.. kız bir kere senden hoşlanmıyor bu bir gerçek.. ama senin ondan çok hoşlanman onun egosunu tatmin etmişki.. sana soğuk davranıp uzaklaşmak yerine arkadaşlık adı altında egosunu tatmin etme yoluna gitmiş.. bak bunu her yerde söylüyorum.. kız ve erkek den arkadaş olmaz.. iki ayrı cins.. zevkleri farklı hitiyaçları farklı iki dcins arkadaş olamaz.. sadece selamlık olur selam alır veririsin o kadar.. onun yapması gerekeni sen yapmışsın.. gerçekten iyi bir kızı sevmediğe bir erkeğin ilgisine karşı onun iyiliği için soğuk davranır hatta çok abartılı olmama kşartı ile kötü davranır.. dediğim egosu için senle oynamış.. iyi yapmışsın çünküo egosunu tamamen doldurktan sonra senden önce yapıcaktı senin yaptığını.. ben şanslısın ondan önce halletmiş ve yükselen egosunu paramparça etmişsin.. galip sensin.. o o engeli görtdüğü o an inanılmaz sinirlenmiştir.. sinir krizi geçirmiştir.. kafayı sana takmıştır.. bence hiç onun için üzülme.. doğruyu yapmışsın kardeş ; )
02 Yorumla- +1 yıl
doğru söylüyorrsun kardeşim. sağol moral verdiğin için. Ama söylediklerinde eminmisin gerçekten egosunumu tatmin ediyor? Bana sinirlenmesi yerine neden bunları yaptığımı, onu gerçekten vazgeçebilecek kadar çok sevdiğimi bilmesini ve biraz olsun benim için üzülmesini, kaybetmemek için mücadele etmesini isterdim. Çünkü gerçekten arkadaşsak, oda bana yazardı. Ama hep ben yazdım o kısa cevap attı. Ben yazmadıkça oda yazmadı. Bu mudur arkadaşlık? Hala niyetini anlayamıyorum.
- +1 yıl
niyetini anlattım işte hala niye anlamıyosun.. eminim bu tip durumlarla çok karşılaştım.. özetle insandan iyi anlarım.. evet egosunu tatmin etmiş.. senin için üzülmez boşuna böyle şeyler bekleme.. sadece sinerlenmiştir ondan önce davrandığın için.. ama sinir anlık olabilir zamanla geçer seni umursamadığı için geçer.. eğer değer verdği biri senin yaptığını yapsaydı sinir geçmezdi.. sen başta kaybetmişsin.. kızlar kolay erkek sevmezler... canını acıtanı daha çok severler.. bir erkeğin peşinden koşmak isterler... onu istiyosan tek bir şansın var onu kıskandırmak.. onun olduğu yerlerde kızlarla olman bir tene değil ama birden fazla.. eğer sıradan bir kızsa ki öleye benziyor.. senle ilgilenmeye başlıcaktır.. onun dışında hiç bir şey yapmazsan hiç bir şey elde edemezsin.. son olarak benim düşüncem yoluna bak böyle kızlara değmez..
En İyi Cevaplar
Şahsen yazdiklarini okuyunca kızı sevdiğin fakat o kızın seni sadece arkadaş olarak gördüğünü anladim. Sen sevdiğin kızın başka bir erkekle olmasini kaldiramiyorsun ve bu yüzden kiz ile arkadasligini da bitirmişsin. Bence en doğru olani yapmişsin ilerde aci çekmektense şimdi aci çek ve o kızı unutmaya çalış. Kiz konusunda ise maalesef kiz sana cok kirilmiştir. Cunku o seni arkadas olarak goruyordu. Bir arkadaş kaybetmek kötüdür. Ama dediğim gibi onu başka bir erkekle ileride görmek istemiyorsan yaptiğin benim acimdan doğrudur. Bu kötü maziyi de unutmani oneririm. Geçmişe bağli kalirsan hep mutsuz olursun. Yeni bir sayfa aç ve yoluna devam et. illa ki önune bir çok kiz çikacak.
014 Yorumla- +1 yıl
Kırılmış olsa bile ilerde beni anlarmı, neden böyle yaptığım konusunda bana hak vermişmidir?
- +1 yıl
Benim onu gerçekten sevdiğime inanmamışmıdır bu beni çok üzer :(
- +1 yıl
Ben kötü birşey yapmadımki çok üzülüyorum böyle olsun istemedim ama arkadaş kalsaydık bunun bana çok zarar vereceğini, yaşadığım duyguları hepsini ona uzun uzun yazarak engelledim. Umarım anlar.
- +1 yıl
onu sevmek acı çekmekse ben o acıyı seve seve çekerim ama arkamda kötü bir iz bırakmak istemezdim, beni anlamasını isterdim, kötü bir insan olmadığımı, herşeyi onu sevdiğim için yaptığımı bilmesini isterdim :( :( :(
- +1 yıl
Artık yapacak birşey yokki herşey bitti çünkü :(
- +1 yıl
Sence böyle yaptığım için benden nefretmi ediyordur? Onun gözünde çokmu alçalmışımdır?
- +1 yıl
Bu kız dayımın müdürlük yaptığı mağazada çalışan 3 yıllık elemandı ben arkadaş kalamayacağımızı uzun uzun yazıp engelledikten 5 gün sonra işten çıkıp başka iş bulmuş dayım senle ilgisi yok parası az gelmiş dedi üzülmeyim diyemi demiştir kız benim yüzümdenmi çıkmıştır ben böyle olmasını istemezdim 😒
Onun üzüldügüne inanmiyorum ama üzülse bile, sen ondan daha cok üzülüyorsun zaten. En iyisini yapmışsın engelleyip bidahada konuşmamak. Baksana, neden seni sevmeyen birinin arkasından koşasin ki? Neden kendini üzüyorsun? O seni haketmedi çünkü senin gibi saf ve iyi kalpli birini asla bulamayak ve önünde ya da sonunda keşke öyle yapmasaydim diyecek ama sen o anda yeni eşinle cocuklarinla mutlu olmuş olacaksın. Birak gitsin kaybeden o, sen ddeğil. Senin değerini bilmemis. Sana iyi birisin falan filan diyor ama yinede sevmiyor arkadaş olalim diyor. Neden? Çünkü daha iyi birini bulacağını sanıyor. Bırak cahil cahil ortaliklarda gezsin. Sen hayatina bak ve o basit kişiyi düşünme
216 Yorumla- +1 yıl
sağol kardeşim çok iyi moral oldu bu benim için, bu sözleri unutmam ama sence pişman olurmu ilerde? Birde başka erkekler ona benim baktığım gözle bakmayabilir, onu üzebilir. Ona zarar gelmesinide istemiyorum. Onun için üzülüyorum ama elimden birşey gelmiyor. Ben 23 yaşındayım üniversite son sınıf öğrencisiyim ve hiç sevdiğim kadar sevilmedim. Birşeyler hissetmediğim insanla sırf boş durmamak için arkadaşlık niyetim olmadı. İlerde mutlu olurmuyum sence çok üzülüyorum.
- +1 yıl
Ya benim durumumda hemen hemen aynı ama ben açıldım ancak arkadaşım olarak görüyorm diyor ve benim (3.5 yıldır seviyorum ciddiyim bu konuda) içim parça parça oluyor. Şimdi ne yapmalıyım Defne. Bana yardımcı ol lütfen
- +1 yıl
Böyle bir kızı daha sonra bulamam diye korkuyorum @16Defne16
- +1 yıl
İnşallah hepimize
- +1 yıl
peki bana kırılmışmıdır @16Defne16 ona karşı çokmu ayıp ettim sence bunu onu vazgeçebilecek kadar çok sevdiğim için yaptığımı anlasa bari çektiğim acılara o zaman değer :(
- +1 yıl
Özür dilerim kusura bakma
- +1 yıl
Bana seni arkadaşım olarak kaybetmek istemem dedi. bu ne demek yani, umut var mıdır?
- +1 yıl
Eyvallah kendine iyi bak. Teşekkürler düşüncelerin için
- +1 yıl
Tamam la üstüme gelme zaten bir kötüyüm
+1 yılSeninki biraz platonik bir aşk acısı. Kıza açılmışsın ama kız seni arkadaşı olarak gördüğünü ve istediğin takdirde de arkadaş olarak kalabileceğinizi söylemiş. Burada en başta ben böyle bir şeyi kabul edemem diyip etmemen olucaktı. Daha sonrası dayanamıyorum diyip engellemek bana göre çok yanlış. Çünkü kimse kimseyi bizim onları sevdiğimiz kadar sevmek zorunda değil.
08 Yorumla- +1 yıl
Şöyle düşündüm ilk açıldığımda arkadaşlıını o üzülmesin diye kabul ettim ama yapamadım. Bunun bana zarar vereceğini düşünmeye başladım ve en sonunda tekrar herşeyi yazıp arkadaş kalamayız bu beni üzüyo iyiliğimiz için yapmak zorundayım dedim. Evet sevmek zorunda değil ama ilkinde bunları yapamadığım için bende pişmanım.
- +1 yıl
O zaman bu konuda yapılabilecek pek birşey yok. Platonik olarak devam ediceksin ya da hayatına başka birini alıcaksın. Belli bir süre sonra bu platonik aşklar unutulup gidiyor. Sizin yaşlarda iken çoğu insanın platonik olarak sevdiği ve hoşlandığı kişiler olmuştur.
- +1 yıl
Ben bundan sonrası için ne yapabilirim? Sevmek ve sevilmek, evlenmek istiyorum. Doğru işler yapmak istiyorum ama insanız ne kadar ine düşünsemde elbette hatalarım olabiliyor ilkinde arkadaş kalma isteğinde üzülmemesi için onu kıramadığım ve yanlışımı sonradan düzeltmekte yaptığım gibi...
- +1 yıl
Bu olay için artık yapabileceğin birşey yok. Bir şekilde onu unutman lazım. Mutlaka ki çevrende senden hoşlanan kızlar vardır. Senin gözün bu konuya kapalı olduğu için etrafındakileri göremiyorsundur. O yüzden unutucaksın başka çaresi yok.
- +1 yıl
Peki o sonradan pişman olurmu onu gerçekten sevdiğimi anlayamadığı için?
- +1 yıl
Olacağını zannetmiyorum.
- +1 yıl
Sence böyle yaptığım için benden nefretmi ediyordur? Onun gözünde çokmu alçalmışımdır?
- +1 yıl
Bu kız dayımın müdürlük yaptığı mağazada çalışan 3 yıllık elemandı ben arkadaş kalamayacağımızı uzun uzun yazıp engelledikten 5 gün sonra işten çıkıp başka iş bulmuş dayım senle ilgisi yok parası az gelmiş dedi üzülmeyim diyemi demiştir kız benim yüzümdenmi çıkmıştır ben böyle olmasını istemezdim 😒
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
+1 yılHayattaki felsefem şu kardeşim elbet bende üzüldüm bir çok şeye çoğu insanlardan tecrübe kazandım aşk, sevgi konusunda ve emin ol ben çok kötü zamanlar geçirdim orta okuldan lise 3'e kadar kızlarla yüz yüze bakamayan biriydim tek bir kızla tanışmıştım sevmiştim 1 ay çıktık ve ayrıldım tam 1. ayda o günden sonra çok değiştim çok fazla özgüven kazandım şimdi kızın dış görünüşü farketmeden herkesle rahat rahat konuşup zaman geçirebiliyorum. Ancak ben sana söyliyim en son ciddi ilişkimde aldatıldım ve acısı gerçekten uzun sürdü psikolojim bozuldu psikologlara gitmeye kadar düşündüm derslerim bitti zayıfladı konuları kaçırdım bir çok arkadaşımı kaybettim kilo aldım değiştim ama sonra şunu anladım ki "Şu hayatta sonunda ölüm olmayan hiçbir şey insana koyamaz" bu felsefe üzerinden çoğu şeye üzülmessin kardeşim beynine aşıla bunu sürekli böyle düşün acın azalır yakın zamana diner.
01 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim okudum şimdi bende aşk acısı çektim aynıyız senle o yüzden çok iyi bir karar almışın sakın terddüt etme keşkelerle boğuşup durma sen açılmışın duygularını belirtmişin elinden geleni yapmışın zaten bırak artık o üzülsün üzülürse duramaz yazar ya da bulur seni bir şekilde bak hayatına devam et dünya onun etrafında dönmüyo inan benim gibi zorlama olsun diye unutamıcağın acılar yaşarsın iyisi mi uzak dur ondan.. iyi karar vermişin..
04 Yorumla- +1 yıl
hiçbirşey hissedeceğini ve üzüleceğini sanmıyorum. şu hatayı yaptığım için üzgünüm: ilk reddedildiğimde arkadaş kalma isteğini o üzülmesin diye kıramamıştım. Keşke o zaman engelleseydim. Ama sonradan arkadaşlık bana zarar vermeye başladı ve uzun uzun yazıp arkadaş kalamayacağımızı söyleme gereği duyup engelledim. Sizce başka seçeneğim varmıydı? bu yüzden vicdan azabı duyuyorum.
- +1 yıl
Bence sen en mantıklısını yapmışın ve üzmeden ona bunu göstermiş olmak istemişin anladığım kadarıyla bir şey olmuyosa zorlamanın anlamı yok zaten bunu öğrenmesi gerekiyo ya da düşün ki şans verdin alıştı dahada çok sana ozaman ne yapıcan daha kötü olucaktı iyisimi sen doğru yaptın kabulllen
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılAsk acisi bende cekiyorum su asamada sana faydali seyler soyleyecek durumda degilim. ancak zararli seyler soylerim. ben iciyorum mesela. aramamak icin. iki gun oldu yazmadi daha aramadi. bende ayni sekilde. bazen sokaga cikip bagirmak kendimi yerden yere atmak. yagmurda islanip olmek istiyorum
00 Yorumlaseni incittiği icin vicdn azabı çekiyordur. ama sen istediğin için seninle olsa yine sen incinirdi gönül işi bu be kardeş kalp ner derse o ama sen pes etme hayat uzun karşina mutlaka birileri çikacak. Sen Şimdi hakkıyla acını çek kardesim rabbimden umut kesilmez
01 Yorumla- +1 yıl
Ne desem bilemedim senin durumunda zor ama sen doğru şeyi yapmıssın peki doğru olan şey herzaman doğrumudur işte orası muhim çok acı çekiyosun belli sevmek gerçekten sevmek cidden berbat birşey sen bize göre doğru olanı yapmıssın ama biz ne dersek diyelim sen pişmansın yinede unut diyemem hatta hiçbirşey diyemem bende acı çekiyorum paşa paşa çekicez acımızı.
00 Yorumla
+1 yılBence birbirinizi artık gormeyin. Ne arkadaş olarak kalmanizin nede sevgili olraka kalmanizin imkani yok zaten. Bu size daha çok acı çektirir. Üzgünüm ama paşa paşa aşk acısı cekiceksin. Sen mümkün oldukça onu düşünme arkadaşlarınla takıl eğlenmene bak zamanla başkasına aşık olursun zaten.
07 Yorumla- +1 yıl
Engellemenin neresi haksızlık olsun. Asıl o sana arkadaş kalalim diyerek haksızlık yapmis. Senin acı çekeceğini bile bile. Haksızlık yaptığını falan düşünme. doğru olanı yaptın.
- +1 yıl
- +1 yıl
Hayır alcalmadin kardeşim. Bu şekilde düşünme. Bana kalırsa o kız seni elinde tutmaya çalışıyordu. Bilmem anlatabildim mi😊
- +1 yıl
- +1 yıl
Hayır tabiki. Niye böyle düşünüyorsun. Daha iyi bir iş buldu demekki
- +1 yıl
İnşallah öyledir. Benim yüzündense kendimi hiç affetmem. Dayımın anlattığına göre herkese mavi boncuk dağıtan bir kızmış :(
- +1 yıl
Al işte. Ben sana demiyor muyum? Boşuna uzuyirsun kendini.
+1 yılDoğru olanı yapmışsın dediğin şeyi yapmamış olsaydın o başkasıyla çıktığında sen mutsuz olacaktın. O belki senin için üzülüyor olabilir fakat senden hoşlanmıyor. O yüzden unutmaya çalış ve başkasını sev. Ben de aşk acısı çekiyorum fakat aşık olduğum kişiyle arkadaş kaldım. Arkadaş kalmak veya tamamiyle yolları ayırmak sana kalmış...
01 Yorumla- +1 yıl
Daha çok acı çekeceğini düşünüyorsan yolları ayır fakat katlanabileceğini düşünüyorsan arkadaş kal...
Benimde var 2 buçuk yıl oldu ama bana normal bir selam hariç taktığı yok hergün onun o kutsanmış yüzünü görmek için sınıflarına sıralarına gidiyorum biliyorum asla bana benim baktığım gibi bakmıcak onu hergördüğüm de içim yanıyo tutuşuyo şuanda olduğu gibi bu yüzden sadece yüzüme maskemi takıp umursamazmış gibi davranıyorum ama dipte çok acıtıyo be her saniye dakika saat gün onu düşünüyorum aklımda o hayallerimde o uykumda rüyamda o kendimden soğutmaya çalışıyorum yokk olmuyo olmuyo öyle
00 YorumlaBende üzüldüğüne ınanmıyorum. bazen bazı aşklar ımkansız oluyo. imkansızı sevmıssın. P. Auster on cok güzel bir sözü var birisini unutmak zorundaysanız eger bunu sindire sindire yapın çünkü aklın zamansız oldurduklerini kalp amansız diriltır. uzulerek söylüyorum ki anladığım sevdıgım kışının başkasını sevdıgı. zordur seni sevmeyeni gönlünde taşımak. canın yana yana unutmaktır
12 Yorumla- +1 yıl
sizce yanlış birşey yapmışmıyım? İlk reddedildiğimde arkadaşlık teklifine tamam demem hataydı o üzülmesin diye yaptım ama daha sonradan bunun bana zarar vereceğini düşünmeye başladım ve birkaç ay sonrasında arkadaş kalamayacaımıızı uzun uzun yazıp engelledim. Çünkü yapmasaydım ilerde arkadaşlık bana zarar verecekti. Çok üzülüyorum ama elimden birşey gelmiyor sizce başka hatam varmı?
+1 yılDoğruyu yaptın sen bunu yapmasaydın dediğin gibi o biriyle sevgili olacaktı ve daha çok üzülecektin. O zaman senin üzülecegini düşünecekmiydi? Hayır.
Bu yüzden unut ve yoluna bak.13 Yorumla- +1 yıl
şu hatayı yaptığım için üzgünüm: ilk reddedildiğimde arkadaş kalma isteğini o üzülmesin diye kıramamıştım. Keşke o zaman engelleseydim. Ama sonradan arkadaşlık bana zarar vermeye başladı ve uzun uzun yazıp arkadaş kalamayacağımızı söyleme gereği duyup engelledim. Sizce başka seçeneğim varmıydı? bu yüzden vicdan azabı duyuyorum.
- +1 yıl
- +1 yıl
Ben 4 sene uğraştım olmadı aşağı yukarı böyleydi durum ve hislerim yüzünden sürekli kavga ettik üzdük birbirimizi sonuç artık bir değerim Yok onun için erken vazgeçmişsin doğru olanı yapmışsın en azından önüne bakarsın
02 Yorumla- +1 yıl
Kalbi kırılmamıştır çok iyi yapmışsın demekki onurli bir insansın malesef artık birçok insan senin gibi olgun olamıyor. Üzülme o da seni anlayışla karşılamıştır emin ol
05 Yorumla- +1 yıl
İnşallah anlayışla karşılamıştır. Şurada hata yaptım. İlk açılıp reddedildiğimde onun arkadaş kalma isteğini onu üzmemek için ve kaybetmemek için kabul etmiştim. Ama birkaç ay sonra artık dayanamayacağımı anladım ve tekrar yazıp arkadaş kalamayız dedim. Uzunca yazıp engelledim. Belkide bu yüzden vicdan azabı çekiyorum ama elimden birşey gelmiyor. Böyle olsun istemezdim. Sizce başka hatam varmı?
- +1 yıl
+1 yılvala çok güzel yapmissin kalbinin kırıldıgini sanmıyorum sonuç olarak açıklama yapıp engellemissin eğer sana karşı en ufak bir hissi olsaydı buna izin vermezdi hadi verdi diyelim sonradan hisleri değişse bir şekilde geri dönüş yapardı takma kafana..
04 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle sana duygusu olan gösterir sevgisi olan gösterir bunları yapmayan fazlalık hayatındaki sen çok güzel bir şekilde açıklama yapmissin.. Su dkkadan sonrası önemli asıl olan senin yokluğunu anlaması hayatındaki boşluğu farketmesi eğer yoklugunda farkediliosa çok geçmeden geri bile dönebilir hani eğer gerçekten onun hayatında bir yer ettiysen
- +1 yıl
sanmıyorum hiçbirşey hissetmiyor ama şu hatayı yaptığım için üzgünüm: ilk reddedildiğimde arkadaş kalma isteğini o üzülmesin diye kıramamıştım. Keşke o zaman engelleseydim. Ama sonradan arkadaşlık bana zarar vermeye başladı ve uzun uzun yazıp arkadaş kalamayacağımızı söyleme gereği duyup engelledim. Sizce başka seçeneğim varmıydı? bu yüzden vicdan azabı duyuyorum.
- +1 yıl
+1 yılUmarim rastlamazsin o aciyi bilirim umarim karsina biri cikar seni senin onu sevdigin gibi sever ve beraber mutlu olursunuz...
01 Yorumla- +1 yıl
Hicbir açıklama yapmadan bitirseydin daha iyi olabilirdi senin açından. Ama bçylesi daha hayırlıymıs demek ki.
05 Yorumla- +1 yıl
Peki benim onu vazgeçmeyi göze alabilecek kadar çok sevdiğimi hissetmişmidir yoksa onu gerçekten sevdiğime inanmamışmıdır belki onu birdaha hiç göremeyeceğim ama ona birşey olmasın başka erkekler ona benim baktığım gözle bakmayabilir inşallah ona bişey olmaz
- +1 yıl
Benim onu gerçekten sevdiğimi hiç inanmadıysa bir buçuk sene boşuna mücadele ettiğime yanarım :(
- +1 yıl
Birde onu Nasıl unutacağım acısı hiç geçmiyor :(
- +1 yıl
Sen sana yakışanı yapmışsın arkadaş ayağına millet ne isler görüyor kardes helal sana
12 Yorumla- +1 yıl
Sence yanlışım varmı? Yapmam gerekipte yapmadığım? Asla ona yanlış bir kelime kullanmadım ama en son çok uzun yazıp engelledim. Başka insanlar hislerimin önüne geçemez, sen beni anlayamazsın, kolay şeyler yaşamadım ben, kimseyi kandırmadım, üzmedim herşey için tanıdığım için sağol iyi geceler dedim. Engelledim. Çokmu ağır oldu? Artık yapacak birşeyim yok. Arkadaş kalmamızın bana acı vereceğini bildiğim için onunda benimde iyiliğim adına bunu yapmak zorundaydım. Ama başka erkekler ona benim baktığım gözle bakmaz. Onu üzebilir. Onun için çok üzülüyorum ve yanlış yollara düşmesini de istemiyorum :( Ben hiç bir insanı üzmeyi istemiyorum. Çok üzülüyorum biri kırılınca :(
istediğin birsey olmuyorsa, ya olmamasi gerekiyordur. ya da daha iyisi olacaktir. der Hz. Mevlana
02 Yorumla- +1 yıl
Dert etme. Zamanla unutursun. Çok fazla aşk acısı çekiyorsan kendine sevgili bulmaya çalış. Belki acını dindirir.
00 Yorumla
+1 yılyooo bence normal bir şey o kadar kötü hissetme kendini. ayrıca görmediğin birisi. aşkı bu kadar sanala dökmeyin aşk bu kadar alçaltılacak bir şey değil.
00 Yorumla
+1 yılbence senin onu engellediğini gordugu zaman sevinmiştir benden vazgeçti kendi yoluna bakacak die
04 Yorumla- +1 yıl
Peki benim onu vazgeçmeyi göze alabilecek kadar çok sevdiğimi anlamışmıdır onu çok seviyorum belki birdaha hiç karşılaşamayacağım ama ona bişey olmasını istemiyorum başka erkekler kötü gözle bakabilir uzak olsun isterim :(
- +1 yıl
arkadasliginizin ne seviye de olması da önemli burda onun diğer arkadaşlarına karışma hakkın varsa kötü olmuş bitirmen koruyabilirdin ama o kadar yakın arkadaş değilseniz aynı düşüncedeyim yine
- +1 yıl
Okadar yakın arkadaş değiliz belkide o ben üzülmeyim diye kırmadan kibarca arkadaşız dedi ama ben onu hiç arkadaş göremedim :(
- +1 yıl
hayırlısı ya belkide böyle daha en iyisi
+1 yılHisler karşılıklı ollmayınca üzüyor iki tarafı da :/
010 Yorumla- +1 yıl
Sence yanlışım varmı? Yapmam gerekipte yapmadığım? Asla ona yanlış bir kelime kullanmadım ama en son çok uzun yazıp engelledim. Başka insanlar hislerimin önüne geçemez, sen beni anlayamazsın, kolay şeyler yaşamadım ben, kimseyi kandırmadım, üzmedim herşey için tanıdığım için sağol iyi geceler dedim. Engelledim. Çokmu ağır oldu? Artık yapacak birşeyim yok. Arkadaş kalmamızın bana acı vereceğini bildiğim için onunda benimde iyiliğim adına bunu yapmak zorundaydım. Ama başka erkekler ona benim baktığım gözle bakmaz. Onu üzebilir. Onun için çok üzülüyorum ve yanlış yollara düşmesini de istemiyorum :(
- +1 yıl
Eğer sizin adınıza başka bir ihtimal yoksa arkadaşlık dışında bence mantıklı olmuş zor olsa da :/ Üzülüyorum böyle olunca.. Ama elden geleni yaptıktan sonra hayırlısını dilemekten başka bişey kalmıyor geriye.. insanoğlu beşer şaşar.. ama doğruyla yanlışı ayırt edebilen bir insansa zaten ona yakıştığı şekilde yaşar.. Elinden geleni yapmış gibi gözüküyorsun bence bunu bir takıntı haline getirme... Evet illaki zordur ama istemiyorsa nedeni varsa itememek gibi yapıcak bişey kalmıyor..
- +1 yıl
Peki bana kırılmışmıdır benim acı çekmem bir kenarda dursun, beni anlamış olmasını ve bunları onu gerçekten sevdiğim için yaptığımı, bu yüzden vazgeçtiğimi bilmesini isterdim :( siz onun yerinde olsaydınız kırılırmıydınız? Kendimi çok suçlu hissediyorum :(
- +1 yıl
yanlış bişey de söylemek istemem ama isteseydi böyle bir durumu kırılırdı bence ama istemediği için kırıldığını düşünmüyorum..
- +1 yıl
- +1 yıl
Ne alakası var ki arkadaş kalamadığın süreçte bu durum çok normal
- +1 yıl
- +1 yıl
Bu olaydan dolayıda olsa böylesi daha iyi belliki onun adına da.. Keşke insanların hepsi böyle ince düşünebilse
- +1 yıl
Ya zaten işten çıkacaksa tesadüf o haftaya denk geldiyse beni düşünmüyosa öyle bir ihtimal olabilirmi dayımın dediği gibi
- +1 yıl
Bence herşeyi ona yorumlama.. tesadüüf olmuştur
+1 yılHiç vicdan yapma, seni düşünse zaten kendisi arkadaş kalmak istemezdi. Ve onu gözünde büyütme aslında oldukça sıradan biri senin sevgin olmasa :)
06 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Yokya umrunda değilsindir. O yüzden düşünme
- +1 yıl
Çok üzülüyorum zamana bırakırım belki Zaman'la iyi hissederim ama ilerde sevgime değecek biri çıksa onunla evlenmek, Mutlu olmak istiyorum. Ama olmuyor özgüvenimde düştü iyice çekingen biriyim bu beni üzüyor maalesef
- +1 yıl
Bu kadar takılma, tabiki zamanla geçicek ve elbette değer bilen biriyle karşılaşırsın. İyiki onunla olmamış dersin o zaman. Bu kadar karamsarlaşmak
- +1 yıl
Karamsarlaşma
- +1 yıl
Bu kız dayımın müdürlük yaptığı mağazada çalışan 3 yıllık elemandı ben arkadaş kalamayacağımızı uzun uzun yazıp engelledikten 5 gün sonra işten çıkıp başka iş bulmuş dayım senle ilgisi yok parası az gelmiş dedi üzülmeyim diyemi demiştir kız benim yüzümdenmi çıkmıştır ben böyle olmasını istemezdim :(
Seviyorsan arkadaş kalmamalisin ilerde sevgilisi olursa napacaksin iyi yapmissin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirazda kendini dusunmelisin bence. Uzulursede bu onun sorunu. Onune bakmalisin bence.
02 Yorumla- +1 yıl
Sence yanlışım varmı? Yapmam gerekipte yapmadığım? Asla ona yanlış bir kelime kullanmadım ama en son çok uzun yazıp engelledim. Başka insanlar hislerimin önüne geçemez, sen beni anlayamazsın, kolay şeyler yaşamadım ben, kimseyi kandırmadım, üzmedim herşey için tanıdığım için sağol iyi geceler dedim. Engelledim. Çokmu ağır oldu? Artık yapacak birşeyim yok. Arkadaş kalmamızın bana acı vereceğini bildiğim için onunda benimde iyiliğim adına bunu yapmak zorundaydım. Ama başka erkekler ona benim baktığım gözle bakmaz. Onu üzebilir. Onun için çok üzülüyorum ve yanlış yollara düşmesini de istemiyorum :(
- +1 yıl
Hayır en iyisini yapmışsın kız resmen seni bir köşede bekletmiş ondan önce kendini düşünmen lazım ayrıca
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılkardeşim alalh yardcımsın olsun facebookun var mı ordan dertleşelim istersen
02 Yorumla- +1 yıl
Var kardeşim Nasıl bulucam seni yarın dertleşelim oradan
- +1 yıl
rıdvan çampınar kardeşim fener resmi var kapakta
Hiç kafana takma bu dünyada unutulmayan bişey yok ölüm acısı bile unutuluyor
00 Yorumla
+1 yılSenin üzüldüğün kadar üzülmemiştir boşver.
03 Yorumla- +1 yıl
Ona birşey olmasın en azından. Bir başkası ona benim baktığım gözle bakmaz. Kandırabilir. Düşünmek bile istemiyorum. Ben hayatımda asla kimseyi kandırıp üzmedim. Ama çok üzülüyorum :(
- +1 yıl
- +1 yıl
hayır yaa..
+1 yılo seni kaybetti boşver
02 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı. En iyisini yapmissin. Unutursun zamanla..
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılKanka kaderimiz aynı be gel sarılalım😢
00 Yorumla
+1 yılCengiz Kurtoğlu - Hazır değilim.
00 Yorumla
+1 yılbencede en iyisini yapmissin dostum
00 Yorumlabu kızla daha önce arkadalmydn pekş
02 Yorumla- +1 yıl
Fazla samimiyetimiz yoktu ama ben ondan hep hoşlanıyordum. O belki sıradan arkadaş zannediyordu
Iyi yapmissin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTek ilaci zaman...
01 Yorumla- +1 yıl
Sizce yanlışmı yapmışım üzülmüşmüdür onun kalbinimi kırmışım? Vicdan azabı çekiyorum gözünde alçalmışmıyımdır?
zamanla unutursun.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat