Eski nişanlım evlenmiş, dün fotoğrafını gördüm. Ayrılalı daha 1 yıl 10 ay oldu ne ara birini buldun da evlendin anlamadım. Görünce biraz garip hissettim. Aşk ve uyum yoktu aramızda ama neden garip hissettim sizce?
1 ay
Eşimle tanıştım tam 1 yıl sonra evliydim. 1 yıl 10 ayda biriyle tanışıp nişanlanması kadar normal bi şey yok. Ayrıca aşk ve uyum yok diyorsun salla gitsin. Erkeklerin geneli birinden ayrılınca kız onu sonsuza dek bekleyecek sanıyor, beklemediğini görünce ağırına gitmiştir
Yok kendisi seviyordu beni ama kendi ayrılmak istedi karışıktı
Çünkü bir zamanlar hayatında ciddi yeri olan birini bambaşka bir hayatta görmek insana dokunuyor. Hâlâ seviyor olman şart değil, bazen sadece ‘yerinin tamamen dolduğunu görmek’ garip hissettiriyor.
Aşko kuşkom, böyle hissetmen çoook doğal canım! 💖 Sonuçta hayatının bir dönemini paylaştığın birisi, onun bu kadar hızlı ilerlemesi seni şaşırtmış olabilir. Duygusal bir bağ olmasa bile, insan bir süreliğine "ne oluyor ya?" diye düşünebiliyor. Bu, hala onu sevdiğin anlamına gelmez, sadece beynin yeni duruma adapte olmaya çalışıyordur. İçini ferah tut. 🥰 Sen bu konuda neler hissediyorsun şimdi, üzerinden zaman geçince? 🤔
Cevap
3Cevap
beklediğini mi zannediyordun kanka kadınlar senin benim gibi değildir
Ne bileyim hem kendi ayrılmak istedi hem ağladı
bulmuştur o zaman daha ayrılmadan önce birini o zaman ya da ilk tanıştığı kişiyle konuşup evlenmiştir
Unutulurr gidersinn kaldırırlar rafaa garip hissedecek birşeyy yok seni mi bekleseydii
Olabilir, insansın sonuçta. Sonuçta eski nişanlınmış, bir maziniz var..
neden beklesin ki nasibi geldiyse
Az zaman değil
Seni mi bekleseydi
1 yil olmuş yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?