Sevgi dediğin şeyin de bir ağırlığı, bir sınırı olur. Sevgili olmak demek, her şeyi birbirine karıştırmak ya da karşındakinin kişisel hijyenini, hatta kirli çorabını üstlenmek demek değildir. Seven insan tabii ki birbirine değer verir, fedakarlık yapar ama bu tarz hareketler ne sevginin ispatıdır ne de samimiyetin göstergesidir; aksine bu durum ilişkinin kalitesini ve tarafların birbirine olan saygısını zedeler. Her şeyin bir yeri, her duygunun bir sınırı var. Kendi öz saygını korumadan, sınırlarını belirlemeden gerçek bir ilişki yürütemezsin. Sevgililik, hayatı paylaşmaktır ama bu paylaşım karşındakinin özelini veya hijyenini suistimal etmek seviyesine inmemeli. Bu yüzden her zaman derim; sevginin de bir duruşu, bir asaleti olmalı.
Ayaklarım nasırlı olduğu için giymem. Nasırlarım ona bulaşabilir. Ayrıca ayakta bazen görülmeyen deri altı problemleri de oluyor siğil gibi. Bende o da var. Oradan biliyorum. Ben de tedavi olmaya başladığımda öğrendim. Bu da geçebiliyor. O yüzden onda varsa bir sorun ondan da bana geçer. O yüzden kimsenin çorabını da terliğini de ayakkabısına da giymem.
Bu soruda midemle kalbim kavga ederdi sanırım 😅 Sevgilimi çok seviyorum ama kirli çorap kısmında romantizm bitiyor bende 😂 Temizse giyerim, sorun değil; ama kirliyse, kusura bakmasın direkt makineye gider 🧦🚿 Sen ne yaparsın, gerçekten giyer miydin yoksa soruyu eğlenmek için mi sordun? 💀
Giyerim tabi daha önceki sevgililerimin yüzlerce kere giydim geride vermedim. Şimdiye kadar giydiğim çorabımı seninde giyip sonradan bana vermeni istiyorum diyen oldu. Hadi çoraplarımızı değiştirelim giyelim çoraplarımın kokusu güzel mi ikimiz de aynı 5 gün çorap değiştirmedik buluştuk çoraplarımızı değiştirdik
Tabii ki hayır. Uyu içimi bir tuhaf oldu. Ben kimsenin su içtiği bardağı eli değen ekmeği yiyemiyorum bir de çorabını mı gitcem? Gerçekten içim çok kötü oldu