıyorum bunu işten ayrılarak göstermez çünkü çok mantıksız. Seni hiç birşey için suçlamazdim eger kız öyle yaparsa ona tam olarak şöyle de : "Suçum seni sevmek miydi? Seni sevdiğim için hem sana hemde kendime acı çektirmemek için seni engellediğim için mi? Yarın öbürgün beni kanka olarak gördüğün için, bana sevdiğini anlatacağını Tahmin edip seni engelledigim, ve senden uzak durma kararı aldığım için mi, Acı çekmedigim icin mi Suçluyum? " aynen böyle de!
Bence sen doğru olanı yaptın sakın kendini suçlu hissetme vee sakın üzülme. Aşık olduğun bir insanla arkadaş kalmak çok çok zor olurdu zaten yarın öbür gün sevgilisiyle ele ele olur falan daha çok acı çekersin böylesi daha iyi olmuş bence. Onu üzmedin asıl o seni üzdü sakın üzülme
01 Yorumla- +1 yıl
Birde dayım bana onlar ailecek Alev'i dedi yaşam tarzı uyuşmayabilir dedi kızın bana bakış açısını bu etkilemişmidir bilmiyorum ama onun benim başım üstünde yeri olurdu :(
+1 yılBence iyi yapmissin. Sakin kaldirma engeli kararsiz gibi. Ulasmak istese bir sekilde ulasir zaten merak etme. Unutmak biraz zor bilsem nasil oldugunu ben unuturdum. Ama biraz zaman gecmeli sanirim. Isten de senin icin cikmis olabilir. Belki gormemek, gormemen icin bilmiyorum. Ne hayatindan cikmani istiyor ne de olmani. Ona biraz zaman ver ki o da ne istedigini anlayabilsin. Ulasma hicbi sekilde bence. Bekle biraz.
06 Yorumla- +1 yıl
Neden görmemek istiyor olabilir? Ben kötü birşey yapmadımki. Benim yüzümdense ben oraya bundan sonra hiç gitmeyecektim. Neden böyle yaptı anlamıyorum. Dayımın dediğine göre gözü yükseklerdeymiş herkese boncuk dağıtıyormuş daha iyi maaşlı iş bulmuş anlayamıyorum sence neden böyle oluyor? Benim onu vazgeçebilecek kadar çok sevdiğimi neden anlayamıyor?
- +1 yıl
Belki de dayinin dedigi dogrudur ve denk gelmistir. Ama ben olsam sahsen beni seven biri engellese falan ayni ortamda bulunmak istemem. Ama beni sevdigini ogrendigim an yapardim. Kizin oyle bir dusuncesi cekincesi olmayabilir. Vicdan yapma bosver gitmesi gerekiyormus gitmis
- +1 yıl
Benden soğumuşmudur benim onu çok sevdiğim için üzülmemem içinmi gitti denkmi geldi bilmiyorum. Benim yüzümden çıkmış olsa nefret ettiği içinmi görmek istememiştir yoksa iyiliğim içinmi? İlk yazın açılmıştım hala çalışıyordu ikinci kez 2 hafta önce açılıp arkadaş kalamayacağımızı söyleyip engelledikten 5 gün sonra çıktı sizce benim bu konuda yanlışım, suçum varmı?
- +1 yıl
Seni nefret edecek kadar umursamiyo bence
- +1 yıl
Ama kizin kisiligini bilmedigim icin bisey soyleyemem
- +1 yıl
O kızın yerinde sen olsaydın benimle ilgili ne düşünürdün? Yanlış yaptığımımı düşünürdün? Hak verirmiydin?
Ayni seyi bende yasiyorum evet cok zor sevdigin insani arkadas diyip bagrina basabilmek ama akisina birak zaman gercekren ben bunu gordum ummadigim anda bitti sevdigim adamin 1 yillik iliskisi bu yüzden zaman dua et ne biliyim kendine hobiler edin sonra biliyorum zor ama yardimci ol kendine
00 Yorumla
+1 yılhayır yanlış birşey yapmamıssın. tabiki aşık oldugun sevdigin biriyle eger gelecege dair bekleyısının bir manası olmayacaksa arkadas kalamazsın. Sonuc itibariyle senin de bir hayatın var ve dedigin gibi hayatına biri girerse bu sefer sen cok fazla üzülürsün. eğer sana karsı birseyler hissettseydi biraz olsun sana şans verirdi. ona hakaret etmemissin sadece ondan uzaklasmıssın yapman gerekeni yapmıssın
00 Yorumla
+1 yılsen kötü bişey yapmadın kız senı haketmemiş öyle düşün bende 1 hafta once ayrıldım ben ıstemıyordum ailem yuzunden ve bır daha hıc kımse ıle cıkamıcamı dusundum kımseyı sevemicegımı ama Allah bana onu gosterdı ve yıne asık oldum umudunu kırma tabıkide arkadas kalamazdın cok sacma sen iyi olanını yapmıssın eger kız işe gercekten ihtiyacı varsa senin yuzunden cıkmamıstır oyle yanı o yıne ıs bulur takma kafana
00 Yorumlabence bu konuda haklısın ve yapman gerekeni yapmışsın olması gereken bu seviyorsan arakadas kalman acı verir ama karşındaki sana karşı bir his beslemediği için senin ne yaşadığını anlamaz emin ol devam etsen sonunda sen daha fazla üzülürdùn onun için pek birşey olmazdı o yüzden doğru olanı yaptığını düşünüyorum ve vicdan azabı çekme muhtemelen. dayının da dediği gibi sebep sen değilsin işten ayrılmasinda o yüzden üzme kendini
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılSeni hatırlamıyordur bile sen aşık olduğundan boyle duygusal düşünüyorsun düşünmen de normal ama bir insan seni sevmiyosa senin soylediklerin onun icin gürültüden baska bir sey degildir arkadas kalalimlar falan bahane hep
24 Yorumla- +1 yıl
Peki işten çıkması Nasıl benim ona uzun yazıp engellememden 5 gün sonrasına denk geldi? 3 yıldır orada çalışıyordu ben kötü bişey yapmadımki böyle düşününce üzülüyorum
- +1 yıl
Denk gelince her şey denk geliyor valla
- +1 yıl
İnşallah denk gelmiştir yoksa benim yüzümden çıkmış olması bana çok vicdan azabı verir 3 yıllık çalıştığı sevdiği yerden benim yüzümden, müdürü olan dayımdan çekindiği için çıkmaz demi sence?
- +1 yıl
Yok ya ekmek parası öyle kolay kazanilmiyo hemen bu sebepten dolayi cikar mi hic
boylesi daha iyi kardesim umutsuz vaka sizinki birsuru sey var yapabilecegin hayat 1 kizdan ibaret değil arkadaslik teklifi bile etmemesi lazimdi sana unutmalisin kafani dagitacak seylere yonel arkadasliklar edin
04 Yorumla- +1 yıl
Ben engelleyip unutma yoluna girmiştim ama ona uzunca yazıp arkadaş kalamayacağımızı çok duygusal yazıp engelledikten 5 gün sonra işten çıkma haberini aldım ve şok oldum. Bunu benim yüzümdenmi yapmıştır yoksa umrunda bile değilimde daha iyi iş buldu öylemi denk gelmiştir?
- +1 yıl
Beni görmek istemediği içinmi 3 yıllık işinden çıktı ben zaten Oray'a hiç gitmiyorumki son 1 senede onu sadece 2 kere görebildim benim yüzümden işini bıraktıysa çok üzülüyorum inşallah ben sebep olmamışımdır
hepsi, ni okumadım. başta hata yapmışsın.
iyisin saçmalığına kanmıcaksın arkadaş kalma isteğine sert tepki verceksin.
umursamıcaksın.
umutlanmıcaksın...
gözünün önünde dağa taşa ota çöpe aşık olur sana olmaz sen hep bir kanka hep bir panpa hep bir ağlama duvarı olursun.
arkadaş olalım diyenden arkana bakmadan kaçarak uzaklaş...
burada bile ona buna sarkarsan havanı alırsın ama sebepli sebepsiz herkesi engellersen değerlenirsin...00 Yorumlabence dayın haklı evey gerçekten üzülmüş olabilir ama bu zamanda böyle bir nedenden dolayı isten çıkıcak gerçekten az insan var ben maaşla ilgili olduğunu düşünüyorum bu zamanda herkes karnını doyurma derdinde geçinmek zor
00 Yorumla
+1 yılAsk acisi gercek degildir bagliliktan bu kardesim uzulme pisman olacak bir sey yok mantikli hareket etmissin unutma su dunyada gecmeyecek bir tane aci yok
02 Yorumla- +1 yıl
İşten çıkması beni çok sarstı ben engelledikten tam 5 gün sonra 3 yıllık işinden ayrılmış. Sizce benim bunda bir suçum var mı yoksa öyle tesadüfmü denk gelmiştir?
- +1 yıl
Tesaduf ya da degil kendini dusun Şu an lutfen
+1 yılBence üzmedin onu. O işten çıkmak istediği için çıktı seninle çok bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Unutmak içinse... gözden ırak olan gönülden de ırak olur. Allah dilediğince versin inşallah herşeyi üzülme
00 Yorumlabasliktan sana soyleyebilcegim tek sey farkli seyler yap aynanin karsiai. a gec kendink sev en kotu unutunca baskasina yazasim geliyor zaten onu tanimadigin gunleri dusun aklinda kimler vardi mesela ne bilim yani sadece onu dusunme
00 Yorumla
+1 yılSenin yüzünde nie çıksın o derece umursadığını sanmam. Kızlar öyle arkadaş kalacağı kişiden uzun mesajlar görünce sıkılırlar keşke cool hareket etseydin kaça kovalanır misali engellemek çocuk gibi olmuş saçmalamışsın
01 Yorumla- +1 yıl
Onuda yapmıştım, bende ekliyken ilk açıldıktan sonra uzun süre yazmadım. Ben yazmadıkça oda yazmadı. Umrunda bile olmadım. Baktım böyle olmuyor. Engelledim arkadaş kalamadım.
Sen kötü bir şey yapmamışsın. Bunda gayet haklısın. Bir insanı severken nasıl arkadaşınmış gibi davranabilirsin ki? Sevgilisi olsa ne yapacaksın? Daha çok koyar. Görmemek en iyisi. Unutmasan da zamanla acı vermemeye başlayacaktır. Zamana bırakmak tek çare.
00 YorumlaSen en doğrusunu yapmışsın onu üzdüğünü düşünme yoksa canın daha çok yanar üzülseydi baştan kabul ederdi seni. Sana değer vermediği belli seni mutlu eden biri çıkar elbet dua et hayırlısı böyleymiş
00 Yorumlaarkadaşım sen kötü bisey yapmadın ama kız arkadaş kalalım demiş yani hic umut yok aynısı basıma defalarca geldi ve hiç öyle kalamadık bırak sevgili olmayı yüzünü bile göremedim anladın?
00 Yorumla
+1 yılHepsini okudum soruya davetin uzerine.. Sen kotu birsey yapmamissin.. İyi dinler bir kix karisisindaki erkegin ona karsi bos olmadigini bile bile kendisi hoslanmiyip konusuyorsa bu karsidakiyle dalga gecmektir..
00 Yorumlasenin bir suçun yok merak etme. sen doğru olan şeyi yapmışsın. yapabileceğin en doğru hareket artık önüne bakmak olur. Onun kafasında farklı bir şeyler varmış sanırım demek ki.
00 Yorumla
+1 yılMüdür bu ne yaaa gece gece valla üsendim okumaya.. ama genel ilarak ask acisini unutmak icin yenisini bul civi civiyi söker baska yolu yon
00 YorumlaPaşam, sorun etme. Senin suçun yok
Ahlaksızlık yapmamışsın, arsızlık etmemişsin.
Dert etme, siktîr et00 Yorumlareis ya dert anlatacaksan sesli arama yap faceden böyle uzun yazma ferdi tayfuru geçtin beterin beteri de var allahını seversen ya
23 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim engelleyip unutma kararı almıştım ama 5 gün sonrasında işten çıkması beni şok etti benim yüzümdenmi diye tekrar üzülmeye başladım
Cumhur hamarat - At kendini diskolara dinle işe yarayacaktır. :(
10 Yorumla
+1 yılYeni birini bulacaksın. Eski bir teni unutmanin en iyi yolu yeni bir tendir.
00 Yorumla
+1 yılHayatta hiç kimsenin senden daha iyi olmadığını düşün ve motive et kendini
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Hayır kardeşim. Sen en doğrusunu yapmissin çünkü bu senin hayatın. Diğer yönden işi bırakmasının seninle ilgisi yok.
00 Yorumlayanlis bisey yapmamissin biraz daha arkadas olmaya devam etseydin ileride hoslandigi kisiyi sana anlaticakti belki, bu senin canini cok yakardi sevdigin kisiden sevdigi kisiyi dinlemek cok aci en dogrusunu yapmissin.
00 Yorumla
+1 yılyanlış yapmışın kardeş kıza umıt vermesen başta belkı oyle olmazdı
00 Yorumla
+1 yılBence gayet iyi yapmışsın. Ama şansını diğer türlü de dene sevgili olarak. Belki işe yarar. Ama sadece ona çaresiz gözükme. Seni güçlü görsün.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Bir gün gelir arkana dönüp bir bakarsınki senden başka hiç kimse gelmemiş seninle
00 Yorumlaınat et ve ona inandır bunu ben sevdiğime böyle inandım fakat sonu hüsran benim hatam yüzümden arkadaş olarak görmemesini sağla inandır onu
00 YorumlaZerre umrunda olduğunu sanmıyorum, iş buomus ve ayrılmış. Bu kadar.
00 Yorumla
+1 yıldertleşmeyi dene onunla ilgilen seninle konusmasını sağla ama arkds olrk bakmamasını sağla
00 Yorumla
+1 yılNEDEN BÖYLE BİRİLERİ BİZİ BULMAZ!
00 Yorumlakötü bisey yapmamissin bu ikiniz icinde en iyisi
02 Yorumla- +1 yıl
Ben onu engelledikten 5 gün sonra işten ayrılması beni şok etti bunu benim yüzümdenmi yapmıştır? Yoksa tesadüfmü denk geldi?
+1 yılsen bile baki değilken acıların nasıl baki kalsın
00 Yorumlaokumak zor geldi sjsbh
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı. Sen en doğrusunu yapmışsın.
00 Yorumla
+1 yılMevla'ya yönel kardeşim😊
10 Yorumla
+1 yılUnutarak unutman mümkün şföclxlöh
00 YorumlaHayirlisi ama o kiz'a sana bir sebeb sunmadimi?
00 Yorumla
+1 yılhayatina yeni birisini al
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Eig seçtiğin soruya niye davet ediyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Onunla ilgili her şeyi sil imha et unutursun
00 Yorumla
+1 yılBaşka kıza açıl ve onu unut ✌
00 Yorumla
+1 yılyerinde bir karar olmuş
00 Yorumlayenisini bul unuturusun
00 Yorumla
+1 yılyine mi
02 Yorumla- +1 yıl
Şöyle oldu ben onu engelleyip üzüldüğümde durumu paylaşmıştım unutmaya karar vermiştim ama arkadaş kalamayacağımızı söyleyip engelledikten 5 gün sonra işten çıkma haberini aldım benim yüzümdenmi suçum var mı diye vicdan azabı çekmeye başladım o yüzden yine sordum tamamını okuyabilirsen yıkarda bahsettim :(
- +1 yıl
bak bana anlatmıştın hatrlıyorum bunu.. çok ince gidiyosun bu seni çok yorar.. hatan olmadığı halde.. eminm o senin kadar ince gitmiyodur artık sil at kafandan..
Kardeşim İnş ALLAH Hakkında Hayırlısını Versin
00 Yorumla
+1 yılkardeşim sigarayı sigarayla yakarlar ama
00 Yorumlazamanla
00 Yorumla
+1 yılZamanla
00 YorumlaŞarapla
00 YorumlaZamabla
00 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz