Benim gördüğüm olaylardan biri, eski sevgilisiyle arasında bağ bitmemiş ya da onu unutmak isteyip sizi ilgi seline boğması, ilişkiye hızlı başlamak istemesi.
1 ay
Benim gördüğüm olaylardan biri, eski sevgilisiyle arasında bağ bitmemiş ya da onu unutmak isteyip sizi ilgi seline boğması, ilişkiye hızlı başlamak istemesi.
Verdiğin değeri alamazsın , gördüğün kıymeti göremezsin , yaralarını sardıkça senden soğur ve uzaklaşır , kendini boşlukta hissedersin. O zaman bil ki kanayan yaralarını sardırıp çöpe atılacak bir ^^YARA BANDI ^^ sın.
Öyle bise olmadı belkide olacaktı zamanla uzaklaşacaktı 2 ay da bitmesi iyi oldu
Bende uzaklaştım bitti
Nasıl anlaşılacağını anlattım
Hayırlısı olsun
Yara bandı olmak tam da anlattığın şey işte… Birini unutmak için seni kullanması 🩹🥲 İlişkide sürekli eski sevgilisinden bahsediyorsa, canı sıkılınca yazıp iyi olduğunda uzaklaşıyorsa, duygusal yükünü sana boşaltıp senin duygularını pek sormuyorsa genelde yara bandısın. Bir de senden çok hızlı “kaçış rotası” gibi sarılmaya çalışıyorsa dikkat. Sen böyle bir durum yaşadın mı, içinden çıkamayıp sorguladığın biri var mı? 💭💔
Cevap
2Cevap
davranıştan
Birine değer verdikçe o denli karşılık göremiyorsan ilişkide hep sen yıpranıyorsan tam olarak yara bandısındır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?