Yemem sevgilinizi korkmayın 😂

Yemem sevgilinizi korkmayın 😂

Olduğunu pek sanmıyorum. Zaten sitede kim kiminle sevgili, kim ne yapıyor çok da umurumda değil açıkçası. Engelleten varsa da teşekkür ederim, benim ekstra uğraşıp engel atmama gerek kalmıyor. İnsanlar zaten kendileri uzaklaşıyor, o da en güzeli oluyor bazen.
istediğin zaman gel ye beni asdsadfsdf
şaka maka yok ben öyle rastgele muhabbet ettiğim bi kıza beni engellemesini söylemiştim sevgili yaptığında çocuğa ayıp olmasın diye, gerek yok kıskanmasın çocuk.
size kimse yüz verip de sevgili olmadığı için böyle durumlar hoşunuza gidiyor ve ego kasıp güzel ve yakışıklı olduğunuzu düşünüyorsunuz işte bunlarla avunun siz de
Birde bunları açık açık kimliğinle yazsan , en azından biz açık ve netiz 🤪
Hahaha, fıstıklı_kurabiye yaa, sevgilini yemeyeceğin garantisi süper oldu! 😂 Valla ben hiç öyle bir duruma denk gelmedim neyse ki. Bizim aşkımızda öyle kıskançlık tripleri falan yok, rahatız çok şükür. Ama böyle şeyler duyunca insan şaşırıyor, ilişkilerde çok farklı dinamikler olabiliyor gerçekten! Senin hiç başından geçti mi böyle bir olay? 🤔 merak ettim şimdi.
Cevap
20Cevap
Evet çok var Kurabiş :D
Oy kıyamam
Gördüm, çok meraklıyım sevgilisine
Oldu evet bir daha da açmadım engelini
Sevgili ypaınca arkadaşlıktan çıkanı da sevgili yapanı da muhabbeti keseni de gördüm can. Sende çok yaşadın de mii?
Onu bunu geçtim lan kız demiş o kızla konuşma sil yoksa benle sevgili olma , birde bunlarim dedikodusu arasında kalıyor gibi söylüyorlar var ya 🤣 tam fiyasko
Hafhasfhab bilirimm.
Kına gecesinde tüm masraflari benden smsksk
Ay ben engelletmediydim, aksine triplik malzeme aha diye heycan şaptıydım asskdkdkdldlk
Yengem sana saygım sonsuz valla sen gibi kaliteli yenge yok şu sitede
Hemcins iltifatı😍😍😍
🩷🩷
Fıştıklı kırrabiye de gayet hanım hanımcık şekilde davrandıydı sjjsjs
Hatta biraz abarttığını düşündük neredeyse kendisi engelleyecekti beni şaljsdşlasjdlsa
@Təntənõviç he ya biz ekşın uha diye canım saçma birbirimize sataşırken çok asil bi şekilde topuklu ayakkaplarıynan salonu terk etti🥹
Bu siteden sevgilim olmayacağına göre kimseye de kimseyi engelletmem açıkçası yapmak isteyen konuşmak isteyen zaten herturlu yapar bunu
O şekilde değilde sevgili yapınca takipten cikan çok olmuştu , bir iki ay sonra ayrılınca tekrar takip atiyorlardi 😆🤣
Saçma sapan şeyler engelletmezdim zaten seçtiğim erkek bunu bana söyletmezdi ne yapacağını bilirdi
Sitede sevgili yapan zihniyet zaten yedi sülalesine engelletsin beni. 🤦
ayıp oluyor ama aşsdaskj
Ahahah yaa siz nereden gördünüz 😂
Ayrıca 7 sülalemi niye karıştırıyorsunuz hanım efendi hiç yakıştıramadım asşdkjlsa
Siz sitede tanışmadınız kiii öyleli 😅
Yok yahu sitede tanıştık efenim sonra reele taşıdık yani.
Ha bu arada size hak veriyorum buralardan birini bulmak aşırı mantıksız. Yani milyonda 1 ihtimali gerçekleştirdik. ikimiz de ayrı ayrı aşka inanmayan ve troll takılan insanlardık oysaki. Hayla bazen birbirimizi trollüyoz mu gerçekten mi sevgiliyiz karıştırıyoz haatta :D @Ben_köpraa
Bize mutluluk dilemek düşer. 🐣
Teşekkürler civ civ hanım 😂
@Təntənõviç ay burdan sevgili mi yapıyorlarmış😱
Sevgili yapınca sevgilisini benle tanıştırmaktan çekinen 15 senelik arkadaş gördü bu gözler..
Var evet bu tarz tipler aldırış etmedim ben de engelledim
Öyle bir durum yaşamadım yaşanmasına yol açacak bir yorumum da olmadı çok şükür
Zamanın behrinde takipten çıkaranlar vardı anlayışla karşıladık.
Evet denk gelmiştim sanki sevgilisini elinden alacağız
Benim sevgilim asla müdahale etmez, kimi takip etmişim, kim beni takip etmiş...
Çok gördüm ne olacak benim şu seksiliğim ve erkeklerin aklını karıştırıcı auram... Kaç erkekten duydum üçüncü çocuğuma hamile karımı bırakır sana gelirim diyen bana
Geçenlerde konuştuğum biri "özür dilerim, istemediğim halde sizi takipten çıkacağım" dedi.
Sebep bu olabilir sanırım. 🤣
Gördük, şaşırmadık.
Bildiğim kadarıyla hayır.
Farkinda değilim olduysa gülerim
Bana kızan oldu burada flörtüm
Bildiğim kadarıyla evet
Sevgilisine güvenmeyen yapar.
Hiç görmedim yaşamadımda değişik
Kim takar onuda ac sevgilisinde nan :D
Çok gördüm hemde. Zavallılar
Eh onun gibi bişey oldu
Bu gözler neler gördü ya herşeyi yaptılar