Az önce merak ettiğim birine istek attım ve çocuk beni engellemiş bu çok aptalca yaa bana cidden beyinsizlermis gibi geliyor bu insanlar
Not:Kardeşim istek atanlar organ mafyası falan değiller bu nee kendini önemseme istemiyorsan isteği sil
Az önce merak ettiğim birine istek attım ve çocuk beni engellemiş bu çok aptalca yaa bana cidden beyinsizlermis gibi geliyor bu insanlar
Not:Kardeşim istek atanlar organ mafyası falan değiller bu nee kendini önemseme istemiyorsan isteği sil
Aynısını kızlar yapınca sorun olmuyorda, erkekler yapınca mı sorun oluyor? Biz erkekler yıllardır bu davranışlara maruz kalabiliyoruz. Erkeklerin neler yaşadığını anlıyorsunuz
Cidden anladım aga 😂
Ama ben kimseyi engellemiyorum
Sen engellemiyorsun ama durduk yere kendisine yazan erkekleri engelleyen veya kendisine yazan erkekleri umursamayan bir sürü kız var. İyi karkaterli erkekler hayatı boyunca kızların bu egolu davranişlarına çok maruz kalıyor. Hadi kızlar sorunlu erkeklerle abaza erkeklere böyle davranarak iyi yapıyorlar fakat aynı davranışı kendilerine takip atan veya yazan iyi erkeklere de gösteriyorlar. İyi erkeklerin kızlardan soğumasını sağlayan davranışlarından birisi de kızların bu egolu davranışları
Cevap
5Cevap
kabul etmem engellemem de siliyorum her isteği instagramda ama bazıları var ki sürekli sildikçe istek atıyor mesaj atıyor işte onları engelliyorum
Evlidir belki karım görmesin diye engellemiştir daha doğal ne var
Yok evli değildir birde adam beni hayatı boyunca görmemiş varlığımdan bile haberi yok engelledi yaa
Nasıl bu kadar eminsin
Adamı biri vasıtasıyla hesabını buldum karısının hesabına baktım ne birbirleriyle takiplesiyorlar ne de soyismini taşıyor instada
Olabilir kocam beni engelleyip o. p eklemişti
Cidden öyle şeyler var mı ben zannettim ki takiplesmeyince ayrılmış oluyorlar 😂
Hahahaha
Kanka bir şey söyleye bilir miyim kendimi bir konuda kötü hissediyorum
Söyle dinliyorum
Soruyu saçma bulacaksın ama adam beni engellediye engellenenler listesinde ben varım listeye bakarsa pp fotomu görür ben görmesini istemiyorum çünkü çirkin hissediyorum 😢
Hayur kabul eder kınusur ısıme gelmez ıse engellerım
Direkmen tanımam etmem
O zaman malsin
Engelleyecek ne var ki ortada
Mal işte aq
Bizde bekliyoruz biri yazsın da konuşalım 😅😅
Çocuk g*vatin teki b*k gibi parası var instadakilerle uğraşacağıni zannetmiyorum 😁
Olabilir ama engellemek nedir 😂
Cidden birde gören zannedecek beni tanıyor ama ben şeye üzülüyorum adam beni engelledi yaa pp fotom adam engellenenler listesine girerse görür ben bu nedenle çekiniyorum 😢
Çekinme nolacak ki boş ver
Çirkin hissediyorum ondan
Hayır ya takılma öyle şeylere özgüvenin olsun biraz
Bencede o beni kaybetti o uzulsun dkdkdkdkkdkd
Aynen öyle salla gitsin ya😂😂😂😅
Teşekkür ederim yorumların için 💟
Rica ederim:)) gizli olmasan konuşurduk canın sıkılınca yaz istersen
Bence saçmalık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?