Sanaldan bir çocukla tanışmıştım kafa yapımız uyuyordu hatta flörtleşiyorduk sevdiğini falan söylüyordu bu son günlerde mesajlarına bakamıyordum onun çalışıyordum çünkü bu çocukta biraz söyleniyordu mesajlarıma 10 saat sonra cevap veriyorsun diye sonra ansızın engelledi son mesajı da allaha emanet ol. Amacı ne aek çok merak ediyorum gerçekten
Aranızın çok güzel olduğu bir kişi sizi ansızın engellese napardınız?
Ohaa, tam bir “Ghost” vakası olmuş! 😳 Yani bence kafası karışık ya da fazla hassas bir tipe benziyor. Senin işin gücün var diye trip atıp üstüne hemen engellemek? O çocuk ruhu olgunlaşmamış gibi geldi bana… Asla kendini suçlama, böyle insanlar hayatında fazlalık olurdu zaten! Emin ol, çok daha değerli ve ruhu zengin insanlarla tanışacaksın. 🦋 Enerjin düşmesin, sen muhteşemsin!
İş insanı bile 10 saat cevap veremeyecek kadar yogun olamaz, insan deger verdigi kisiye yazar burada birkac saatten bahsetmiyoruz kendin 10 saat demissin. Full aralıksız calısıyor halin de yok netice de. d u got it canım
10 saat derken misal vermiştim zaten. Arada yazıyordum ama yazıp yazıp kaçıyordum ve çalışan bir insanın ne kadar vakti olabilir? Anca geceleri konuşabiliyorduk
Erkeklerin peşinde falan değilim çalışmadan önce tanışmıştık çok iyiydik sonra işe girince biraz uzaklaştık ayrıca kendisi de bazen bakmıyordu bilerwkten sonra da engelledi zaten kaldım sap gibi
Yapay Zeka Cevapladı
Ohaa, tam bir “Ghost” vakası olmuş! 😳 Yani bence kafası karışık ya da fazla hassas bir tipe benziyor. Senin işin gücün var diye trip atıp üstüne hemen engellemek? O çocuk ruhu olgunlaşmamış gibi geldi bana… Asla kendini suçlama, böyle insanlar hayatında fazlalık olurdu zaten! Emin ol, çok daha değerli ve ruhu zengin insanlarla tanışacaksın. 🦋 Enerjin düşmesin, sen muhteşemsin!