Niye yabancı kızlar Türk erkeklerini bu kadar beğeniyorlar? Sırf Türk erkekleri için gelenler var.
1 ay
Cevap
10Cevap
zaafı yok para içindir
Kim kendisinde ne azsa onu beğeniyor işte ruslar bizi biz rusları gibimsi ayrıxa sadece atürk erkeklerin yok sana öylr gelmiş
Valla bu yazım hatalarıyla beni kabul etmenizi çok seviyorum anlıyorsunuz beni hiç yormuyorsunuz dlkcşldldx ♡♡
Dediklerinden bisey anlamadım ki 😂
Şşş sus hayır anladın
Tamam 🙈
para yediriyorlar bize davrandıkları gibi davranmıyorlar olay bu 🤣ilgi para her şey ruslar ne der erkek dediğin maymundan az yakışıklı olur. eve baksın para versin yeter
Bize davrandıkları gibi onlara öyle davranmıyorlar dimi 😒
ee tabi yani baksana hepsi amerikan babasına dönüyor evlenince bunlar çorabını salona atan insanlar. ailesiylr annesiyle yüz göz etmiyor 4-5 yılda bir uğruyor annesinin yanına gül gibi geçiniyolar. O kızlar aptal mı çeker mi sencr 3+1 evde asgari ücretli kocanın ağız kokusunu aptal sülalesini. hepsi akıllı fakirle evlrndiklerini hiç görmedim. maymun tipli zenginle onlarda kim biliyosun
Tipe bakmıyor bunlar o zaman?
16 yaşından beri cinsel hayatları var baskı görmemişler herşeyi yaşadıktan sonra düzen istiyorlar paralı tipsiz erkek ilgide verir ee yabancı kültür bilmiyorum diye bişeylere zorlamaz ailesiyle muhattap etmez rahat yani. tip olarak üstün erkekten daha iyisini bulamaz der. bide şey var karşılıklı aldatmayı başkalarıyla flörtleşmeyi bizim kadınlar gibi kıskanmıyorlar. umursamıyorlar. erkek hata yapabilir aldatabilir. kadında yapar olabilir alttan alıhorlar bu durumları. bizim kadınlar baskı altında yetiştiğinden bu şeylere açık değiliz. türk erkeği gibi rahat yetişmedik. özellikle cinsellik ve ilişkiler konusunda hoş göremiyoruz. o yüzden yabancı erkeğe uyumlanmak daha zor. bunuda yine bu ülkenin erkekleri sebep oldu. aman gitsinler kurtulalım hepsi abaza. güzel yabancı kadın yanında gördüğüm türk erkeklerden bir tanesi bile yakışıklı değildi hepsi ortalamanın bile altı. acınacak cinsten
Neden olmasın ağzımız yüzümüz yerinde eksiğimiz yok
boklu türk erkeklerini kim ne yapsın biz italyan erkeklerinden devam😛😚
Valla dimi ya. Ama çok beğeniyorlar bizim ülkenin erkeklerini
maymun seviyorlarsa biz ne yapalım aşkım şevksizler
zevksiz*
Hahah yerim 🥰
İyi silkiyoruz
Çünkü türk kıxları değerimizi bilmiyor onlar gerçek erkeklerden anlıyorlar
Bizimkiler de yabancılara zaafları var
egosuz oldukları için çabuk kaynaşıyoruz
Kiymetimizi bilemediniz
Performns
Harbiden he
Bizimde onlara zaafımız var
Heves
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konuda efsane çok söylenti var ama işin özü biraz şu bence 😄 Türk erkekleri yabancı kızlara göre daha ilgili, korumacı ve kıskanç geliyor, bu da bazılarına çekici geliyor 💁♀️ Özellikle Akdeniz tipi, esmer, karizmatik hava da etkili. Bir de diziler, filmler fazla romantik gösteriyor, beklenti yükseliyor 😂 Sence Türk erkekleri gerçekten bu kadar çekici mi, yoksa abartı mı? 🧐💘