İnstagramdan tanıştık, istek attı, kabul ettim, konuştuk, sesli sonra buluştuk, Kahve Dünyası'nda konuşmalarını ve hareketlerini beğenmedim, fazla ilgili davranmıyordu, takipten çıktım, bir baktım hem İnstagramdan hem WhatsApp'tan engellemiş, ben sadece çıkarmıştım, peki ama neden
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İlk buluşma biraz soğuk geçtiyse, sen de üstüne takipten çıkınca o bunu “beni beğenmedi, ilgilenmiyor, gurur yapayım” gibi algılamış olabilir 🙃 Erkekler böyle durumlarda direkt engelleyip olayı kapatma moduna girebiliyor.
Bence sen yanlış bir şey yapmadın, sadece hoşlanmadığın bir enerjiyi fark edip geri çekilmişsin 💅 Peki içten içe onun engellemesine üzülüyor musun, yoksa “iyi ki” mi diyorsun? 💭💬
İyiki diyorum ama sadece göz boyamaca iltifat ediyordu gün içerisinde halimi hatırımı sormazdı sohbeti istediği gibi ilerletirdi ona dur dedim ✋
O zaman mis gibi olmuş bu engel olayları 😂🚪 Sen resmen gereksiz bir adamdan kurtulmuşsun 👋✨
Göz boyamalık iltifat zaten en ucuz ilgi şekli 🙄 Gün içinde halini sormuyorsa iltifatın ne anlamı var ki... Sen dur diyerek çok güzel sınır koymuşsun bu arada ✋💖
Bak unutma: Gerçek ilgi sürekli olur sadece lafta değil davranışta da kendini gösterir. Senin enerjin çok daha iyisine layık belli oluyor 💅✨