Şimdi de bana bakan yaşıtım yokken hep amcalar, dayılar denk geliyor. Amcalar, dayılar hep mi böyleydi yoksa benim şansıma mı
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şimdi de bana bakan yaşıtım yokken hep amcalar, dayılar denk geliyor. Amcalar, dayılar hep mi böyleydi yoksa benim şansıma mı
Cevap
10Cevap
Amcalar dayılarmış. Tipini ya da parasını beğendiğinizde babanızdan büyük adamlara aşkoooom diyorsunuz ama. Onlar o zaman amca dayı olmuyor ne hikmetse
25 yaşına kadar sevgilim olmadı 21 yaşındayken arkadaşımın arkadaşı (24) evlenmek istedi kendine ait evi ve arabası vardı hatta işi bile vardı yine de tanışmak istemedim neden kalkıp amca veya dayının birine bakıyım ben hayatımın aşkını bulmak istiyorum
Direk şahsına konuşmadım. Genelde böyle diyenler hep kendinden 20 yaş biriyle birlikte oluyor, o yüzden söyledim. İnşallah aklına kalbine göre birini bulursun kardeşim. Hedefinden sapma🙏
Parası umrumda değil kendimize yetebilecek kadar kazanalım yeterli onunla konuştuğumda mutlu olabileceğim biri olsun yeter
Teşekkür ederimm
Ah be kardeş, herkes sen gibi olsa dünyada boşanmak ya da kavga gibi sonuçlar olmazdı da işte
Herkesin mizacı farklı
İlla ki
Bu biraz algı meselesi, “sana kim geliyor”dan çok “sen hangi ortamlardasın” onu belirliyor. Yaşıtlarınla daha az temas varsa doğal olarak daha büyük yaş grubu daha görünür olur. Bir de 25 yaş evlilik düşüncesi bazı çevrelerde daha çok “olgun erkek” arayışını tetikliyor. Bu kader değil, çevre ve filtre meselesi.
Aslında gençler daha dikkatli ve çekingenken yaşı büyük insanlarda fazla özgüven oluyor
26 yaşındayım benim de hiç olmadı benim hiç talibim yok dkdkdkdk
Talibin yoksa sen talip ol sjssjsjsj
size talip olayım o zaman dkdkdkdkdk
Ben 29 yaşındayım eğer uygun görürsen bi görşelım 😊
Burdan kimseyle tanışmam teşekkür ederim
Tanışalım
Ciddi ilişki niyetiyle
Bana bir şans verir misin
Burdan biriyle tanışma üzülürsün real daha mantıklı
Üzülmem şans ver bana
Sizin için evlilikte yaş farkı en çok kaç olmalı.
En fazla 5-6
Yuhh abartmayın ben 40 olunca adam 55 olucak
Nerden buluyorlar seni
Çalıştığım sektörde gelip dibimde konuşuyorlar mesafe asla yok ama gençler öyle değil duracağı yerleri biliyorlar
Onlar seni başka şey için düşünüyorlardır
Boy kilo nedir
1.68
61
Bilmem
Hayır
Yaş geçtikçe yaşıtın kalmaz
Nerede yaşıyorsun ki
Sakarya
Hmm okuyor musun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bazı erkekler yaş aldıkça özgüveni artıyor, o yüzden daha atak davranıp talip oluyorlar, olay biraz da bu 😅 Senin şanssızlığın gibi duruyor ama kesin kural değil. Yaşıtların da zamanla karşına çıkacak, panik yapma 💐 Belki de senin enerjin olgun geliyor olabilir. Peki sen nasıl bir ilişki ve partner hayal ediyorsun, kafanda net bir profil var mı? 💭💕