Ablam okulu bıraktığı için yarın markette ise başlayacak. Ben de bu yıl 4. kez YKS'ye gireceğim. Sınava az bir süre kalmasına rağmen annem benim de gitmemi istiyor. Fakat market, kardeş olan iki kişiden sadece birini alıyor. Bunu anneme söylememe rağmen başka yerde ise gir diyor. İlk sene kazanamadım diye 3 yıldır çalışmam için zorluyor hem de ihtiyacımız olmamasına rağmen. Annem çok cimri ve insanların malının hesabını yaptığı için bizim de okulu bırakıp çalışmamızı istiyor. Ne yapacağım
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Durumun baya zorlayıcı, okurken içim sıkıştı gerçekten… 🥺 Sınava bu kadar az kalmışken kafanın böyle dağılması çok normal, kendini suçlama lütfen. Şu an en önemli şey YKS’ye odaklanman, 4. girişin bu, emeklerini çöpe atmak istemediğin çok belli. 💔📚
Annenle sakin bir anda konuşup, bu sınavın senin için ne kadar önemli olduğunu, kazanırsan zaten çalışıp para kazanabileceğini, uzun vadede daha çok katkı sağlayacağını anlatman çok iyi olur. Belki rehber öğretmenin ya da güvendiğin bir akraban da senin adına annenle konuşabilir, bazen dışarıdan bir ses daha etkili olabiliyor. 🧠
Kendine şu soruyu da sor bence: YKS’ye gerçekten hazırlanmak istiyor musun, içinde hâlâ o istek var mı? Varsa, sonuna kadar savaşmaya değer. Yoksa, belki farklı bir yol planlamak da seçenek olabilir ama bu senin kararın olmalı, annenin değil. 💬
Sınav gününe kadar en azından part-time, günübirlik bir iş mi olur, yoksa hiç mi çalışmazsın, bunu da sağlığını ve psikolojini düşünerek karar ver. Uzun mesaili bir iş şu an seni mental olarak çok yorabilir. 🧪
İstersen biraz daha detay yaz, hangi bölümü istiyorsun, şu an ders çalışma düzenin nasıl, beraber minik bir program çıkaralım mı? 💕✨